Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=Nohik;1109672]Kuidas te leiate amatööre? Olen ostnud scoutide jne soovitustega sest muidu on suht tüütu miljonist mehest seda ühte leida, kes on nous tasuta mängima...

Vaata mõne alumise liiga amatöör mängijaid ,nad mul suht alati nõus tasuta mängima

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust

Pool hooaega läbi siis. Meeskond mängib nii hästi suuresti tänu laenumängijatele... Kuidas te leiate amatööre? Olen ostnud scoutide jne soovitustega sest muidu on suht tüütu miljonist mehest seda ühte leida, kes on nous tasuta mängima...

Hooaja algus oli ikka päris jube mul, aga nüüd tuli alles esimene kaotus peale 15 mängu. Mängijad on ikka päris jubedad sellel tasemel, aga see eest koik meeskonnad väga vordsed. Karikas olen endast paar astet korgemal meeskondi voitnud ja nende mängijad paistavad, et on suht samal tasemel kui minu liigas.
      Huvitavad klubide nimed,eriti meeldib see lammas
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        Huvitavad klubide nimed,eriti meeldib see lammas

Ja minu klubi paistab, et on päriselt liigas hetkel neljas.

Kommentaar

Ma ei tea kas see on teistel ka juhtunud, aga Gooneri esimesel hooajal on mulle viimases 5(!!!) mängus jutti löödud 90+ värav millega siis a) võidatud b) viigistatud. Panen krdi 80+ defensiveks ja play with no risks ja hoian palli jms ja jumala lampi telepordib CL'is Ševa end kaitsete seljataha ning toksab ära...
          Bug?
          The Gun Is Loaded

Kommentaar

Algselt postitas Pyhertonia Vaata postitust
            Ma ei tea kas see on teistel ka juhtunud, aga Gooneri esimesel hooajal on mulle viimases 5(!!!) mängus jutti löödud 90+ värav millega siis a) võidatud b) viigistatud. Panen krdi 80+ defensiveks ja play with no risks ja hoian palli jms ja jumala lampi telepordib CL'is Ševa end kaitsete seljataha ning toksab ära...
            Bug?
            Alustuseks võid vaadata, kas su mängijate personaalsed juhised on määratud või on nad by default. Kui on by default, siis peaks see taktikate kiirmuutmine äkki isegi töötama, kuid vastasel juhul mitte.

Ehk tee endale parem kaitsetaktika, kus on üle käidud, et kus mingi mees asuma peab ja mida tegema.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Alustuseks võid vaadata, kas su mängijate personaalsed juhised on määratud või on nad by default. Kui on by default, siis peaks see taktikate kiirmuutmine äkki isegi töötama, kuid vastasel juhul mitte.

Ehk tee endale parem kaitsetaktika, kus on üle käidud, et kus mingi mees asuma peab ja mida tegema.
              Mul on need basic mängijate juhised pandud, aga nagu vanades need run with ball jms neid pole ma puutunud. Formation on 4-5-1 pm ründavad DL-DR mängivad oma positionidel aga on wingback korrandustega ja 1 CB on ball-playing defender....
              Aga kas juba need basic juhised ei ole piisavad, et nad mängu ajal ei hakkas even safer mängima? Et on ikka vaja tacticusse ronida ning igal vennal eraldi ntx no fwd runs panna?
              The Gun Is Loaded

Kommentaar

Algselt postitas Pyhertonia Vaata postitust
                Aga kas juba need basic juhised ei ole piisavad, et nad mängu ajal ei hakkas even safer mängima? Et on ikka vaja tacticusse ronida ning igal vennal eraldi ntx no fwd runs panna?
                Kui sul on need alad aktiivsed (mitte hallid), siis jah.

Kommentaar

kuhu kausta ma pean panema logod mis ma tõmbasid , panin MyDocuments-SportsInt.--FM10 ja GXF kausta.
                  Ja kas eesti liigat on ka tulnud? kui on siis äkki linki?

Kommentaar

Algselt postitas rain. Vaata postitust
                    kuhu kausta ma pean panema logod mis ma tõmbasid , panin MyDocuments-SportsInt.--FM10 ja GXF kausta.
                    Ja kas eesti liigat on ka tulnud? kui on siis äkki linki?
                    Eesti liigat vist ennem ei hakkata tegema kui uus patch välja tuleb.
                    www.netsoccer2.com

Kommentaar

parim kaitse on rünnak poisid
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Kommentaar

Veidi vale teema. Kuid aitäh ikkagi.

Kommentaar

miks vale teema? see mõne muu versiooni oma ? mõtlesin et see 10 oma, sry kui vale

Kommentaar

9.3.0 = FM09.

Kui eesti liigat tahate enne kui ametlikult mingi suurem asi välja antakse, siis lükake oma tarbeks see ise käima editorist. Pole selle versiooniga üldse raske ettevõtmine, natuke katsetamist vajab ainult.

Kommentaar

Algselt postitas rain. Vaata postitust
                                Mul on sellise aadressi peal:
                                C:\Users\Katk\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\logos

Kommentaar

Working...
                                X