Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina hääletaks vana moodi jätkamise poolt... aga nagu juba mõistate, siis nii paraku ei saa.

8 tiimise playoffi poolt ei ole, kuna sellega:

* devalveerub esiteks playoffi saamise väärtus - elik kui ikka kuue hulka jõuad, siis võid pärast ikka öelda, et no kõige nõrgem ma kokkuvõttes ei olnud. 8 tähendab samas aga juba peaaegu poolt ja ma ei kujuta ette, kas see ainuüksi teeks jubedalt rõõmu, kui ma saan 8nda koha?

* devalveerub teiseks põhihooaja väärtus - jah, võitja saab nutsu, aga samas kindlalt teisel kohal lõpetanu sai ka eelnevalt väärilise autasu bye näol. Uue süsteemiga ei ole sisuliselt vahet, kas lõpetad 2. või 8. positsioonil... st et kardan, kui juhtub olema üle keskmise korralik tiim (samas mitte kõige parem), siis võib kujuneda pisut igavaks see loksumine seal...

Lühemalt kokkuvõttes siis: eelistan kuuest varianti, mis tähendab küll, et tagumistel jääb hooaeg lühemaks ja v-o vähempõnevaks (kuigi jah, isiklikult ei tea seda varianti, olen sarnaselt Lihulale ja Al Bundyle kõva mees), samas usun, et ega ei ole ju olulist vahet, kas olla 7-s või 11-s kokkuvõttes.

Kommentaar

Meistriliiga uue liikme arvamus siis ka...

Minu hääl läheb 6 tiimi PO-le ja just sellepärast, et pöhihooaja parimatele (antud juhul siis kahele parimale) vöiks mingisugune pisike eelis vöi nii olla pöhihooaja saavutuste eest..... umbes nagu koduväljakueelis NBA-s. Ja kuna fantasys koduväljakueelist rakendada ei saa siis see bye week kahele parimale tundub suht möistlik lahendus. Vöimalik, et mu arvamus oleks teistsugune kui ma peaks pöhihooajal 8-ndaks jääma aga noh, see selgub alles kevadel ju

Kommentaar

Minu tagasihoidliku hinnangu kohaselt on mõlemad suht kehvad valikud. Isegi consolationis kellegile kott pähe tõmmata pakkus mingisugusegi rahulduse suurte poiste mängude jälgimise kõrvalt.
        Pregu annaksin oma poolthääle 6 võistkonnaga play-offile, sest mulle meeldiks ennast tänu korralikule põhihoojale otse poolfinaali vedada, mitte hingevärinal mingisuguse poolpiduse satsiga veerandfinaalis maid jagama hakata
        Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

6se poolt

leian, et p6hihooaega väärtustataxe nii piisavalt. häid ning halbu nädalaid tuleb igayhel sisse, seet6ttu hindan mina stabiilsust suht k6rgelt. raha v6itmist p6hihooaja v6idu eest ma erilisex boonusex ei pea, raha on lihtsalt kuidagiviisi ära jaotatud. raha pigem v6etaxe seet6ttu, et niisama tegelasi olex v6imalikult vähe

sellist asja nagu ilmselgelt nõrgem võistkond fantasys ei ole (juhusel on liiga suur osakaal), veel vähem saab nii nimetada p6hihooajal 6-8 kohale jäänud v6istkonda, kelleks on pigem hooajal6pu täkk, kui igast asendist lypstav karjapoiss.

vaadake fantasy ajalugu, 6-s seed on päris tihti finaalis.

Kommentaar

Pmst võib asja taandada veel sellele, et kas keegi tunneb hullult puudust väikesest PO-st? Kui ei, siis ei ole ju vaja muuta vägisi midagi...

Kommentaar

Viljandi on 8-se PO poolt. See annab ehk mingi võimaluse neile, kellel hooaja vältel on ebaedu, mitte halva tiimi tõttu vaid ntx vigastuste vms tõttu.
              M-HUNT

Kommentaar

Getoneegrid eelistavad 8 tiimiga play-offe. Rohkem mängurõõmu rohkematele manageridele.

