Algselt postitas SixtySix
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 09
Collapse
X
-
Eeeee...Algselt postitas David Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=6726
Äkki keegi saaks selle mängu patchi adre uuesti anda?
Kuidas ma patchi mängu sisse saan?
Macheser United
Roda
AC Milan

Kommentaar
-
Mul on sama asi ja veel staadione mis tulid juurde ei näe, aint muru näebAlgselt postitas David Vaata postitustKurat
Kas teistel on ka tekstuuridega probleeme?
mul on reklaamitahvlite peal kui ka mängijate kit'ide peal kiri textures missing.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Väike noobilik probleem. Tõmbasin patchi koos installikaga ära. Lasin asja peale, oma arust jooksis ilusti, muutis seal registreid jms. Nüüd lähen mängu, aga muutunud/juurde tulnud pole midagi. Ikka sama FIFA09.exe tuleb käivitada või mis? Muidu enamus keberniite, mis mul arvutiga senini on olnud, on selgitatavad sõimusõnaga Vista, aga praegu ei taha seda eriti uskuda.
Kommentaar
-
Vaata seda: http://www.fifabaltic.com/the-online...-match-t66.htmAlgselt postitas Calvaöäö kuidas see hamachi värk käib , tõmbasin hamachi , tegin kasutaja ja ILMSELT serveri ka ( create a new network ) ja sõber JOINIS ka sisse aga mis edasi kuidas fifat saab 1vs 1 ?
Saad enda IP-ga ka, pole seda hamachi jama vaja!
P.S! Aga sõbral peavad olema samad patchid fifal mis sinulgi, kui sul see Eesti patch peal siis ka sõbral peab see olema muidu ei tööta ja kui oled mängijaid muutnud ühest klubist teise viinud siis ei tööta ka, kui just sõbral sama moodi pole.
Kommentaar
-
tervist,mul selline probleem et viskab mingi kirja et sellel pole mingi audoriteeti või midagi(soovitab minna EASPORT.COM lehele)..,
Kas ma kuidagi seda ei saa ära et ma saaks kõike asju m2ngida....kõige rohkem kahju sellest et ma ei saa kahte hooaega järjest teha, mida ma pean tegema selleks et saada sellest lahti(ärge soovitage et osta mäng
, pole hetkel raha ikka)....
Äitah
ja tahtsin teada kuidas patchida eesti liiga endale sinna
Kommentaar
-
Osta mäng.Algselt postitas ridal Vaata postitusttervist,mul selline probleem et viskab mingi kirja et sellel pole mingi audoriteeti või midagi(soovitab minna EASPORT.COM lehele)..,
Kas ma kuidagi seda ei saa ära et ma saaks kõike asju m2ngida....kõige rohkem kahju sellest et ma ei saa kahte hooaega järjest teha, mida ma pean tegema selleks et saada sellest lahti(ärge soovitage et osta mäng
Äitah
Kommentaar
-
Algselt postitas ridal Vaata postitusttervist,mul selline probleem et viskab mingi kirja et sellel pole mingi audoriteeti või midagi(soovitab minna EASPORT.COM lehele)..,
Äitah
aga sa osta mäng omale!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar