Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

üldiselt kumas läbi vist, et raha pole väga oluline ja võiks ka samaks ehk 300 peale jääda. mina olen nõus nii 300 kui ka 500-ga. eks commish lõpuks õunte pealt otsustab siis.

Kommentaar

Mina kui piiratud eelarvega rottüliõpilane oleks parema meelega nõus 300se osavõtutasuga. Samas kui tulebki 500 ega selle pärast hooaeg vahele ka ei jää.

Kommentaar

Mina kui mitterottüliõpilane toetan esimest argumenteeritud põhjendust ühe või teise summa kasuks ning teen ettepaneku sel hooajal veel jääda 300 peale. Ülejäänud 200 eest tellib igaüks StatTracker'i (kui dollar jätkab tõusmist).

Kommentaar

The Replacements kah osaleb, muudes küsimustes täitsa neutraalne
          s**t happens

Kommentaar

Õlid ka õlitavad.Õlid, kui asotsiaalsesse suguseltsi kuuluvad,pooldavad ka 300 eegust osamaksu.Samas ei soovitaks 200 eeku mõttetuste(Stat Tracker) peale raisata,vaid selle asemel tasub see kulutada taastusavehenditele, organismi turgutamiseks, kokkutuleku kossumatsile järgneval perioodil(selle võiks Räämal teha).

Kommentaar

kuna ma tasemevahet esiliigaga võrreldes ei näe, siis võix ju osalustasu 100 kulli olla, nagu esiliigaski

Kommentaar

Tasemevahe peab ju olema, vastasel juhul ei oleks seletatav Sinu seal saavutatud 3's koht, eriti kui kõrvutada need meistrikas saavutataud kohtadega. Faktid jäävad faktideks.
                Mina 300 poolt.

Kommentaar

Fakt on ka see, et eelmise aasta võitis GM, kes oli ylemõõdunud hooajal esiliiga 4 ja meistrikas sai osaleda tänu kellegi loobumisele...

Kommentaar

Ma arvan, et pigem on Esiliiga tase kõvem. Esiteks liikus sinna nüüd oma kogemustega Rimm. Teiseks tuli eelmise aasta Esiliiga mees Fastbreak ja lõputas siin kõiki nagu ise tahtis ja pani tiitli taskusse. Kolmandaks tõstis Esiliiga keskmist taset samuti ju Kure tõus Meistrikasse.

Kommentaar

Jah. Kogemustega Šmutov ka. Siinjuures teengi ettepaneku viia mind üle Esiliigasse.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                        Kolmandaks tõstis Esiliiga keskmist taset samuti ju Kure tõus Meistrikasse.
                        jah, sedand nyyd kyll

Kommentaar

Mainin ka ära, et ma ikka see aasta käpp ja üritan samasid rumalusi edasi teha, mis eelmine aasta. Tiim siis Fastbreak.

Kommentaar

Pakun vahele ühe teabe, mis siia teemasse ei kuulu.Aga kuna esiliiga teema pole veel avatud ja kindlasti sealseid tegelasi ka siia satub, siis teadmiseks.Mul on sõber, kes siin foorumis ka aktiivselt ennustustega tegeleb ning väljaspool seda foorumit kõva fantasy hunt on.Kui peaks esiliigas vaba koht tekkima või siis teine liiga loodama, siis üks tõsine tegija, kes asja pooleli ei jäta on mul väljapakkuda.

Kommentaar

ei noh, saab ikka. peale mobiiltelefoni tulnud sõnumit, et raha laekus, on su sõber automaatselt ootenimekirjas. ma ei näe probleemi.

Kommentaar

Re

Tabasalu Välgupoisid osaleb ka see aasta... ja nagu ma aru saan, siis saan isegi oma 18 kohale vaatamata jätkata kõrgeimas liigas

Jaak
                                Tabasalu Välgupoiss!

Kommentaar

Working...
                                X