Esimene hooaeg kohe noorte poistega(Young Boys) Šveitsi meistriks, pole paha. Sain omal taktika paari mänguga paika ja suht toitis pidevalt. Vahepeal oli väike mõõn, aga lõpus tassisid poisid ikka välja. Eraldi peaks ära mainima ründajad Seydou Doumbia ja Javier Chevantoni(laenul), kes lõid vastvalt 21es mängus 17 väravat 5 söötu ja 22 mängus 19 väravat. 4-5-1 asetuse järgi mängisin pm suurema osa ajast, timmisin seal veits meeste järgi, kui keegi oli vigane või miskit. Nüüd tõin omale mingi uue noore elevandiluust poisi chevantoni asemel, paljulubav teine, a vaatame hooaja lõpu poole, kas suutis ka midagi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustopaaaaaa, hooaja eelviimasel mängus scooris minu vv Rene Adler vabalöögist.... nii ilus oli... enda väljaku poolelt
Kommentaar
-
Kui tahate tuleviku oma klubis investeerida siis ostke omale Jonathan Cristaldo.Näitaja ei ole teab mis head alguses aga mul Boltonis on ta juba suurim väravakütt.FM2008 oli mees mul TVMK-s kuhu sain ta pea tasuta aga aastaid hiljem pakuti ta eest 14 milli ja ikkagi ma teda ei müünud.väga kõva väravakütt.eks kes ta omale ostab võib hiljem teada anda kuidas mees arenenud onMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust
Pole paha !Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustSinu vastasena nõuaksin kordusmängu, värav ei tohiks lugeda!!!!!Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustAga mina ostsin vincenti endale. Ta on nüüd mu ori. Selge, vincent?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar