Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ja muidugi, penaltiseeriad, täpselt ei mäleta aga 6-7 on neid olnud ja ma pole ühtegi võitnud, väga tüüpiline on see et vennad löövad vaid keskele kellel on 15+ penalty taking - vastaste 10sed löövad täiesti tuimalt alla nurka kõik . Praegu just kaotasin 3-0 seeria, mu mehed lõid absull kõik keskele.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
      Ja muidugi, penaltiseeriad, täpselt ei mäleta aga 6-7 on neid olnud ja ma pole ühtegi võitnud, väga tüüpiline on see et vennad löövad vaid keskele kellel on 15+ penalty taking - vastaste 10sed löövad täiesti tuimalt alla nurka kõik . Praegu just kaotasin 3-0 seeria, mu mehed lõid absull kõik keskele.
      Pennaldes on muid skille vaja peale penalty takingu ka minumeelest. Composure, Concentration etc peaks ka olulised olema ju?

Kommentaar

Jaa aga 6-7 seeriat, erinevate Barclay liiga tippudega ja keskmistega on liig ja kui sa mängid ala Arsenaliga siis pole väga vaja vaadata neid teisi skille kui nendel velledel see arvatavasti olemas on...

Kommentaar

6-7
          Mitmes hooaeg sul juba käimas, et seeriaid nii palju kogunenud?
          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Jaa aga 6-7 seeriat, erinevate Barclay liiga tippudega ja keskmistega on liig ja kui sa mängid ala Arsenaliga siis pole väga vaja vaadata neid teisi skille kui nendel velledel see arvatavasti olemas on...
            No ma enamasti ikka voidan pennaldega. Muidu läheb jubedalt...

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
              Mitmes hooaeg sul juba käimas, et seeriaid nii palju kogunenud?
              Inglismaa liigat 6s, hispaaniat mängisin 4, itaaliat 2, hollandit ka 1, korralikult on saanud mängida a ma ei mägni väga korralikult, sessuhtes et nii kiiresti kui võimalik, pressiga ei räägi ja skautimisega ei tegele ega midagi

Kommentaar

Inglismaa liigat 6s, hispaaniat mängisin 4, itaaliat 2, hollandit ka 1, korralikult on saanud mängida a ma ei mägni väga korralikult, sessuhtes et nii kiiresti kui võimalik, pressiga ei räägi ja skautimisega ei tegele ega midagi
                Äkki seepärast saadki pennud kotti?
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Et ma ei skaudi või miks? Kuule penaltiseeriaks võib manager olla ükskõik kes, ei ole võimalik et tiim saab 7 penaltiseeriat lihtsaltk otte. vb sitt luck lihtsalt.

Kommentaar

kust ma saan muuta seda, et mu assistant vms ei muudaks ise lambist reservi line upi ?
                    loll küsimus vbl, aga pole FMi varem mängind ja tra ei leia kusagilt :/

Kommentaar

Algselt postitas futpoller Vaata postitust
                      kust ma saan muuta seda, et mu assistant vms ei muudaks ise lambist reservi line upi ?
                      loll küsimus vbl, aga pole FMi varem mängind ja tra ei leia kusagilt :/
                      Team settingute alt.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ulme, mul läheb ühe hooaja peale kuu-paar, vahepeal vaata, et rohkemgi.
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ma hakkasin siis Atletico Madridiga pelama.

Hooaeg algas CL kolmanda eelringiga Panathinaikose vastu. Võõrsil 2:0 võit, kodus 0:0 ja pääs alagrupile käes.
                          Alagrupp ise aga... Liverpool, Atletico, Juventus, Wolfsburg

Liigas alustasin kodus 1:2 kaotusega Valladolidile, kuid järgmises mängus võitsin seevastu Camp Noul Barcat 2:1.

Nende emotsioonide pealt läksin Olimpicole Juvega madistama ja lahkusin sealt 0:3 kaotusega. Diego, Del Piero ja Trezeguet olid seekord liiga head.

Liigas tuli edasi 2:1 võit üle Mallorca ja 2:2 viik Zaragozaga. Seejärel võõral 6:1 võit Deportivo üle, kusjuures Forlan lõi neli väravat, milledest esimese 13. sekundil, mis ka uus klubisisene rekord.
                          Maailmameistrid!!

Kommentaar

niih, mul mure. nimelt installisin fm 2010 kenasti ära aga viskab ette teadet:

the program can't start because saAudit2005MT.dll is missing from you computer. try reinstalling the prgram to fix this problem

on kellelgi sarnast muret olnud ning kuidas seda parandada ?

ise kasutan win7 64bit

EDIT: just vaatasin et antud fail on mul kenasti kaustas olemas. seal samas kus on exe failgi

Kommentaar

mine googlisse pane otsingusse download dll

siis seal mingu suur leht kus need dll failid tõmba see saaudit vms dll fail ära ja pane windows - system kausta

või on viga, et mine plaadi kausta kus on crack vb on crackiga kaasas eraldi dll mis on see sama mis sul vaja vms.

Kommentaar

Kus läksid alles hoogu, keegi mööda ei löö, isegi väravavahid tagusid penaltid sisse. Lõpuks hakkas juba igav, et kaua võib 18-19 tuli ikka võit ära.

Kommentaar

Working...
                                X