Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Katk Vaata postitust
    ai ai ai ai ai
    Siin ei ole piraatlus lubatud!

Ütleks veel FIFA10 kohta seda, et PC peal (nii palju kui näinud olen) on tegu ikka äärmiselt jama mänguga. Arengut eelmise mängu suhtes pole. Sama mis FIFA09, ehk siis totaalne pa*k.
    Täiesti nõustun sinuga ja sellepärast andsingi poisile tõmbamis lehe mitte ostmis sest sellise mängu eest ei tohiks mitte keegi raha välja käia!!!
    AGA NETIS ON NORMAL!!!
    Arengut pole jamh näha aga ikka kõik kellel on liituge turnaga turnad ongi fifa mõte tavai hop hop!!!

Kommentaar

Umm kas orikaga pole nagu mingit paremat süstiimi netis mängimiseks PC peal?

Sorry pole arvuti peal fifat mänginud üle 6-7 aasta

Kommentaar

Algselt postitas CmartinC Vaata postitust
        Täiesti nõustun sinuga ja sellepärast andsingi poisile tõmbamis lehe mitte ostmis sest sellise mängu eest ei tohiks mitte keegi raha välja käia!!!
        AGA NETIS ON NORMAL!!!
        Arengut pole jamh näha aga ikka kõik kellel on liituge turnaga turnad ongi fifa mõte tavai hop hop!!!
        Ma olen meelitatud ,et sa mind poisiks kutsud (kes meist ei tahaks noorem olla?) aga arvuti peal ma küll seda mängu mängida ei taha.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Ma olen meelitatud ,et sa mind poisiks kutsud (kes meist ei tahaks noorem olla?) aga arvuti peal ma küll seda mängu mängida ei taha.
          Sul Xbox või PS3
          Kui Xbox siis võta pigem Pes ja saame siis mängida sest endale võtan pesi

Kommentaar

Ma ei tea kas see on mainitud, aga seal kus on klubid - other world peaks olemas olema ka Levadia .
            Jalgpall

Kommentaar

Ja EMide ja MMide jaoks on omad mängud olemas kõikvõimalikele konsoolidele . nt. EM 2008 mängul XBox 360 peal oli isegi Eesti koondis saadaval .
              Jalgpall

Kommentaar

Algselt postitas -MarkusTheGreat Vaata postitust
                Ja EMide ja MMide jaoks on omad mängud olemas kõikvõimalikele konsoolidele . nt. EM 2008 mängul XBox 360 peal oli isegi Eesti koondis saadaval .
                See nüüd ei tohiks Fifa10'ga seotud küll olla.

Kommentaar

Ma ei tea kas see on mainitud, aga seal kus on klubid - other world peaks olemas olema ka Levadia .
                  Vaatasin, ei olnud.

Kommentaar

Algselt postitas Tumba Vaata postitust
                    Vaatasin, ei olnud.
                    Sama siin . Aga vb rääkib ta PES-ist ? :P

Kommentaar

Siin on 3 selget venda kelllel on fifa ja ei taha turnal osaled come on guys

Kommentaar

Algselt postitas CmartinC Vaata postitust
                        Siin on 3 selget venda kelllel on fifa ja ei taha turnal osaled come on guys
                        Kui Fifa 10 saan, siis tuleksin, kui võimalik.Minu tiimiks oleks Liverpool.

Kommentaar

kui kellegi xbox live on siis öelge.
                          hea meelega olen valmis kedagi omama

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                            Sama siin . Aga vb rääkib ta PES-ist ? :P
                            FIFA 10 ei tohiks veel väljaski olla, äkki te vaatasite demost et ei olnud .
                            Jalgpall

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                              See nüüd ei tohiks Fifa10'ga seotud küll olla.
                              Keegi lihtsalt tahtis teada kas FIFA 10 peal on EM ja MM turniir olemas
                              Jalgpall

Kommentaar

FIFA 10 ei tohiks veel väljaski olla, äkki te vaatasite demost et ei olnud .
                                Ytleme nii , et Piraadina oli juba 26 sept olemas . Ja 2 oktoober oli ametlik väljalaske päev .. 18 oktoober oli Ameerikas või kusagil .. Meie elame igatahes Eestis .

Kommentaar

Working...
                                X