Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui paar õlut sees ja julgust rohkem, siis sebige Kussa järgmiseks aastaks osalema! Aga muidu ma võin ennustada, et head nahka teil sellest kogunemisest ei tule See on järgi proovitud äri. Muidugi egas fantasy ei peakski tglt surmtõsine asi olema

Kommentaar

Jep, elu on näidanud, et vanemas eas on alkoholiga mälumäng suht bingo. Ja silmad ei seleta läpaka ekraanil suurt midagi - pean püsima kainena, kui tahan esiliigasse püsima jääda. Ja kui natuke julgust võtan, siis suure ekraani taga istuma. See on siis vabanduseks, miks ei sõida paar kiltsa, et koos maha istuda.

Kommentaar

SDK - Kussa nii lahjasid mänge ei mängi , ta rokem sports bettingu peal nagu lehest lugeda on aga mis halba nahka ikka tulla saab kui mõned sõbrad kokku tulevad ja õlle joovad ( MÕNED , mitte segi ) ja samal ajal saab picke arutada , lahe minumeelest. Kahju et Teise liiga draft samal ajal pole siis oleks seltskond veel segasem.

Siit äkki teekski väikese ettepaneku arutamiseks et draftid toimuks iga aasta samal ajal näiteks reede ennem seasoni algust kell 21.00 kõik liigad ühel ajal. Sellel oleks mitu plussi - Kui aeg standartne siis jääks iga aasta see mõtetu vaidlemine ära ja kõik teavad ALATI ette millal draft on ja hea on planeerida + kui draftid koos siis on neid koosviibimisi ka parem läbi viia.

Lihtsalt mõte....

Aramis - kahju et ei tule

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust

Siit äkki teekski väikese ettepaneku arutamiseks et draftid toimuks iga aasta samal ajal näiteks reede ennem seasoni algust kell 21.00 kõik liigad ühel ajal. Sellel oleks mitu plussi - Kui aeg standartne siis jääks iga aasta see mõtetu vaidlemine ära ja kõik teavad ALATI ette millal draft on ja hea on planeerida + kui draftid koos siis on neid koosviibimisi ka parem läbi viia.

Lihtsalt mõte....
          Tee või tina, aga seda juttu olen ma korra juba kuskilt kuulnud
          Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
          "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Lihtsalt mõte....
            peab meeldima

Kommentaar

Kahju et Teise liiga draft samal ajal pole siis oleks seltskond veel segasem.

Lihtsalt mõte....
              Eelkõige on tähtis see, et võimalikult palju managere saaks draftis osaleda, mitte pub`is koos olla. Kuna teises liigas see õhtu mitmele ei sobinud, siis leiti parem variant.Ei taha su optimismi kärpida, aga niikaua, kui meie liigad ei koosne koduperenaistest ei saa ka toimuma igaaastast paikapandud kellaaega. Kohtumiseni õhtul.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                Eelkõige on tähtis see, et võimalikult palju managere saaks draftis osaleda, mitte pub`is koos olla. Kuna teises liigas see õhtu mitmele ei sobinud, siis leiti parem variant.Ei taha su optimismi kärpida, aga niikaua, kui meie liigad ei koosne koduperenaistest ei saa ka toimuma igaaastast paikapandud kellaaega. Kohtumiseni õhtul.
                Ma arvan, et see arutelu kindla kuupäeva ja kellaaja suhtes ei jää ka sellepärast katki, et hassan74 seda ütles. Ja hetkel ei ole asi mitte pub´is koosolemises ja koos livedrafti tegemises vaid selles, et jääks ära igaaastased lõputud vaidlused. Niipalju kui on managere, niipalju on ka kõigil omad tegemised. Kes ütleb kelle tegemised on tähtsamad? Kõik on võrdses seisus. Me ei tea kui palju managere Teises liiga oma asjad ümber korraldasid, et teisel kellaajal drafti teha ja et see paarile inimesele sobiks. Kõik on kinni prioriteetides. Asi päädib hääletusega nagu meil on kombeks. Vox populi.

