Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas silverman Vaata postitust
    OK, panen siis kirja, et mulle pühapäev ei sobi. Iseasi kas see kedagi kottima peaks. (dwideng tõmbas mu praegu võimalike commishikandidaatide hulgast maha )
    Ooda, kuda ma maha tõmbasin?

Mulle reede ei sobi, kui kedagi kottima peaks ja põhimõtteliselt saab draftida ka pohmas peaga, üle-eelmine aasta nii juhtus.

Aramis: Kui Sa aatad postituste arvu teemas, siis mina postitan sama aktiivselt nagu varem - seega peaksid ju aru saama, et tülis ei ole mina... Samas, ega mul ei ole ka oma elu

Kommentaar

Minule sobiks paremini reedeõhtune draft. Tundub mõistlik töönädal reedega lõpetada:P Kui muidugi enamus otsustab et asi toimub pühapäeva õhtul, siis eks ta nii peabki olema. Paneks hääletusele asja?
      M-HUNT

Kommentaar

Kas meil on siin siis kahes põhiliigas commishi puudus, õigemini pole midagi otsustatud ja see ka selgelt põhjus miks draftipäeva ei tea. Hääletaks commishid ja need otsustavad asja ära.

Dwideng: Ma postitan ka sama edukalt, lihtsalt mitte võõraste liigade teemades nagu mulle õigesti ette heideti. Kuna sa mainisid sõna "tüli" ennem, siis ju sina selles olid, sest mina olin meie kirjavahetuses väga korrektne ja minu sõnades küll tüli ei tohiks kuskilt väljenduda.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
          Dwideng: Ma postitan ka sama edukalt, lihtsalt mitte võõraste liigade teemades nagu mulle õigesti ette heideti. Kuna sa mainisid sõna "tüli" ennem, siis ju sina selles olid, sest mina olin meie kirjavahetuses väga korrektne ja minu sõnades küll tüli ei tohiks kuskilt väljenduda.
          Armas Aramis, Sind minu jaoks selles teemas ei eksisteeri, ja üldse, ma ei mäleta, et Sina ka Keeperi võitluses ja reeglite tõlgendamises eriline käpp oleksid olnud. Sa oled GM, aga fantasysüsteemi ülevalhoidmises suht väheoluline kuju olnud. See sõnavahetus Sinuga - ei pea seda eriliseks tüliks.
          Ignoreerimine on suht feminiinne viis oma arvamust avaldada ja pigem väljendasin pettumust, kui argumenteerisin Sinu põhimõtete vastu.

Tüli tõttu, lahjema mokalaada korraldajate all pidasin silmas varasemaid vaidlejaid ja argumenteerijaid, SDK, Artz, Silverman, kes reaalselt ka ostsutajad on olnud.

Sestap kutsuksingi neid vendi tagasi arvamust avaldama ja asja vedama, Commishit värbama jne. Kui nimetet tegelastel valmistab ebamugavust minuga samas teemas postitamine, siis võin ennast "tüliõunana" arutelust tagandada ja kui lubatakse, siis anda vaid hääli ettepanekute kohta drafti toimumise asjus, commishi kandidaatide asjus jne. Kui seegi ei ole vastuvõetav, siis võin üldse vait jääda.

Kommentaar

Minu esimene eelistus on, et commish võiks keegi uus olla. Samas olen öelnud, et kui kedagi ei leita ja keegi ei taha olla, siis võin ise ka piisava toetuse korral olla. Siia juurde ütleks aga kohe, et sel juhul on draft reedel 23. oktoobril (seda pidasin ka silmas öeldes et dwidengi jaoks mina enam kandidaat pole).

Ahjaa, üks asi on pohmas pea, teine asi kui üldse arvuti taga ei saa olla.
            Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Minu esimene eelistus on, et commish võiks keegi uus olla. Samas olen öelnud, et kui kedagi ei leita ja keegi ei taha olla, siis võin ise ka piisava toetuse korral olla. Siia juurde ütleks aga kohe, et sel juhul on draft reedel 23. oktoobril (seda pidasin ka silmas öeldes et dwidengi jaoks mina enam kandidaat pole).
              kiidan seda postitust ning kinnitan, et see meeldib ka SDK-le . Tulles vastu Fastbreakile, võiksime siis drafti teha 21.00, siis ta jõuaks ca 5ndaks ringiks tagasi , kui peab oma peaga mõtlema hakkama. Reede eelistus on see, et siis saaks draftida veidi paremas meeleolus ning pärast ka mõne tunni analüüsi peale teha, et näha keda järgmine päev oleks põhjust norida.

Aga Silver võiks siis Skinti käest liiga üle võtta ja rahad (300 eek) ära koguda ning liituks liigaga ära.

See, et teised 2 liigat draftivad nt pühap, ei tohiks meile probleem olla.

Kommentaar

Lihula, kunagi saad sa aru, et keegi ei viitsi sinuga vaielda. Võid võtta seda kui komplimenti.

