Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

keri lehte allapoole

Kommentaar

Kuda siukest probleemi lahendada?

Olli Niukkanen on nii kena poisu, ei tekita kunagi treeningutel meile peavalu. Ta isegi armastab oma ema.

Kommentaar

väike Oidipuse kompleks?

Kommentaar

15 hooaega viiendas liigas, aga suutsin oma tunni ära oodata ja neljandasse tõusta

Kommentaar

Sai samuti 5. liiga võit kindlustatud. Kahjuks tuleb aga kvalifikatsiooni ka mängida.

Kommentaar

Kaotasin kahjuks tähtsa mängu 2:0, pallihoidmis protsent 68% ja 72% mulle. Aga vigastus ja kaardid mängisid rolli kõvasti, byebye fifth league.

Kommentaar

järgmine hooaeg viiendasse!

Kommentaar

hattrick'i tase on nii palju tõusnud, et V liiga on mingi šedööver või?

paar aastat tagasi sai suhteliselt leige huviga pelades hõlpsasti III liigas püsitud. aktiivseid kasutajaid oli tollal isegi paar tuhat tükki rohkem kui praegu.

Kommentaar

maitea, ei ytleks, ma püsin 200k-se palgaga kenasti 5ndas :P.
                    rohkemaks ei ole praegu jaksu, aga küll ma hakkan kulutama, kui ma miljardi kätte saan., hetkel 365M puudu :P.

Kommentaar

Ma sain 5ndas liigas neljanda koha, palk on 256 650 Krooni.
                      Algselt postitas Cule
                      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

tükk aega sai IV istutud.. nüüd siis III, eks paistab kas pidama jääb.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                          Ma sain 5ndas liigas neljanda koha, palk on 256 650 Krooni.
                          See on palk ühe mehe kohta?

Mul on see number 431 913........aga ikka passin viiendas liigas.
                          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                            See on palk ühe mehe kohta?

Mul on see number 431 913........aga ikka passin viiendas liigas.
                            Ei, ikka kogu tiimi mängijate palk kokku.
                            Algselt postitas Cule
                            Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                              Ei, ikka kogu tiimi mängijate palk kokku.
                              Hahhaaa,naljakas oled.
                              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

ee.. keskmine palk 191 000 ja kõik kokku 3 819 990, hooaja jooksul kusjuures pool miljonit kasvanud.. ja sellega tuli IV võit. muidugi mul on veidi multiskillsed mehed ka.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X