Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eestis on ametlikult mäng väljas 1,oktoobrist !!!

kes soovivad .. siis palun

http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
    Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

ok 1 vend olemas siis vist aga teised!!!!!!????????????

Kommentaar

Lõpeta ükskord see spämmimine siin ära juba. Kui tahetakse siis tullakse, see spämmimine ei too sulle rahvast juurde.

Kommentaar

Algselt postitas estsoccer Vaata postitust
          Lõpeta ükskord see spämmimine siin ära juba. Kui tahetakse siis tullakse, see spämmimine ei too sulle rahvast juurde.
          Ära mölise!!!!

Kommentaar

omfg, mina enam fifat ei puutu. täiesti katastroof.
            slimm.ee

Kommentaar

Tahaks juba konsooli saada, et see suurepärane mäng endale muretseda.

Kommentaar

laus pask mäng. ilge graafika

Kommentaar

High quality, 3d grass..
                  Väravaid on just lihtne lüüa ja üleüldse world class on sama mis 09' semi-pro. KATASTROOF!
                  Algselt postitas rainis007
                  Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

selle pildi järgi tundub tõesti et arvuti peal ikka väga pask,aga xboxil on jällegi väga hea !
                    Madridista

Kommentaar

Ma Manager Mode's kolmandal hooajal ja tõsiselt on see world class väga lihtne , gk ja see teine asi world class ja võitsin just ECC-s kaks korda ManUt 6-1 .. Atletico Madridi vastu on ka alati lihtne , 7-0 ja 7-1 see hooaeg. Kõige raskem vastane siiani olnud Marseille ( kaks korda ECC finaalis ta vastu ja napid võidud ) :P
                      AZ Alkmaar jõudis koos Klavaniga 2012 aastal CL poolfinaali , aga sai seal Hertha BSc vms ära Graafikaga harjub ära .. ma olen mingi patchi ka tõmbanud ja enam vähem ..

Kommentaar

no mängi legendaryga siis kui world class lihtne on .

Kommentaar

Siiski soovitan soojalt tulla turniirile!

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
                            no mängi legendaryga siis kui world class lihtne on .
                            Ära kuula seda venda tule turnale kui liiga kerge turnal hea tase(Y).

Kommentaar

tra jää vait juba , närvi ajad. ma oman teid kipsiga ka seal turnal .

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
                                tra jää vait juba , närvi ajad. ma oman teid kipsiga ka seal turnal .
                                Normal oled kirjas?

Kommentaar

Working...
                                X