Kommentaar

Minul on ükskõik kummal päeval draft toimub. Kellaaeg pole samuti oluline.

Kommentaar

Ma ei tea kui palju minu omakasupüüdlik ja provokatiivne arvamus veel loeb aga ütlen siis eemalseisjana paar mõtet sekka arutellu. Minu pakkumine oleks 23.10 ja reede. 21.00 oleks kellaaja suhtes aga küll viimane aeg ma leian, sedagi puhtalt Fastbreakile vastutuleku mõttes. Kui mul on valida kas reedel Fastbreak hilineb drafti kossumängu tõttu või et Silverman commishina pühapäeval üldse draftis ei saa osaleda reisi tõttu, siis minu hääl läheb reedele. Sry Fast Pmst käib ju valimine kahe manageri eelistuspäevade vahel tglt hetkel? Ülejäänud managerid saaksid osaleda pmst mõlemal päeval, lihtsalt üks päev oleks teisele mugavam mõnele managerile? Enamustele sobivad aga vist koguni mõlemad päevad? Minule ntx sobivad, hääl läheb lihtsalt reedele. Ka kokkutulek kulgeks vast vahvamalt Seagulli tiimi kallal norides.

Teine teema oleks siis see kindla draftiaja paikapanemine ka juba tulevikuks nagu Jazzjansa välja pakkus. A la "NBA hooajaeelne viimane pühapäev/reede kell 20.00" vms. Üldiselt aitaks see vältida igaaastaseid vaidluseid jne. Ja selline konkreetsus kuupäeva osas mulle iseenesest meeldib, traditsioon ja värki. Samas... Kas asi peab ikka nii jäik olema? Kui ntx 7-8 manageri ütlevad, et lives osaleda ei saa, siis on see juba päris piisav põhjus draftiaega muuta ma arvan. Ja veel see, et kas liigade üheaegne draftimine on ikka põhjendatud? Sama point, et üks liiga hääletab reede sobivaks ja teine pühapäeva. Eesmärk on ju siiski saada võimalikult palju managere live drafti. Argument, et võetase varem draftinud liigast šnitti... noh, kõik on võrdses olukorras ja tehku seda siis kõik kel soovi on. Et mõttekoht ka edaspidiseks.

Pmst Silvermanist paremat commishit ei leia ja sellega võiks antud teema lukku panna, seda enam, et ta ka ise on põhimõttelist nõusolekut näidanud. Et võiks rahasid koguma hakata jne.

Samuti võiksid siin väikese kokkuvõtte teha tartlased kokkutulekuga seonduvatest asjadest. Tik-tak, tik-tak.

Loodan, et ma ei rikkunud jälle nüüd kuidagi liigade toimimist ja manageride omavahelist läbisaamist. Mingit tüli ei ole. Lihtsalt anti mõista, et liigades on kallutatud jõud suuresti tänu minule. Sestap katsun eemalt jälgida niipalju kui võimalik. Aga muidu jõudu ja näidake managerid kõk rohkem aktiivsust üles! Muidu on ühel hetkel veskimehed väsinud ja veskikivid kulunud.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                      Lihula, kunagi saad sa aru, et keegi ei viitsi sinuga vaielda. Võid võtta seda kui komplimenti.
                      Keegi ikka viitsib, usu mind... Näiteks Sina - millegi pärast tulid Sa mind taas siia harima("Sa ei pea inimestega tülis olema", "keegi ei viitsi vaielda")... Tahad vaielda või mida? Ma loodan, et Sina ka kunagi saad aru, et Sina ei ole kõik ja et fantasyseltskond ei ole kõik ja et ei ole olemas asendamatuid inimesi...

Sa võid võtta seda kuidas tahes, aga ma arvan, et see ei kuulu siia teemasse. Seda ma ka varasemalt mainisin, kui palusin Sul Esiliiga teemasse kolida... Kui Sul on midagi väga hingel, siis olen valmis lugema Sinu privamesse või msn'is rääkima antud teemadel. Puhtsüdamlikult üles tunnistades, mina ei viitsi Sinuga vaielda ja üldse ei viitsi vaielda(eriti teemadel - kellega mina tülis olen või kes minuga vaielda tahab), kui midagi ütlen, siis lihtsalt sellepärast, et öelda oma seisukoht...
                      Isegi keeperitüli põhjus oli see, et ma lihtsalt väsisin hetkeks vaidlemisest. Nii uskumatu, kui see ka ei ole

Antud tüliõuna teema oli suunatud peamiselt SDK'le, et Ta selle jaanuaritülist üle oleks ja hakkaks taas asja ajama, on ilmselge, et Tema ja veel mõne mehe eestvedamisel liikusid asjad kiiremini, paremini ja organiseeritumalt...

