üldiselt kumas läbi vist, et raha pole väga oluline ja võiks ka samaks ehk 300 peale jääda. mina olen nõus nii 300 kui ka 500-ga. eks commish lõpuks õunte pealt otsustab siis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 08/09
Collapse
X
-
Õlid ka õlitavad.Õlid, kui asotsiaalsesse suguseltsi kuuluvad,pooldavad ka 300 eegust osamaksu.Samas ei soovitaks 200 eeku mõttetuste(Stat Tracker) peale raisata,vaid selle asemel tasub see kulutada taastusavehenditele, organismi turgutamiseks, kokkutuleku kossumatsile järgneval perioodil(selle võiks Räämal teha).
Kommentaar
-
jah, sedand nyyd kyllAlgselt postitas SDK Vaata postitustKolmandaks tõstis Esiliiga keskmist taset samuti ju Kure tõus Meistrikasse.
Kommentaar
-
Pakun vahele ühe teabe, mis siia teemasse ei kuulu.Aga kuna esiliiga teema pole veel avatud ja kindlasti sealseid tegelasi ka siia satub, siis teadmiseks.Mul on sõber, kes siin foorumis ka aktiivselt ennustustega tegeleb ning väljaspool seda foorumit kõva fantasy hunt on.Kui peaks esiliigas vaba koht tekkima või siis teine liiga loodama, siis üks tõsine tegija, kes asja pooleli ei jäta on mul väljapakkuda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar