Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Häbi sellele, kes mind täis jootis! Kui tervis lubab, siis kirjutan pikemalt.

Kommentaar

Ma loodan, et teil kellegil nii paha pole, kui meil Anrega kui me hommikul koju sõitsime. Nüüd olles 3 tundi "tööd teinud" on natuke juba inimese moodi tunne, aga jube pikk maa on veel minna.
      Kuidas teil läks? Ma ei näe Meistriliiga boardil ühtegi pending tradet...

Kommentaar

krt ma olen herpese saand kuskilt

Kommentaar

Ma ei tea milles asi aga täna oli mu elu üks hullemaid pohmakaid. Kolm tundi autosõitu Tartusse tundus nagu reis Siberisse.

Kommentaar

Hommik!

Sellal kui meie Pärnus kohalikus pubis lõbusalt aega veetsime, tegid lombitagused poisid Carolinast, Torontost, St.Louisist, Nashvillist ja Vancouverist mehetegusid ja selle tulemusena mul nüüd üüratult suur summa rahakotis üle.. Seetõttu tahaks nüüd sest kiiremas korras rahast lahti saada(ennem kui otsa saab) ja kannaks sealt ühe üüratu summa selle seltsimehe pangakontole, kes meile kokkutulekul Pärnus saali orgunnis ja selle eest käsiraha maksis.. Joonud nagu ka ei olnud, et saaks selle süüks "unustamise" ajada, seega võtan omaks, et olin lihtsalt ebaviisakas

Terve!
            Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
            "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Siuksed mehed siis üritasid kokkutulekul statsi toota :

Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

mehed Bullsist lausa kohal

Kommentaar

kes võitis, kes kaotas, kes mitu korda korvi alt mööda pani jms?

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                    kes võitis, kes kaotas, kes mitu korda korvi alt mööda pani jms?
                    Korvi alt viskamine on noortele ja naistele. Mehed viskavad kolme!

Kommentaar

Minu sügav lugupidamine kõigile kokkutulekul osalenutele. Veelkord sai kinnitust, et haigus mis meid ühte on liitnud vajab ühist ravi. Vot see on seltskond kellega ma läheks isegi s**a ilmaga luurele (ainult mitte kokkutuleku järgsel päeval). Erilised tänud Silverile (viimane keda ma mäletan, autost koduni jõudmine on mälust pühitud).

Kuna osavõtt oli rohke, siis kujuneb saaliga seotud kulutuste summa nii väikeseks et häbi ülekannet küsida: kõik saalis toimuv (2 tundi ehedat All-Starsi + saun) läks maksma 800 eeku. Urmas Hallik Swedpank 221003141114.

Pubis toimunu on mind segadusse ajanud - mingi nuts pappi ilmus mu ette (nagu oleksin lugenud ja saanud midagi 500-600 vahel) kassas oli arve 1201 ning neiu kasseeris mult 244 ... Ma ei oska kelleltki küsida, kui keegi tunneb, et midagi maksmata siis andku kuuma igatahes arve on enam ku imelik ... piimad, limonaad?, mahlad ...

P. Küpsetatud seakael 1 tk 88.-
                      Mahl 0,25 1tk 15.-
                      P.Põrsapallid juust 1tk 82.-
                      P. Eesti karbonaad 1tk 92.-
                      Piim, keefir 1tk 10.-
                      Mahl 0,25 2tk 30.-
                      P. Lammas all 1tk 95.-
                      P. Pelmeenid ürtidega 1tk 58.-
                      Saku õlu 0,5L 1tk 35.-
                      Pudeliõlu (Rock) 1tk 40.-
                      Tulitavad lihaampsud 1tk 48.-
                      Pelmeenid ürtidega 1tk 58.-
                      Eesti karbonaad 1tk 92.-
                      Piim, keefir 1tk 10.-
                      Mahl 0,25 1tk 15.-
                      Eesti karbonaad 1tk 92.-
                      Noore Villemi šnitsel 1tk 89.-
                      Vichy 0,25 1tk 14.-
                      Pudeliõlu (Rock) 1tk 40.-
                      LIMONAAD 0,25 1tk 24.-
                      Soolaoad suitsupeekoniga 1tk 24.-
                      Pudeliõlu (Rock) 4tk 160.-
                      Pohmakas 1tk 2õlut.-

Lihtsalt öeldes: 40 krooni saali eest neilt kes palli katsusid oleks igati OK.

Kommentaar

ma nüüd eestis tagasi ning samuti väljendaksin oma tänu kõikidele manageridele, kes end Pärnu kohale vedasid. Peab tunnistama, et väga lahe kamp on meid kokku saanud ning selliseid üritusi peab kindlasti ka tulevikus orgunnima.

Ja erilised tänud kahele Urmasele suure organiseerimistöö tegemise eest.

Keeperi hooaeg algas teist hooaega järjest mõnusalt (Oden), aga sellegi poolest edu kõigile igal rindel!

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                          Minu sügav lugupidamine kõigile kokkutulekul osalenutele. Veelkord sai kinnitust, et haigus mis meid ühte on liitnud vajab ühist ravi. Vot see on seltskond kellega ma läheks isegi s**a ilmaga luurele (ainult mitte kokkutuleku järgsel päeval). Erilised tänud Silverile (viimane keda ma mäletan, autost koduni jõudmine on mälust pühitud).

Kuna osavõtt oli rohke, siis kujuneb saaliga seotud kulutuste summa nii väikeseks et häbi ülekannet küsida: kõik saalis toimuv (2 tundi ehedat All-Starsi + saun) läks maksma 800 eeku. Urmas Hallik Swedpank 221003141114.

Pubis toimunu on mind segadusse ajanud - mingi nuts pappi ilmus mu ette (nagu oleksin lugenud ja saanud midagi 500-600 vahel) kassas oli arve 1201 ning neiu kasseeris mult 244 ... Ma ei oska kelleltki küsida, kui keegi tunneb, et midagi maksmata siis andku kuuma igatahes arve on enam ku imelik ... piimad, limonaad?, mahlad ...

Lihtsalt öeldes: 40 krooni saali eest neilt kes palli katsusid oleks igati OK.
                          Kle, anna andeks, et viibib, nädala pärast olen puhkuselt tagasi ja siis kannan üle.
                          Lõuna-Hispaaniast kus täna +14 ja padukas terve päev

Kommentaar

Working...
                          X