Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

meenutan jällegi meie keska mateõpsi Toobali öeldut: kes on teinud piisavalt tööd preseasonil, neile on draft pidupäev. vms.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
      meenutan jällegi meie keska mateõpsi Toobali öeldut: kes on teinud piisavalt tööd preseasonil, neile on draft pidupäev. vms.
      kes vana asja meelde tuletab,.....sellel on hea mälu

see aga täna EI LOE

kõik on uus oktoobrikuus

pea on jumala segi

Kommentaar

Kas siin mängus ei saa drafti järjekorraga äri teha.Ma unes nägin,et pean esimesena valima,aga ma esimest kolme ei taha.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
          Kas siin mängus ei saa drafti järjekorraga äri teha.Ma unes nägin,et pean esimesena valima,aga ma esimest kolme ei taha.
          saab ikka. annan sulle oma kontonumbri kuhu ülekande teed?

Kommentaar

Ma juba ärisin endale SDK'lt 17'da picki... Polnudki palju vaja, kuus õuna ja korras... Ma ei tea muidugi, kuidas Ta need sularahaautomaadist kätte saab, aga nagu ütleb siil - maksa kaardiga...

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
              saab ikka. annan sulle oma kontonumbri kuhu ülekande teed?
              Sa lahjendad ka kõik mu mured nii kiirelt ära.

Kommentaar

Eks ta ole. Drafti osatähtsust ei saa alahinnata. Täna saab olema esimene Meistriliiga draft, kus ma kohe draftiakana avamisel 30 min enne kohal ei ole. Loodetavasti see ei morjenda, sees ka keerab - tundub et mingi viirus... Aga see teeb murelikuks pigem homset silmas pidades. Peatse kuulmiseni - õnneks on mul vahepeal asju teha, mis mõtet mujal hoiavad.

Kommentaar

Tule taevas appi. Sellise jubeda tööpäeva järel hakka veel sellist jubedat 3 tundi läbi elama... valus masohhist.

Ehk Kure, võitleme siis ikka edukalt väljalangemise vältimise nimel eks. Vähemalt selline tunne on hetkel.

Kommentaar

Jäänud veel üks tund...

Kommentaar

Oleks siis piirdutud 3 tunniga...

Kommentaar

Lühidalt öeldes - jään rahule. Eriti magusad kirsid jäid küll noppimata (näiteks miks krt ei oleks võinud Dwight 12. pickini vastu pidada), aga üldjoontes oli eeltöö hästi tehtud ja kohati jäi isegi mulje, nagu tõesti teaksin, mida teen.

Eks õhtul näeb ja möliseb pikemalt.

Kommentaar

Lühidalt öeldes - ei ole rahul. Ei meeldi mulle need otsapoolsed kohad. Kui ikka lükkad picki edasi, siis 35 picki pärast enam ei saa... Vähemalt 5 meest läksid napilt enne ära...
                          Mind päästavad sel aastal vaid imed...

Kommentaar

19-ndana valida on kogemus omaette. Aga üldjoontes jään rahule.Kaks korda võtsin vale otsuse vastu ja seetõttu kaotasin soovitud mehe.Eriti valus oli, kui viimases ringis võeti nina alt Ely.

Kommentaar

joodikud...

Kommentaar

!

Kui kella poleks keeratud täna öösel, siis ma oleks kaine.

Peaaegu.

Kommentaar

Working...
                                X