Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SDK Vaata postitust
    no tegelt on see teatamistähtaeg ammu möödas. Spordi Magic tegi konkreetsel juhul eksimuse, mille eest ta ka seekord kerge karistuse sai (kaotas ühe esimese roundi picki).

Keeperi reeglid, tähtajad jms on suurelt jaolt üleval vanal kodukal:

http://web.zone.ee/fnba/indexk.php?page=kl/rules
    3,5 kuud ei tule fantasy meelde,einoh roheline nali. Commish peab hakkam tüüpi otsima :"Kas mängid ka." Oleks siis vend ise selle peale tulnud.No,andke andeks.Tundub nägude järgi käikude tagasi andmine.Siin on märksa väiksemate asjade pärast "hambaid välja löödud",et nii ilmselge asja puhul silma kinni pigistamine tundub.........piiks..... .
    Kahjuks ei saa enam kontrollida,kui palju praegustest andestajatest oleks mulle Valanciunase tagsi andnud,kui oleksin kisama hakanud(märkasin jama,kui ta veel waiveris oli).Pakun - irvituste saatel oleksin tast ikka ilma.Väsitama hakkkab see,et kui reeglites on auk,hakatakse seda ära kasutama(vastu igasugust loogikat) ja kui on selgelt kirjas, tehakse auk-andestamise nime all.Kas andestame edaspidi kõigile kõik vead?
    Aga mis vahet seal on,järjekord on ukse taga, saate noorema ja veel uduma.Aamen.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
      3,5 kuud ei tule fantasy meelde,einoh roheline nali. Commish peab hakkam tüüpi otsima :"Kas mängid ka." Oleks siis vend ise selle peale tulnud.No,andke andeks.Tundub nägude järgi käikude tagasi andmine.Siin on märksa väiksemate asjade pärast "hambaid välja löödud",et nii ilmselge asja puhul silma kinni pigistamine tundub.........piiks..... .
      Kahjuks ei saa enam kontrollida,kui palju praegustest andestajatest oleks mulle Valanciunase tagsi andnud,kui oleksin kisama hakanud(märkasin jama,kui ta veel waiveris oli).Pakun - irvituste saatel oleksin tast ikka ilma.Väsitama hakkkab see,et kui reeglites on auk,hakatakse seda ära kasutama(vastu igasugust loogikat) ja kui on selgelt kirjas, tehakse auk-andestamise nime all.Kas andestame edaspidi kõigile kõik vead?
      Aga mis vahet seal on,järjekord on ukse taga, saate noorema ja veel uduma.Aamen.
      see ongi täielik nali, et meelde ei tule ja et mingile seltskonnale peab pärast kõiki neid aastaid veel tähtaegu jms meelde tuletama. (ja ega sa Rääma ise ka sellest "patust" päris puhas pole, olgem ausad ). ja siis kui ongi nn. karistamise hetk, siis mõtle hinge kinni pidades, et mis seekord üldse teha võib, et keegi ei solvuks ja jumala eest liigast ei loobuks. üks nööri peal käimine ja püüdmine kõigile meeldida, et liiga toimima jääks. Oleks Maxilt mõlemad pickid võtnud oleks tema käega löönud, nüüd loobid sina Aameneid. Lõpuks on terve liiga suvalisi (no offence uued! ) jorsse täis, kellega senistel manageridel mingit sidet ei ole ja sealt on ainult kukesamm liiga lõpuni ma ütlen.
      mis puutub Rääma sinu Valanciunase keissi, siis ega keegi tõesti väga sinu tradedel silma peal ei hoia ma arvan. vbla antud juhul ainult ehk sinu tradepartner. ma teisi ei tea aga mina oleksin kindlasti seda meelt olnud, et tüüp waiverist tagasi anda sulle peale vastavasisulist avaldust ja selgitust jne ning ma ei näe põhjust miks seda ei oleks ka teised teha võinud. seda enam, Valanciunas oli minu mäletamist mööda tükk aega FA-s, mitte ei krabatud waiverist. parandage kui eksin. mismoodi sinu puhul võimalik vastutulek hetkel välja näeks, ei oska öelda. paku ehk ise midagi välja ja commish otsustab.
      hetkel ma saan su murest ja pettumusest aru muidugi. samas sa ei saa ju ka öelda, et Magicu puhul mitte midagi ei tehtud - esimese ringi picki kaotamine on tema jaoks tõsiasi ning väga valus tõsiasi. Nägude järgi käikude tagasiandmises vms näed sa hetkel ainult tonti, raudpolt.

Ning lõpuks - mingit järjekorda ei ole ukse taga ning sinu loobumisest oleks ainult kahju. Alati on hea meel sulle suhu teha nii keeperis, meistrikas kui ka kokkutuleku viktoriinis Võta pits ja pea aru!

NB - näe eksisingi, Paide krabas Valanciunase waiverist.