Kommentaar

kas drafti alguse saax viia tund varasemax?

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                    kas drafti alguse saax viia tund varasemax?
                    Tund varasemaks on päris ohtlik. Selleks peaks commish ja sina saama kõigi osalejate nõusoleku ja neid teavitama. Kui ikka keegi tuleb 21.00 kohale ja draft juba käib...

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                      Ma arvan, et see arutelu kindla kuupäeva ja kellaaja suhtes ei jää ka sellepärast katki, et hassan74 seda ütles. Ja hetkel ei ole asi mitte pub´is koosolemises ja koos livedrafti tegemises vaid selles, et jääks ära igaaastased lõputud vaidlused. Niipalju kui on managere, niipalju on ka kõigil omad tegemised. Kes ütleb kelle tegemised on tähtsamad? Kõik on võrdses seisus. Me ei tea kui palju managere Teises liiga oma asjad ümber korraldasid, et teisel kellaajal drafti teha ja et see paarile inimesele sobiks. Kõik on kinni prioriteetides. Asi päädib hääletusega nagu meil on kombeks. Vox populi.
                      Hommik!

Pean tunnistama tõesti, et II liigas ei toimunud mingisugust suuremat sorti arutelu . Tunnistan ka seda, et näiteks sel eesmärgil, et reedesest päevast draft pühapäevani nihkus, pidin mina isiklikult konkreetselt küll paar enda pühapäevale planeeritud pisitoimetust ära jätma. Ei midagi olulist küll, aga siiski. Kas ma hakkan sellest nüüd siis pasundama ja nõudma, et ma tahan ikka reedel. Ei, katsun muud moodi asju klaarida ning võimalusel siiski LIVE-s olla. Noh tõsi, keegi pole küll otseselt midagi nõudnud kunagi ja suurel häälel halanud, et tema ei saa lives olla ja et äkki saaks kellaaega nihutada. Ma ei ole nimesid uurinud näpuga, et kes siin on n.ö. muudatusi kellaegade osas palun teha, ja ausalt öeldes see pole ka oluline siin teema juures, aga teema kokkuvõtteks ning homsete Tartu arutluste tarbeks, võiks keegi juba heaga korraks kalendrisse piiluda ning pilgu tulevikku heita.

Näiteks kui rakendada seda meedotid, et draft läbi viia iga aasta oktoobrikuu kolmandal täisnädala nädalavahetusele eelneval reede õhtupoolikul , algusajaga kell 20.30, oleks drafti kuupäevad meil järgmistel kordadel sellised:

22.10.2010, kell 20.30
                      21.10.2011 , kell 20.30
                      19.10.2012, kell 20.30
                      18.10.2013, kell 20.30
                      24.10.2014, kell 20.30
                      jne.jne

Seda, kas kõik kolm liigat ühel ajal draftima peaks või ei peaks, siis ausalt öeldes seda kui palju mõjutab näiteks teise liiga draftiaja nihutamine meistrika ning esiliiga omadest kasvõi hilisemale kuupäevale, siis sellest saame me aimu kasvõi seeläbi kui kevadel vaatame minu tabelikohta. Eelmine aasta olid draftid samaaegselt ning saavutasin 18-nda koha. Sel aastal planeerin kiigata meistrika ning esiliiga poiste draftivalikuid , ning kui ma nüüd oletuslikult saavutan kasvõi veidikene parema koha kui mullu, siis võib öelda täiesti kindlalt väita, et see erinev draftiaeg mõjutab ikka väga palju.
                      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                        Hommik!

