Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mida head kessu rääkis ?`

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      No, võtsin endale kõige raskema ülesande üldse. Viia BSN liiga meeskond Vauxhall kõrgemale. Tegu on siis Inglismaa tugevuselt 6. liigaga, ning Vauxhallile ennustati kindlat viimast kohta. Ühe hooajaga suutsin tõusta kõrgemale ning nüüd siis juba hooaeg käimas BSP liigas, siingi ennustati mulle viimast kohta, kuid loodetavasti suudan CCL2-te tõusta Ostuks mulle raha pole kunagi antud, samuti raha eesti ei saa kedagi müüa. Väärtusetud mängijad. Kuid palka peab maksma ning budgetiga eelmine hooaeg oli küll väga kitsas käes. See kord on veidi paremad lood. Eks näis, mis saab
      Nice to see a true connoisseaur... Ise tõstsin FM08s Bromley (BSS) Inglise meistriks, järgmisel hooajal sai pingelangusest vist võhm otsa ja nüüd on mõned kuud juba paus olnud... A kurat, peab vist eurotiitli ka koju tooma :P

PS! Vihjeks - kui ma oma salvestuse aega umbes-täpselt mäletan, siis Premiershipi võitmiseni läheb kuskil 22-24 ööpäeva. Edu sellega

Kommentaar

Mul siis selline jama, et kui näiteks uued noored peale tulevad, siis peaks olema nende nägu kah näha, aga mul näitab ainult soengut, äkki keegi oskab aidata??

No time for loosers!!

Kommentaar

Algselt postitas KLOUNKUUBIS Vaata postitust
          Mul siis selline jama, et kui näiteks uued noored peale tulevad, siis peaks olema nende nägu kah näha, aga mul näitab ainult soengut, äkki keegi oskab aidata??
          Algselt postitas taku* Vaata postitust
          ei saa. ega butsad ei mängi. idioodid.

soeng mängib.
          umbes nii vms
          Algselt postitas JT8055
          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

ma mängin hetkel realiga... olin hooajal 2010/2011 pärast poolt hooaeg barcast 13 puntki maas(barcal oli 1 kaotus ja 18 võitu(SIC!). Mõtlesin juba, et selge, mis siis ikka, tuleb CL-ile keskenduda. Aga siis juhtus ime... suutsin võita 26 mängu järjes, barca mängis viimased neli voor väga sitasti(1 võit, 2 viiki ja kaotus) ja suutsin punktid võrdsutada. Omavaheliste mängude parem suhe tõi mulle 101 puntkiga liigavõidu. BArca jäi sama tulemusega teiseks. CL-i suutsin samuti võita. finaalis loomulikult barca vastu. Päris mitu mängu võitsin viimase minuti väravast selles 26 võiduga seerias. Eriti karm oli üks mäng(ei mäleta kelle vastu) kui olin verl 85. minutil 1-0 taga. Võit tuli koju. Parim väravakütt mul on muide KESKKAITSJA Fazio. Lõi see hooaeg ligi 30 kolli. Eks näeb mis järgmine hooaeg saama hakkab. Raha on tohhujaa aga teha pole sellega midagi ;(

Kommentaar

Algselt postitas reio Vaata postitust
              Parim väravakütt mul on muide KESKKAITSJA Fazio. Lõi see hooaeg ligi 30 kolli. Eks näeb mis järgmine hooaeg saama hakkab. Raha on tohhujaa aga teha pole sellega midagi ;(
              lolz. regen või päris? poel eriti kursis fm2009'ga

ma sain kunagi muidu fm 2006 110 liiga punkti.

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                lolz. regen või päris? poel eriti kursis fm2009'ga

ma sain kunagi muidu fm 2006 110 liiga punkti.

päris ikka

Kommentaar

Federico Fazio

Kommentaar

Korner bug ikka lahendamata?

Kommentaar

lahendati aga siis poisid haukasid uue mooduse
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mai kuus hakati klubi üle võtma, septembriks üle pole võetud, ostud-müügid jäidki tegemata
                        Algselt postitas JT8055
                        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                          Mai kuus hakati klubi üle võtma, septembriks üle pole võetud, ostud-müügid jäidki tegemata
                          Mis klubiga? Milliseid klubisid voetakse ule sest mul pole kunagi nii olnud, et üritatakse minu oma.

Kommentaar

Watford võeti ka üle kohe hooaja alguses.

Kommentaar

Newcastle, takeover vältab juba neljandat kuud. Kas on bug ja seiv putsis?
                              Algselt postitas JT8055
                              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Minul läks Wycombega takeover aega pea terve hooaeg. Suvel hakkasid kõlakad ja umbes aprilliks oli asi tehtud.

Kommentaar

Working...
                                X