P.S. Antud teemas võiks üldiselt ka märku anda uued Meistrika liikmed. Loodan, et siinsed sõnavahetused ei ole nende indu kahandanud ja ootaks ka nende arvamust drafti päeva suhtes.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                        Keegi ikka viitsib, usu mind...
                        Meil on igal aastal õnneloos teemal 'kes on see loll, kes sel aastal Lihulaga jändama peab ja tema postituste keskmist hoida aitab'. Sel aastal oli õnnelik lotovõitja lihtsalt Aramis, nii et ära pahanda Lihula

Ja ma küll ei lahterdaks kedagi meistriliigaks, esiliigaks, teiseks Eestiks jne. Kui Aramis tahab siin teemas rääkida, siis las räägib. Tegu ikkagi staazhika mängumehega ja keegi meist pole kaitstud kehva hooaja vastu.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                          Ma ei tea kui palju minu omakasupüüdlik ja provokatiivne arvamus veel loeb aga ütlen siis eemalseisjana paar mõtet sekka arutellu.

Loodan, et ma ei rikkunud jälle nüüd kuidagi liigade toimimist ja manageride omavahelist läbisaamist. Mingit tüli ei ole. Lihtsalt anti mõista, et liigades on kallutatud jõud suuresti tänu minule.
                          Vabandan oma väljaütlemiste pärast ja luban, et edaspidi hoian oma vaidlemishimu tagasi ja keelt hammaste taga.
                          Usun, et olen SDK suhtes eksinud ja muudan avalikult oma seisukohta.
                          Loodan, et liigades ei ole kallutatud jõude ning kõik sujub nagu see on sujunud eelnevatel aastatel.

Meil on igal aastal õnneloos teemal 'kes on see loll, kes sel aastal Lihulaga jändama peab ja tema postituste keskmist hoida aitab'. Sel aastal oli õnnelik lotovõitja lihtsalt Aramis, nii et ära pahanda Lihula

Ja ma küll ei lahterdaks kedagi meistriliigaks, esiliigaks, teiseks Eestiks jne. Kui Aramis tahab siin teemas rääkida, siis las räägib. Tegu ikkagi staazhika mängumehega ja keegi meist pole kaitstud kehva hooaja vastu.
                          Lihula postituste keskmine tuleb sel aastal loodatavasti väga madal(1 nädalas) ja sisaldab endas peamiselt fantasynädala rotokokkuvõtteid.

Tegelt ei viitsi ka rotokokkuvõtteid teha - eesmärk nulltolerants

Kui Aramis tahab postitada, siis palun, aga jätku mind nimeliselt rahule.
                          Sama asi teiste kohta, nii et õnneloos läheb Teil Lihula verbaalSu tingimustes pankrotti.
                          On imelik, et iga reeglimuudatust jms väljaspool õnneloosi Lihulaga arutada sooviti - väga suures mahus.

Peace brothers!

Kommentaar

Peace brothers!
                            jou jou jou

Rotot ei saa keegi sind sundida tegema. Aga äkki seletad seda nulltolerantsi värki - kelle või mille vastu?

Kommentaar

Vabandan oma väljaütlemiste pärast ja luban, et edaspidi hoian oma vaidlemishimu tagasi ja keelt hammaste taga.
                              Usun, et olen SDK suhtes eksinud ja muudan avalikult oma seisukohta.
                              Loodan, et liigades ei ole kallutatud jõude ning kõik sujub nagu see on sujunud eelnevatel aastatel.
                              Ega nüüd vabandada küll vaja ei ole. Ma tean ju ise ka täpselt mis valesti olen teinud aegade jooksul jne. Sa ei pruugi eksinud olla ja oma seisukohta ei pea ammugi muutma. Lihtsalt värske veri "niitide" juures võib hoopiski kasuks tulla. Mingit tüli minu poolt ei ole.
                              Ja kõik ei ole sujunud siin varasemalt midagi. Vaidlustes selgub tõde ja selles suhtes oled sina asendamatu komponent meie liigasüsteemis kes kõik nõrgad kohad kätte näitab jne. Kahju ainult, et see asi on siin üksteise solvamiseni läinud. Ega siin muud varianti ei ole kui et palliplatsil üksteisele söötu jagada ja hiljem asjad õllelaua taga selgeks rääkida. Eelmine aasta oli ju fun? Seega võiksid siiski kokkutulekule tulla?

Kommentaar

Mina vabandan ka
                                Kui ma kuskil seda pole välja ütelnud, siis ütlen nüüd, et tunnen end halvasti kõigi ees ja antud juhul siis eriti konkreetse isiku ees, kelle nime ma ei maini, et ma msnis fantasyteemalisi teemasi sel suvel vältisin ja ei responsinud. Kaudselt on selles süüdi Ummi oma pommitamistega ehk siis ma ei luba, et minu puhul midagi muutuks, kuna muidu on jälle oodata mõjutamiskunsti meistreid mind hordidena piirama.

Kommentaar

Working...
                                X