Pean tunnistama tõesti, et II liigas ei toimunud mingisugust suuremat sorti arutelu . Tunnistan ka seda, et näiteks sel eesmärgil, et reedesest päevast draft pühapäevani nihkus, pidin mina isiklikult konkreetselt küll paar enda pühapäevale planeeritud pisitoimetust ära jätma. Ei midagi olulist küll, aga siiski. Kas ma hakkan sellest nüüd siis pasundama ja nõudma, et ma tahan ikka reedel. Ei, katsun muud moodi asju klaarida ning võimalusel siiski LIVE-s olla. Noh tõsi, keegi pole küll otseselt midagi nõudnud kunagi ja suurel häälel halanud, et tema ei saa lives olla ja et äkki saaks kellaaega nihutada. Ma ei ole nimesid uurinud näpuga, et kes siin on n.ö. muudatusi kellaegade osas palun teha, ja ausalt öeldes see pole ka oluline siin teema juures, aga teema kokkuvõtteks ning homsete Tartu arutluste tarbeks, võiks keegi juba heaga korraks kalendrisse piiluda ning pilgu tulevikku heita.

Näiteks kui rakendada seda meedotid, et draft läbi viia iga aasta oktoobrikuu kolmandal täisnädala nädalavahetusele eelneval reede õhtupoolikul , algusajaga kell 20.30, oleks drafti kuupäevad meil järgmistel kordadel sellised:

22.10.2010, kell 20.30
                        21.10.2011 , kell 20.30
                        19.10.2012, kell 20.30
                        18.10.2013, kell 20.30
                        24.10.2014, kell 20.30
                        jne.jne

Seda, kas kõik kolm liigat ühel ajal draftima peaks või ei peaks, siis ausalt öeldes seda kui palju mõjutab näiteks teise liiga draftiaja nihutamine meistrika ning esiliiga omadest kasvõi hilisemale kuupäevale, siis sellest saame me aimu kasvõi seeläbi kui kevadel vaatame minu tabelikohta. Eelmine aasta olid draftid samaaegselt ning saavutasin 18-nda koha. Sel aastal planeerin kiigata meistrika ning esiliiga poiste draftivalikuid , ning kui ma nüüd oletuslikult saavutan kasvõi veidikene parema koha kui mullu, siis võib öelda täiesti kindlalt väita, et see erinev draftiaeg mõjutab ikka väga palju.
                        kuna liigahooaeg hakkab iga aasta teisipäeval või kolmapäeval, siis pigem seostada kindlat aega liigahooajale eelneva nädalavahetusega. Nii vara kui tänavu hooaeg algab, ma hiljutisest ajast ei mäletagi.

Live draft in: 11 hours and 4 minutes

Kommentaar

Hommik!

Tervist kõik sõbrad ja seltsimehed, kes Te kõik ennast juba piisava koguse alkoholiga ära olete varustanud ning nüüd juba vaikselt monitori kärbsesitast puhastate , et see Teie Aasta Tippsündmust ei varjutaks.

Niisiis , viisin sellise välk ja pauk stiilis küsitluse läbi meistrika poiste hulgas ja avaldan siin Teile lugemiseks pisikese kokkuvõtte sellest. Kuna paratamatult on mõningad Teist end juba oma kodudesse niivõrd oskuslikult lukustanud, et isegi kõige oskuslikumad murdvargad Teil sinna sisse ei saa/ei saanud ning kõik tuledeki toast ära on kustutatud, et jumala eest mõni tuttav kes parasjagu majast mööda kõnnib Teile ootamatult külla ei tahaks tulla, siis pidin koondstatistika kokkuvõteks kasutama nende manageride vastuseid, kellega vastuste osas kokkuleppele jõudsin.

