meenutan jällegi meie keska mateõpsi Toobali öeldut: kes on teinud piisavalt tööd preseasonil, neile on draft pidupäev. vms.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 08/09
Collapse
X
-
kes vana asja meelde tuletab,.....sellel on hea mäluAlgselt postitas SDK Vaata postitustmeenutan jällegi meie keska mateõpsi Toobali öeldut: kes on teinud piisavalt tööd preseasonil, neile on draft pidupäev. vms.
see aga täna EI LOE
kõik on uus oktoobrikuus
pea on jumala segi
Kommentaar
-
saab ikka. annan sulle oma kontonumbri kuhu ülekande teed?Algselt postitas jutajass Vaata postitustKas siin mängus ei saa drafti järjekorraga äri teha.Ma unes nägin,et pean esimesena valima,aga ma esimest kolme ei taha.
Kommentaar
-
Sa lahjendad ka kõik mu mured nii kiirelt ära.Algselt postitas SDK Vaata postitustsaab ikka. annan sulle oma kontonumbri kuhu ülekande teed?
Kommentaar
-
Eks ta ole. Drafti osatähtsust ei saa alahinnata. Täna saab olema esimene Meistriliiga draft, kus ma kohe draftiakana avamisel 30 min enne kohal ei ole. Loodetavasti see ei morjenda, sees ka keerab - tundub et mingi viirus... Aga see teeb murelikuks pigem homset silmas pidades. Peatse kuulmiseni - õnneks on mul vahepeal asju teha, mis mõtet mujal hoiavad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar