Algselt postitas ukuullevald
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 09
Collapse
X
-
fifas ei saa klubi vahetada be a pros.Algselt postitas ukuullevald Vaata postitustja kui ma mängin edukalt, kas siis on võimalus et mind ostatakse ära?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustkellegil eesti patch alles?
Mul on FIFA09 juba unistallitud, kuna pelan FIFA 10 juba, aga kui tahad võin anda BAlti liiga patchi aadressi, aga selleks on vaja Creation Masterit.
Kommentaar
-
no annaAlgselt postitas Andrev96 Vaata postitustMul on FIFA09 juba unistallitud, kuna pelan FIFA 10 juba, aga kui tahad võin anda BAlti liiga patchi aadressi, aga selleks on vaja Creation Masterit.
123
Kommentaar
-
aga kui seal pole seda?Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustho ho
control panel -> add or remove programs -> paremklikk fifa09-l -> uninstall -> "are you sure?" -> yes
Kommentaar
-
Ma ei saa ühest asjast aru. Kui ma manageris teen ühe hooaja läbi, siis kui tahad järgmiseks hooajaks teise tiimi võtta, siis on ainult mingid nõrgad. Nt üks hooaeg olin manuga premieri hooaja ära, aga kui tahtsin uueks hooajaks mingi arsenali, või barcat võtta siis ei saanud, sest seal olid võimalused valida ainult erinevate liigade esiliigade või meistriliiga autsaider tiimida vahel. Miks ma ei saa uueks hooajaks mingit tugevamat valida.?
Kommentaar
-
egas kellegil juhuslikult seda patchi pole.. või teab vähemalt kust saada?Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitusthttp://fifabaltic.0forum.biz/baltic-...le-t40.htm#347
klassivennal läks kõik ilusti tööle ja Eesti klubide vormid pidid õiged ikka olema, nägusid ei oska kommenteerida aga Arena on küll väga reaalne
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar