Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Esimene hooaeg kohe noorte poistega(Young Boys) Šveitsi meistriks, pole paha. Sain omal taktika paari mänguga paika ja suht toitis pidevalt. Vahepeal oli väike mõõn, aga lõpus tassisid poisid ikka välja. Eraldi peaks ära mainima ründajad Seydou Doumbia ja Javier Chevantoni(laenul), kes lõid vastvalt 21es mängus 17 väravat 5 söötu ja 22 mängus 19 väravat. 4-5-1 asetuse järgi mängisin pm suurema osa ajast, timmisin seal veits meeste järgi, kui keegi oli vigane või miskit. Nüüd tõin omale mingi uue noore elevandiluust poisi chevantoni asemel, paljulubav teine, a vaatame hooaja lõpu poole, kas suutis ka midagi.
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

opaaaaaa, hooaja eelviimasel mängus scooris minu vv Rene Adler vabalöögist.... nii ilus oli... enda väljaku poolelt
      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
        opaaaaaa, hooaja eelviimasel mängus scooris minu vv Rene Adler vabalöögist.... nii ilus oli... enda väljaku poolelt
        Sinu vastasena nõuaksin kordusmängu, värav ei tohiks lugeda!!!!!

Kommentaar

Kui tahate tuleviku oma klubis investeerida siis ostke omale Jonathan Cristaldo.Näitaja ei ole teab mis head alguses aga mul Boltonis on ta juba suurim väravakütt.FM2008 oli mees mul TVMK-s kuhu sain ta pea tasuta aga aastaid hiljem pakuti ta eest 14 milli ja ikkagi ma teda ei müünud.väga kõva väravakütt.eks kes ta omale ostab võib hiljem teada anda kuidas mees arenenud on
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Pole paha !

Kommentaar

Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust

Pole paha !
              kuule mis logosi kasutad, päris kenad teised

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                Sinu vastasena nõuaksin kordusmängu, värav ei tohiks lugeda!!!!!
                kahju jh... aga mis teha värav luges ja kindlustas tiitli ka veel pealekauba

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                  kuule mis logosi kasutad, päris kenad teised

Kommentaar

Aga mina ostsin vincenti endale. Ta on nüüd mu ori. Selge, vincent?
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Aga mina ostsin vincenti endale. Ta on nüüd mu ori. Selge, vincent?
                      Palju siis pappi välja pidid laduma?Või maksti peale`?
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

vincent? kus mängib?

Kommentaar

Mängin Hull cityga ja olin 10.nes ja mind sackiti (wtf), davai keegi oskab öelda kuidas ma end selle editoriga saan tagasi manageriks panna?

Kommentaar

tee uus manager

Kommentaar

õnnestus kohe esimesel korral asi kotti panna ja peale selle ka karikafinaalis liverpoolile 4-0 kotid taha panna
                              Ott Järvela

Kommentaar

hooaja üks parimaid tulemusi oli siis see.
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X