Niisiis :

80 protsenti manageridest on veendunud , et just nemad võidavad sellel aastal, paraku nagu elu on näidanud , saab hooaja lõpus üksnes üks meeskond võitjakarikaga pärjatud. Kes selleks see aasta saab, saame kevadel näha. Ise arvan, et nende 80 protsendi hulgast seda ei tule. Aga eks me saame näha

Loterii-allegriist ka siis ehk siis kes saab esimese valikuõiguse. No raske arvata, ütleb selle peale koondstatistika. Nimelt kolm neljandikku manageridest on veendunud, et valikuõigus läheb Rääma-le. Millega Härra Sellise Au ära on teeninud, eks seda teab Härra ise öelda. Üks vastanutest oli koguni niivõrd veendunud Rääma esimeses valikus, et julges kogunisti härra esimest valikut pakkuda. Kedagi mister Dirk Nowitzkit. Julge ennustus, kas pole

Ühesõnaga soovin Kogu Teise Mudase Liiga Kollektiivi poolt Meistrika Poistele Edu ning Kivi Kotti Seltsimehed.

ps.. Et Esiliiga managerid end represseerituna ei tunneks, siis edukat draftimist neilegi. Pange Veikole põske. Ma nii loodaks, et ta tagasi Teise kukuks, kuna järgmisel aastal peab keegi minu asemel commishitiitlit ka Teises kandma ning kuna tal juba varsemast ajast sellelaadne kogemus olemas, siis ..

Kommentaar

LIHTNE, kui mõnele ei sobi varjant, et iga aasta samal ajal draft siis on mõistlik teha hääletus kõikide liigadega, kas poolt või mitte ja enamuse soov jääb peale!!

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              Veidi kommentaariks. Keegi ei räägi pisitoimetustest ja prioriteetidest. Mõni lihtsalt peab olema tööl ja on töid ja graafikuid mida ei saa muuta. Ei hakka näiteid tooma, aga minu sõber, kes osaleb teises liigas just täna õhtul tööl ja kõige parema soovi puhul ei saanuks seda muuta.
                              Ma ei rääkinud prioriteetidest. Ka mina ootan drafti ammu ja see tähtis, aga on mõned asjad, mida ei saa muuta.Kui oleks kinost või pisisündmustest loobumine, siis jutt oleks teine.

Kommentaar

Ma ei tahaks väga norivaks minna aga mind huvitab mis graafikuga töö see on, mida mitte mingil tingimusel ei saa vahetada, kui kuupäev on aasta aega ette teada? NBA hooajaeelne pühapäev õhtul kell 18.00 ntx. Ka mul on mitmeid sõpru graafikuga töökohal ja kui on ette teada sündmus millest kindlasti tahetakse osa võtta, siis saab asja orgunnida töökaaslastega. Vahetused mõne rõveda pühaga vms. Kui ei suudeta aasta jooksul töökaaslastele vastuteenet teha vms, siis on kas jäädud kapitaalselt viimasele minutile orgunniga või on olnud asjast suht poogen ma leian ja seega ei olegi see antud managerile kõige suurem probleem järelikult. Ikkagi tulevad mängu prioriteedid. Kui toome mängu nüüd emergency juhused (haiglasse sattumine, õnnetus lähedasega jms.), siis neid saab reaalselt juhtuda ainult väga harva mõnel manageril 20-st. Me ei räägi enamusest, enamus on kohal. Kui lükata emergency tõttu draft päev edasi vms, kes garanteerib, et siis kõik osa võtta saaksid? Saad aru kuhu ma sihin nende näidetega? Reaalsus on see, et ideaalset päeva ei ole olemas. Kui aga kuupäev on paigas juba aasta ette, siis saab teha suht palju selleks, et sa ka kohal oleksid. Sa võid mulle ükstapuha mida rääkida ja näiteid tuua aga selles sa mind ümber ei veena. 99% on tahtmise taga. Aga eks lõpliku sõna ütleb küsitlus, mille me arvatavasti mingi hetk ära teeme ja nii ongi.

Ja siin ma ei saa jälle märkimata jätta oma mateõpsi mugandatud lauset mida Kure mulle täna meelde tuletas: "Kes on preseasonil hoolega tööd teinud ja preranki koostanud, sellele on kättejõudnud draft pidupäev". See sobib ilusti siis ka emergency juhtudeks.

Kommentaar

Working...
                                X