Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Fastbreak, sul on siin foorumis privaatsõnumite saatmine seadete alt maha võetud... seega jälgi oma emaili, millega sa siin foorumis registreeritud oled, inboxi.

Sujub hästi, kahel viimasel maksta ja olemegi mäel selle organisatoorse asjaga.

Kommentaar

Nüüd, kui kõigil on rahad makstud, võiks kõik ka ära liituda ja liitunuks jäädagi, mitte mingitel kahtlastel motiividel edasi-tagasi pendeldada.

Aga muidu tore. Palju õnne!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
        No paraku selline plaan on, et mõned alkoholiga õlled alguses, aga siis vaba peale ja kesköö paiku võiks tõesti tagasi liikuda. Ja oma teada olen üksinda autos.
        Edit: Et siis uukaa ja mazz on läbirääkimiste tulemusena naasmas minuga hilistel õhtu või öötundidel Tallinnasse.

Nüüd on selgunud kurb tõsiasi, et nii minu kui Revenge hea sõber peab sel sinal 25ndamal kuupäeval oma 30ndat juubelit. See tähendab, et mina olen endiselt tulija, aga lahkun üsna kohe peale korvpaalli mängu ja kahjuks mitte Tallinnasse. Anre veel täie kindlusega ei ütelnud, mis ta teeb, aga ma loodan, et ta ikka tuleb Pärnusse kohale.
        Ehk siis minu vabandused neile, kes minu transpordiabile lootsid.

Kommentaar

Et siis 21-st kokkutulekule tulijast on hetkel juba kahtlased 5-6 meest, kui mitte rohkem. Kahtlejad võtke end kokku ja tulijad ärge enam alt ära hüpake! Saali eest on makstud ja ärge laske üritusel nurjuda. Andke siin märku kes tulevad autoga ja saaks kaasvõitlejaid peale võtta, hetkel tundub transport üks põhiprobleemidest.
          Last edited by SDK; 16.10.08, 20:32. Põhjus: sinu ema

Kommentaar

Ka mina ei ole kindel tulija... see selgub 100%-liselt paari päeva jooksul.

Kommentaar

Ärge nu***ge ja tulge kohale!

Kommentaar

Kui kellelgi mõni koht üle veel, siis paluks kokkutuleku järel küüti pealinna.

Bussid siis enam ei sõida ja rattaid mul paraku pole

Kommentaar

Minu tulemine või mitte tulemine sõltub sellest kas saan jala korda või mitte. Praegu tundub seis kehv, aga ennegi on imesid juhtunud.
                  Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

ma tulen ka tallinnast autoga, kuid plaan teha piljardi kõrvale paar õllet ka, seega tagasi plaanin tulla järgmine päev

Kommentaar

Ma ilmselt siiski ikkagi tulen ka. Mängumeest minust vist suurt ei ole, sest suvine luumurd annab veel tunda, aga Mutombo väärilisi minuteid ehk saan mängida.

Kommentaar

Algselt postitas veltu69 Vaata postitust
                        Ma ilmselt siiski ikkagi tulen ka. Mängumeest minust vist suurt ei ole, sest suvine luumurd annab veel tunda, aga Mutombo väärilisi minuteid ehk saan mängida.
                        retsept!!!

Kommentaar

Kas Tartust ka keegi kokkutulekule läheb?
                          Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas veltu69 Vaata postitust
                            Imelik, mulle rääkis Ta, et käis AND1 galal Suurhallis uusi pealtpaneku nippe õppimas ja lubas kõigile õpitut demonstreerida. 720 olevat lapsemäng...

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                              Imelik, mulle rääkis Ta, et käis AND1 galal Suurhallis uusi pealtpaneku nippe õppimas ja lubas kõigile õpitut demonstreerida. 720 olevat lapsemäng...

Hommik!

Tulles vastu SDK palvele, siis .. liigun üritusele siis Tallinnast Pärnu ja hiljem millalgi ka tagasi Tallinna, seega kel transaga muresid , andku privas märku.

Terve!
                              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                                Hommik!

Tulles vastu SDK palvele, siis .. liigun üritusele siis Tallinnast Pärnu ja hiljem millalgi ka tagasi Tallinna, seega kel transaga muresid , andku privas märku.

Terve!
                                väga bro! kahtlejatel jääb vabandusi järjest vähemaks... idee järgi siis 4 vaba kohta Tlnasse tagasi minekul Jazzjansal? Läbirääkimiste järgus on 1 vaba koht tagasi Tlna minekul Paadipoiste autos. Nii et andke aga märku siin ja privasse, et kes huvitatud on.

Kommentaar

Working...
                                X