Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen ma 6ieti aru saanud , et Football Manageris pole mängijatel overall leveleid , nagu Fifa Managerides ? ( olen siiamaani Fifa Manageri mängind , Football Manageri pole kordagi..)
Olen ma 6ieti aru saanud , et Football Manageris pole mängijatel overall leveleid , nagu Fifa Managerides ? ( olen siiamaani Fifa Manageri mängind , Football Manageri pole kordagi..)
Üldiselt ei tohiks küll moraal langeda,sest tegu ei ole vist first teami mängijana.
kui sa ostad omale mängija, siis ta läheb automaatselt esindusmeeskonna juurde. Vahet pole, kas vanuseks on 16 või 36. Ja kui ühele positsioonile osta liiga palju uusi mängijad, siis vanad olijad hakkavad ofc hädaldama. Minul juhtus niimoodi Wycombes, ning tulemused hakkasid ka seepeale alla käima.
kui sa ostad omale mängija, siis ta läheb automaatselt esindusmeeskonna juurde. Vahet pole, kas vanuseks on 16 või 36. Ja kui ühele positsioonile osta liiga palju uusi mängijad, siis vanad olijad hakkavad ofc hädaldama. Minul juhtus niimoodi Wycombes, ning tulemused hakkasid ka seepeale alla käima.
Päris nii hull see asi ka pole. Kui sa ostad kokku noori ja paned nende squad statuseks decent young player või hot prospect, jagavad põhimeeskonna mehed matsu väga hästi ja ei hädalda nad midagi. Seda enam, et alla 17 aastased saavad (vähemalt Inglismaal) nagunii ainult youth contracti all olla.
keegi FMi xboxi peal on ka mänginud?
ei tea kuidas on, võib-olla peaks järgmise ostma xboxile.
nad vist ei tee seda enam xboxi peale. 2009 ei tulnudki xboxi peale ju. Ma arvan et see oleks jube ebamugav ja lisaks sa ilmselt ei saa siis ju igasugu lisasid nagu meeskondade ja mängijate pilte ja näiteks igasugu ise tehtud uuendusi voi liigasi mängida. Ma arvan, et järgmine ei ole ka vist xboxi peal aga vaata ametlikest foorumitest.
Kommentaar