Kommentaar

Mina olen ka pigem ikkagi 6se PO poolt. Esiteks annab see esimesele kahele eelise. Teiseks ma kardan, et 8se PO-ga võib kevadel liiga palju sobiva vastase otsimiseks minna ja nii võib tekkida tahtlus mehi bench kohale toppima hakata. Ja nii ei saa üks halb nädal aastas hooaega täiesti ära rikkuda.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                    Pmst võib asja taandada veel sellele, et kas keegi tunneb hullult puudust väikesest PO-st? Kui ei, siis ei ole ju vaja muuta vägisi midagi...
                    Kuna nüüd tundub, et 6`e pooldajaid koguneb samuti rohkuses, siis peaks hakkama hääli lugema.
                    Kui peaksin olema 2 parema hulgas, siis ma ei väriseks oma meeskonnaga 7 ja 8 koha meeskondade ees.Aga ju siis endas kahtlejaid on külluses Lihtsalt 8 ne PO tundub põnevam.Ja "igav loksumine" võib ju niigi olla.Tähtsaks muutub nüüd, kellega 8 hulgas kokku minna ja kummale tabelipoolele sattuda.

Kommentaar

Kuna läheb häälte lugemiseks, siis annan 6´sele oma hääle. Olen vanakooli mees ja traditsioone peab austama. 6´sega ei muutu varasemaga võrreldes pmst midagi olulist ja ma ei näe otsest vajadust midagi muuta. Poleks Yahoo siin nusperdama hakanud seadistustega, siis me ju ei arutaks täna, et 8´kesi ongi lahedam. Vanasti oli ka lahe. Nüüd ei tuleks lihtsalt consolationi.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                        Kui peaksin olema 2 parema hulgas, siis ma ei väriseks oma meeskonnaga 7 ja 8 koha meeskondade ees.Aga ju siis endas kahtlejaid on külluses
                        krt sellele ma ju ometi ei saa vastamata jätta kas ei ole mitte hoopis niipidi, et endas kindlad ja hea ettevalmistusega managerid soovivad 6´st PO-d ja teised üritavad vaikselt 8´sse PO-sse ennast sisse nihverdada?

Kommentaar

Kellele ema, kellele tütar. Aga sellest põhihooaja väärtustamise jutust ei saa ma küll eriti aru. Sama teema peaks siis üles võtma ma ei tea Boston Celtics näiteks, et miks ta pidi 2.koha väljateeninuna rabelema 7 mängu Bullsi vastu. Et nagu ei väärtustata põhihooaja tulemust, või mis?

Kuna hääli tundub suht võrdselt tulevat, siis vist peab jah neid lugema hakkama. Laias plaanis muidugi pole tegu nüüd väga tõsise probleemiga, ükskõik kumb variant peale jääb.
                          Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Silver, NBA näide ei sobi hetkel siia, kuna vähemalt mina küll ei mäleta, et NBA-s oleks kasutatud sellist meetodit, et parim või parimad 2 vms saavad bye... küll on aga Yahoo fantasys see nähtavasti alati nii olnud. Ja minu jaoks, kes ma küll alles 4-5 aastat fantasyt mänginud olen, loevad traditsioonid küll ja veel...

Ja kui ma õigesti mäletan, siis reedese drafti läbiviimise osas olid sinagi hirmsasti eelmise aasta traditsiooni jätkamise poolt

Ps. Kui arvestada üksnes Meistrika meeste hääli, siis hetkel peaks seis olema 7-6 kuuese PO kasuks... Kuigi peaks vist arvestama ka teiste liigade arvamusi. Sest see süsteem peaks meil ikka ühtlane olema.

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                              Silver, NBA näide ei sobi hetkel siia, kuna vähemalt mina küll ei mäleta, et NBA-s oleks kasutatud sellist meetodit, et parim või parimad 2 vms saavad bye... küll on aga Yahoo fantasys see nähtavasti alati nii olnud. Ja minu jaoks, kes ma küll alles 4-5 aastat fantasyt mänginud olen, loevad traditsioonid küll ja veel...
                              Minule on näiteks esimestest fantasy-aastatest alates just arusaamatu, miks selline tobe variant üldse kasutusel on. Traditsiooniline (kõikjal peale selle fantasy-liiga muidugi) play-offi süsteem on ikkagi 2 astmes X osalejatega.

Liiale ei tasu minna, aga 8 tiimi tundub 20-liikmelise liiga juures täpselt paras.

Kommentaar

Mul suva kõigega nõus, kui valida antakse siis 7

Kommentaar

Working...
                                X