Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti liiga FM 09-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mul selline huvitav probleem.

nimelt on kõikjal kus peaks eesti kiri või lipp olema suur must ruut

Kommentaar

See on seetõttu, et Sa oled tõmmanud graafikat juurde.
      Hakkan sellele probleemile toimivat lahendust otsima, panen siia ka kirja, kui leian.

Kommentaar

eih ole midagi peale pand kui aus olla

ise usun et viga võib vabalt olla selles et windows7 mul midagi jälle sokib. kuigi ei tohiks, palju abiprogrammid (miniscout mul lemmik) ei mõika üldse et mäng töötaks.

peale olen pand and patchid 9.1 ja 9.3 ning siis eesti liiga. see on kõik.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
          Aga kellega mängid ja kuidas läinud on?
          Eeldan, et Viljandiga
          ei ole viljandiga, floraga teen,rohkem potentsiaali,hetkel on käsil 4 hooaeg, esimene hooaeg võitsin paremate väravate vahega levadiat ja see oli ka kõik,mida sellest hooajast meenutada
          teine hooaeg hakkas looma,jõudsin meistrite liigas põhiturniirile, aga seal tulid alagrupis vastu bayern, marseille ja villareal,seega polnud seal suurt midagi loota ja jäingi nulli peale, see eest tuli liiga võit 7 punktilise eduga ja ka üsna kindel karika võit.
          kolmas hooaeg polnud liigas enam mulle vastaseid ja edu levadia ees oli lõpuks 22 punkti, viimastes mängudes andsin võimalust noortele ja sealt tuli ka lihtsaid punkti kaotusid,aga see selleksmuidugi tuli ka karika võit ära, meistrite liigas tuli teises ringis vastu võtta valus 5:7 kaotus kokkuvõttes serblaste Red Starilt,aga uefa cupis jõudsin see eest alagrupi turniirile,kus õnnestus 2 võitu saada Hannoveri üle,aga Feyenoord ja Celtic jäid see kord alistamatuks,aga väärikas euro hooaeg sai tehtud igatahes:P
          praegu siis käsil 4 hooaeg ja jõudsin ilma probleemiteda meistriteliigas põhiturniirile,nüüd olen esimeste mängude ootes, alagrupis Roma, Kiievi Dünamo ja veel Madrid Atletico, Dünamo vastu on vb lootust punkte saada,aga ilmselt edasi sealt ei pääse.
          uued mängijad on Sander Puri, Igor Subbotin, Taijo Teniste ja Albert Taar(enne oli Tulevikus) Levadiast,kes on ka põhimehed, eriti hea on Subbotin kaitses, suurim leid on muidugi Tulevikust Janar Toomet,kelle sain teisel hooajal ja tema on olnud parim värvakütt nüüd kahle hooajal ja ilmselt tuleba ka see hooaeg,igatahes Anier lepingut ei pikendanud ja temast pole kahju kalisaks veel mõni noor hispaanlane ja serblane ning mõned head arvuti reganid ning stepanovi sain ka kohe esimesel hooajal tasuta.
          kui veel viitsimist on mängida hilistel õhtu tundidel,siis tahaks murda euroopas mõnest alagrupist edasi
          ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

selline küsimus, et ehk keegi teab.

kuidas ja kas oleks võimalik klubi staatust muuta ? nimelt võtsin rakvere FC flora meeskonna ning seal häda et klubi on amatöör, ei saa siduvaid lepinguid sõlmida ja peab mängijaid pidevalt otsima, arendamisest ei ole juttugi.

editorit ei ole mõtet pakkuda

Kommentaar

See peaks mingi aja pärast, kui klubi on piisavalt arenenud, ise muutuma. Vähemalt 08's oli niimoodi.

Kommentaar

Sa pead kõva tööd tegema 09-s muutub ka ajapikku, arvatavasti kõigepealt semi pro ja siis alles professionaalseks.
                Jõudu!

No time for loosers!!

Kommentaar

Ma sooviks ära mainida, et Klavan on kuidagi maagiliselt ära kadunud AZ'st ning kogu databasest. ning enda database raudselt pandud 'large' peale. 9.3's oli ta igati olemas :/.

Kommentaar

Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                    Ma sooviks ära mainida, et Klavan on kuidagi maagiliselt ära kadunud AZ'st ning kogu databasest. ning enda database raudselt pandud 'large' peale. 9.3's oli ta igati olemas :/.
                    Minul on täiest alles.

Kommentaar

Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                      Asi vb selles, et kui sa alustasid, ei pannud sa "Load all players from Estonia" ma arvan, et see võib seda põhjustada..

No time for loosers!!

Kommentaar

Algselt postitas KLOUNKUUBIS Vaata postitust
                        Asi vb selles, et kui sa alustasid, ei pannud sa "Load all players from Estonia" ma arvan, et see võib seda põhjustada..
                        No klavan ei tohiks kuidagi kadunud olla, ta piisavalt respekteeritud mängija. mul oli ta küll alles isegi siis kui ei pand load all players from estonia
                        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

[img=http://img268.imageshack.us/img268/5024/2hooaeg.th.jpg]
                          Teine hooaeg Ülekaalukas võit
                          Mängijate tulemused:[img=http://img198.imageshack.us/img198/6126/mngijad.jpg]

Kommentaar

Mismoodi Sul Ojamaa Floras on? Kerge editori töö?

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                              Mismoodi Sul Ojamaa Floras on? Kerge editori töö?
                              kus juures ei ole, palju vaeva verd ja higi
                              [img=http://img26.imageshack.us/img26/5070/ojamaa.jpg]

Kommentaar

Tere mina tegin kõik õpetuse järgi aga mängus eesti liigat ei leia ehk keegi saab aidata :P

Kommentaar

Working...
                                X