Algselt postitas SixtySix
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 09
Collapse
X
-
Väike küsimus siis:
Mul on mingi selline jama, et ma võtsin ükskord manager mode's omale Chelsea ja tegin haigelt tugevaks selle. Ainult parimad mängijad sees. Siis nüüd võtsin ühe Inglismaa 2. liiga klubi (teise manageriga), et nad siis Premieri tõsta, aga probleem on selline, et kui omale mängijaid ostma hakkasin, siis panin searchi Chelsea ja ta näitas, et seal tiimis on täpselt need mehed kes ma teise manageriga ostsin Chelseasse, mitte ühtegi tavapärast Chelsea mängijat kõik mingid kõvad mängijad koos
. Et miks ta niimoodi kuidagi salvestanud on, et vana manageriga ostetud mängijad jäävad vanasse tiimi? Loodan, et saite mu jutust aru
Kommentaar
-
Mul 2020a ja vabalt on kõik läinudAlgselt postitas ShatAp Vaata postitustTere,
Mul manager mode'is aasta 2017 juba, ja on Arsenali vastu mäng, aga kui mängu ära teen ja jõuan need teated ka ära lugeda, siis läheb mäng kinni ja tuleb see don't send kast ette, milles probla ?
Klubid olid siis:
ManUtd
Lazio
Juventus
Valencia
Arsenal
Ja jälle ManUtdYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Reinstall vist ainuke võimalus.Algselt postitas Andrev96 Vaata postitustMul on selline probleem, et tõmbasin omale Eesti liiga patchi, kuid nüüd see ei tööta ja kuidas patchi kustutada.?
Kommentaar
-
Jep, reinstall. Ise tahtsin ka kunagi patchi uninstallida, kuna muidu ei saanud läbi ip mängida. Ainuke variant tundus reinstall.Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustReinstall vist ainuke võimalus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar