Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma mõtlesin, et hakkan oma kirjadega Sports Interactive´ tüütama, et võtaksid mõttesse Eestile liiga teha järgnevatel aastatel! :P

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
      Kle kunagi pole ametlikku Eesti liigat olnud. Alati on keegi ise selle teinud. Kui tahad void ise hakata editoriga pihta...
      Miks ma peaks raha maksma kui minu maa liigat sees pole?

Ostan mängu ja siis hakkan veel seda ise edasi arendama?Tahaks ikka täisversiooni osta mitte ise veel hakata aretama midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Graeme Vaata postitust

Ostan mängu ja siis hakkan veel seda ise edasi arendama?Tahaks ikka täisversiooni osta mitte ise veel hakata aretama midagi.
        No ses suhtes on küll nii, et eeltöö mängus olevate liigade kohta tuleb ise ära teha. Mäng on piisavalt 'täisversioon' ka ilma väikeste liigadeta, kõikide maailma võistluste lisamine pole ju reaalselt mõeldav, või kuidas.

Et ses suhtes, loomulikult pole mõtet raha maksta, kui mäng ei meeldi. Aga selle üle viriseda pole nagu eriti kohane.

Kommentaar

Algselt postitas Graeme Vaata postitust

Sa nagu ootad, et FMis peaks olema sees koik maailma liigad? Isegi Eesti oma kus monel mangul kaib alla 100 inimese vaatamas? Nati erineved reeglid on kah veel Eestis mangijate muumisele ja siis veel see, et Eestis on ainult paar profi klubi. See on umbes sama hea kui et ma utleks et: "mis jama see on uues Gran Turismos pole Ladat sees mina selle eest kull ei maksa" kuigi mangus on juba 5 miljonit erinevat masinat voi mida iganes.

Kommentaar

Seda ma ootan jah täpselt samamoodi nagu mängu tegijad ootavad,et eestlased mängu ametlikult ostaksid mitte kuskilt alla ei laeks.

Kommentaar

Sooh, nii et see, kui mängus Eesti liiga puudub on täiesti aktsepteeritav moraalne põhjendus piraatluse harrastamiseks?

Äkki kaaluks ka varianti mängu lihtsalt mitte mängida?

Kommentaar

Algselt postitas MihkelK. Vaata postitust
                Sooh, nii et see, kui mängus Eesti liiga puudub on täiesti aktsepteeritav moraalne põhjendus piraatluse harrastamiseks?

Äkki kaaluks ka varianti mängu lihtsalt mitte mängida?
                Täpselt. See on umbes sama hea kui ma tuleks Tallinna laheks bussiga soitma ja ei ostaks piletit sest ukski iste pole roosat varvi ja ma tahan roosa istme peal istuda. Samal ajal siiski kasutan teenust.

Minu meelest voiksid koik pirajad rotid kohe siin ip banni saada voi peetakse seda siin normaalseks?

Kommentaar

Hei.......Pidime tegema Premier leaguet fm 09 online......kas see on ikka jõus????Minul oli Liverpool.

Kommentaar

esitlen teile oma 2011-2012 hooaja kooseisu:

Kommentaar

[QUOTE=kuramusevaim;1000481]esitlen teile oma 2011-2012 hooaja kooseisu:

anier peaks olema juba päris kõva sellisel aastal. või eksin?

Kommentaar

on hea ja arenemisruumi on veelgi.
                        kolmas väravakütt eelmisel hooajal, kuigi enamuse ajast mängis U-21 all...vahel lihtsalt kui pühiründajad vigastatud olid, siis sai mängu aega aga tegi puhta töö ära.

Kommentaar

Kas FM2008 skinne saab 2009 peale ka panna ? Kui mitte kas siis keegi teist siin oskab ise skinne ehitada ?

Kommentaar

Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust
                            Kas FM2008 skinne saab 2009 peale ka panna ? Kui mitte kas siis keegi teist siin oskab ise skinne ehitada ?
                            sulle need ei sobi:

http://sortitoutsi.net/2009/graphics/section/296/Skins ?

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                              Kahjuks mitte . 08st on üks omapärane skin meeldima hakanud .

Kommentaar

aga sa ei ole proovinud lihtsalt 08 skinni 09-le peale lasta. ausaltöeldes ma ei kujuta ette, ehk toimibki!? :P

Kommentaar

Working...
                                X