Kommentaar

see ongi täielik nali, et meelde ei tule ja et mingile seltskonnale peab pärast kõiki neid aastaid veel tähtaegu jms meelde tuletama. (ja ega sa Rääma ise ka sellest "patust" päris puhas pole, olgem ausad ). ja siis kui ongi nn. karistamise hetk, siis mõtle hinge kinni pidades, et mis seekord üldse teha võib, et keegi ei solvuks ja jumala eest liigast ei loobuks. üks nööri peal käimine ja püüdmine kõigile meeldida, et liiga toimima jääks.
        Ka mina olen seda meelt, et Keeperi puhul on need andestamatud ups`id. Nagu ma aru saan, siis commish tahab tööd kellelegi üle anda. Aga palun härrased. Ning mina olen kahe käega poolt, et reeglid oleks jäigad mitte kummist. Nelja aasta pärast, kui keegi commish tahab nööri pingutada, siis mõni ütleb - aga siis ju sai ja karistati osaliselt. Mina jätnuks Magikule 15 meest ning IL`i mehed vabaks.

Kommentaar

Oma traded/pickid võiks ikka iga mees suuta meeles pidada. Kas hakkame igale mehele vigadeparandusi kinkima või ei tee seda kellelegi.

Kommentaar

Commishil on arvatavasti hea meel, et juba praeguseks on paar karmi käe poliitikat pooldavat uut commishikandidaati välja tulnud

Kommentaar

Commishil on arvatavasti hea meel, et juba praeguseks on paar karmi käe poliitikat pooldavat uut commishikandidaati välja tulnud
              Täpselt nii... Ja ma hea meelega annaksin esimesel võimalusel selle tiitli ka soovijale üle.
              Mina kaine pilguga vaadates leian, et punishment fittis craimiga ja see hard laini jälgimine on jama. Ja seda just loogilistel põhjustel - tegemist on 100% hooletusega, mitte kuritahtliku viivitusega. Omades 1se ringi draftipicki Räämalt ei saanud Spordi Magic kuidagi muud otsust teha, kui loobuda viiest mängjast. JA keegi poleks ka pidanud temalt muud ootama. Kuna ta aga reeglite vastu eksis ja antud juhul puhtalt formaalsuse vastu, siis on 1 ringi valiku äravõtt enam kui küll.

Kommentaar

väga enesekindlalt praagiti tiimist välja IL-is olev Hansbrough. samas on positiivne, et äraaetud hobuseid (loe Peja) lihtsalt maha ei lasta ja antakse võimalus karjäär soliidselt lõpetada.
                SDK ma ei loe sellest sinu postitusest kuskilt välja:"Kuulge, vana mees unustas,anname talle mehe tagasi." Tüüp võeti järgmises drafti mu eest ära ja minu mäletamist mööda üritati tagasi tradeda.
                Nüüd anname kõik IL-i unustatud mehed rõõmsalt tagasi.

Kommentaar

[NB - näe eksisingi, Paide krabas Valanciunase waiverist.[/QUOTE]

Arvasid,et niisama kirjutasin?Ma ei läinud sel päeval tööle ka.Ootasin kuni mees FAsse vabaneb.Ei vabanenud.

Kommentaar

Tsitaat Algselt postitas jutajass Vaata postitust
                    Nonii ärkasin talveunest.Olen unustanud Hansbroughi IL-i,olen unustanud,et mul pole esimese ringi valikut ja droppisin Valaciunase talvel(tuli teha vastavalt reeglitele,kui tahtsid esimeses ringis valida).Kuna kõik siin teavad vanusega kaasnevaid probleeme,siis paluks neid tagasi.Selle 2.ringi 2012 drafti valiku diiliga oli ka selline asi,et kasutati ära mu teistest mänguritest kõrgemat vanust.Kas ma saaks ka selle tagasi.Aitäh.

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                    Kui see postitus nali pole, siis ....Sõbrad lõpetage pull. Ei ole olemas unustasin ja ups poole aasta pärast. Andestada ja unustada saab asju, kui võtad kogemata mehe kes IL`listis ning siis commish paneb ta tagasi õigele kohale. Niimoodi võiks ju keegi ka kunagi dropitud Kirilenkot tagasi küsida. Ka mina droppisin Kenneth Farried`i kunagi. Muideks minulgi jäi Miller IL`listi kogemata ja nüüd tast hetkel ilma. Lasteaed. Ärme nüüd hakka jamama. See on Keeper, kus tuleb mõelda pikemalt, kui 1 päev.
                    Kui oli naljakas,siis oli nali.Iroonia,arvan ma.

Kommentaar

Kokkuõte:Jutu mõte ei olnud see,et ma tahan kedagi või midagi tagasi saada,vaid see,et mul on igav ja vaevlen unetuse käes.Laupäeval lähen sanatooriumisse.Puhkus,baar,naised,muusika.

Kommentaar

Edaspidi võiks keeperi reeglites defineerida sõnad hooletus, unustamine, laiskus jne ning kui tõesti on vaja siis määrata ka karistusmäärad. Keeperi karistusseadustik sündigu.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                          Täpselt nii... Ja ma hea meelega annaksin esimesel võimalusel selle tiitli ka soovijale üle.
                          Mina kaine pilguga vaadates leian, et punishment fittis craimiga ja see hard laini jälgimine on jama. Ja seda just loogilistel põhjustel - tegemist on 100% hooletusega, mitte kuritahtliku viivitusega. Omades 1se ringi draftipicki Räämalt ei saanud Spordi Magic kuidagi muud otsust teha, kui loobuda viiest mängjast. JA keegi poleks ka pidanud temalt muud ootama. Kuna ta aga reeglite vastu eksis ja antud juhul puhtalt formaalsuse vastu, siis on 1 ringi valiku äravõtt enam kui küll.
                          ma olen Aramise sõnavõtuga suuresti nõus.

jutt jäi commishit valides, et ta saab oma liini valida, mida järgib. Aramise puhul on see olnud mõistev ja samas kindel. kui uus commish tuleb ja ütleb esimese asjana, et edaspidi on karm käsi teid valitsemas, siis nii ongi. ja kellegil ei tohiks olla midagi kobiseda. ja kes ikka tahab seda teha, vaadaku esimese asjana peeglisse ja mõelgu, kui palju ta ise on panust keeperisse andnud ja kas ta on püsti karanud mõlemad käed püsti, kui uut commishit otsitakse. lihtne on kritiseerida ja vaadata asja ainult enda mätta otsast eks.

Kommentaar

Tsitaat Algselt postitas jutajass Vaata postitust
                            Nonii ärkasin talveunest.Olen unustanud Hansbroughi IL-i,olen unustanud,et mul pole esimese ringi valikut ja droppisin Valaciunase talvel(tuli teha vastavalt reeglitele,kui tahtsid esimeses ringis valida).Kuna kõik siin teavad vanusega kaasnevaid probleeme,siis paluks neid tagasi.Selle 2.ringi 2012 drafti valiku diiliga oli ka selline asi,et kasutati ära mu teistest mänguritest kõrgemat vanust.Kas ma saaks ka selle tagasi.Aitäh.

Kui oli naljakas,siis oli nali.Iroonia,arvan ma.

paar täpsustust. kas ma panen teist korda järjest pange või tundub mulle, et Hansbrough ei ole sinu tiimis ja IL-is kunagi olnud...? Vaatasin eelmiste hooaegade tiime ja eelmise hooaja drop/add´e ja mulle näib, et ta oli ja on ka hetkel Seagulli tiimis.
                            ja teine asi see, et Valanciunase droppisid sa 9. jaanuar hirmus, et tiim tuleb 10 mehe peale kärpida kui tahta draftis esimeses roundis valida. seda et tiimid tuleb kärpida ja allesjäetavad mehed teatada alles tähtajaga 30. aprill. lihtsalt, järgmiseks korraks.

Oleks sul Hansbrough IL-is olnud ja näha, et sul esimese roundi picke pole enam ja sa praegu avaldaksid, et palun meest tagasi, siis eelpool juhtunut arvestades peaks commish seda palvet kindlasti kaaluma.

mis aga edaspidi saab ja mis järgmine commish tegema hakkab, seda näitab aeg.

Parandus - vaatasin veelkord Hansbrough logisid ja ei suuda tagantjärele enam üldse aru saada, mis temaga toimus. Foorumi teemadesse otsima ei viitsi minna. Ju siis midagi oli, kui ma ise ju ka kirjutasin imestusest tema loobumise kohta.

Kommentaar

Laupäeval lähen sanatooriumisse.Puhkus,baar,naised,muusika.
                              Mehejutt!

Kommentaar

ma olen Aramise sõnavõtuga suuresti nõus.

jutt jäi commishit valides, et ta saab oma liini valida, mida järgib. Aramise puhul on see olnud mõistev ja samas kindel. kui uus commish tuleb ja ütleb esimese asjana, et edaspidi on karm käsi teid valitsemas, siis nii ongi. ja kellegil ei tohiks olla midagi kobiseda. ja kes ikka tahab seda teha, vaadaku esimese asjana peeglisse ja mõelgu, kui palju ta ise on panust keeperisse andnud ja kas ta on püsti karanud mõlemad käed püsti, kui uut commishit otsitakse. lihtne on kritiseerida ja vaadata asja ainult enda mätta otsast eks.
                                Samas on ikkagi kõigi arvamusavaldused teretulnud, tegemist ikkagi ühise asjaga. Kui arvamust ei avaldata siis pole ka edasiminekut ning ega commish üksi genereerida jõua. Läbi diskussiooni jõuamegi ehk kitsaskohtadest üle.

Eksimustega kaasnevate sanktsioonide vastu pole mul midagi, kuid loodan et kui järgmisel hooajal unustan midagi tegemata, siis saan sama karistuse.

Igatahes, edasi seltsimehed!

Kommentaar

Working...
                                X