Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ses suhtes oleks loogiline, et 2. picki omanik ikka on mehed ära saatnud... Aga samas ei ole põhjust ka Aramises kahelda. Ja teades kuidas vähemalt kolmandik siin liigas osalejatest alles siis liigutama hakkab, kui seda on neile personaalselt meelde tuletatud, et mingi tähtaeg läheneb vms, siis ma ei imestaks enam millegi üle Et eks commish ja teised oleks võinud ju ka varem märku anda, et 2. picki omanik, kas sa tõesti ei taha mehi teatada? Ma annaks ka uue võimaluse Maxile. Pickid on ju ausalt välja teenitud ja ega alati ei pea ju "ära panema". Kuigi jah, reegleid peaks ikka igaüks ise jälgima ja ka oma meeskonna käekäigu vastu huvi tundma.

Kommentaar

Minus võiks vabalt kahelda, aga privaatsõnumite postkastis seda teha ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
        Minus võiks vabalt kahelda, aga privaatsõnumite postkastis seda teha ei saa.
        Mingi saalomonlik otsus siis ehk? Ühest esimese ringi pickist ilma hoiatuseks ntx vms? Või eks commish ise otsustab. Vanem targem mees.

Kommentaar

Loodame, et commish vanema mehena teab siis millised probleemid mäluga kaasnevad eakamaks saades ja targema mehena teab ka, et "rumalad ei andesta ega unusta, naiivsed andestavad ja unustavad, targad andestavad, aga ei unusta." :P
          "Karistamine on alati halb, karistus on oma olemuselt kuritegu (Jeremy Bentham)."

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
            Ses suhtes oleks loogiline, et 2. picki omanik ikka on mehed ära saatnud... Aga samas ei ole põhjust ka Aramises kahelda. Ja teades kuidas vähemalt kolmandik siin liigas osalejatest alles siis liigutama hakkab, kui seda on neile personaalselt meelde tuletatud, et mingi tähtaeg läheneb vms, siis ma ei imestaks enam millegi üle Et eks commish ja teised oleks võinud ju ka varem märku anda, et 2. picki omanik, kas sa tõesti ei taha mehi teatada? Ma annaks ka uue võimaluse Maxile. Pickid on ju ausalt välja teenitud ja ega alati ei pea ju "ära panema". Kuigi jah, reegleid peaks ikka igaüks ise jälgima ja ka oma meeskonna käekäigu vastu huvi tundma.
            Meestest loobumine või mitteloobumine toimub ju enne seda, kui loos teatab mitmendana haakad draftis valima. Keeperit mängides võiks ju see selge olla, et teatad oma koosseisu. Samas tundub lihtsalt andestamine ka veidi "kuri" nende suhtes, kes lootes heale pickile heitsid kedagi üle parda, aga kui teadnuks drafti järjekorda jätnuks alles 11 meest.

Kommentaar

Ma mõtlen selle asja üle...te arutage veel võimalikku draftijärjekorda. Praegu vanainimese unetunnid ja siis öösel uurib seda asja.

Kommentaar

Algselt postitas Rookie Vaata postitust
                BC Heaterz teatab oma loobumisest ja annab vöimaluse mönele noorele andekale fantasy managerile ennast töestada siinses liigas
                Algselt postitas SDK Vaata postitust
                ega siin muud ei ole vist öelda, kui et tänud meiega koos veedetud aastate eest ja peatse kohtumiseni!

PS - eika, ae!
                jepjep. oleksin huviline küll, kuigi tiim näib kohtlane ja maru vähe aega oleks end asjadega sügavuti kurssi viia.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  jepjep. oleksin huviline küll, kuigi tiim näib kohtlane ja maru vähe aega oleks end asjadega sügavuti kurssi viia.
                  see on selles mõttes hea tiim, et siit saab ainult paremaks minna edaspidi

Kommentaar

Keeperis jah see hea asi, et kehv tiim saab kehva koha ja see annab hea koha draftimiseks.
                    Spordi Maagilisuse osas ma näen, et kui järgida karmi joont, siis peaks ju karistama ja karmilt. Aga ma olen rohkem selle loogilise käitumise austaja ehk üsna selgelt on näha, mis pidanuks tegelikult toimuma. Et see tiim oli 100% 10 mehe allesjätmisele orienteeritud. Kuna aga ma usun, et me ei saa lasta mõisaköit päris lohisema, siis ikkagi pakuks välja, et Spordi Magic jääb ilma esimese ringi valikust, mis tal eelmise hooaja tabeli järgi oli. Mitte siis tradega saadud, vaid vooru lõpupoole olnud pick.

Kommentaar

Ja selle seisuga toetudes parandatud drafti järjekorrale näeks esimene voor välja kronoloogiliselt nii:

6.9.12 9 – 21 1 Lords of Pärnu
                      6.9.12 21 – 9 1 Spordi Magic
                      7.9.12 9 – 21 1 Fastbreak
                      7.9.12 21 – 9 1 Viljandi
                      8.9.12 9 – 21 1 Rashuan
                      8.9.12 21 – 9 1 Super Seagulls
                      9.9.12 9 – 21 1 BC Nautilus
                      9.9.12 21 – 9 1 Lihula Rööbaspuudlid
                      10.9.12 9 – 21 1 Silverman
                      10.9.21 21 – 9 1 BC Heaters
                      11.9.12 9 – 21 1 The Revenge
                      11.9.12 21 – 9 1 Silverman
                      12.9.12 9 – 21 1 Revenge
                      12.9.12 21 – 9 1 Silverman
                      13.9.12 9 – 21 1 Lords of Pärnu

Kommentaar

KUI see tiim peakski nüüd mulle saama. Oletagem. Kas ma pean midagi tegema ka konkreetset? Või hakkan kohe draftiks valmistuma?

Kommentaar

Kuni augusti lõpuni on sul võimalik trade sooritada teiste meeskondadega ning siis kui draftis on sinu kord valida, siis vabade meeste hulgast sooritada oma valik.

P.S. Teretulemast ning rõõm.

Kommentaar

Kuna aga ma usun, et me ei saa lasta mõisaköit päris lohisema, siis ikkagi pakuks välja, et Spordi Magic jääb ilma esimese ringi valikust, mis tal eelmise hooaja tabeli järgi oli. Mitte siis tradega saadud, vaid vooru lõpupoole olnud pick.
                            Nõus ja tundub loogiline. Nii kärbid eos probleemi, mis võib järgmistel kordadel juhtuda, et "siis ju tohtis".

Kommentaar

Spordi Maagilisuse osas ma näen, et kui järgida karmi joont, siis peaks ju karistama ja karmilt. Aga ma olen rohkem selle loogilise käitumise austaja ehk üsna selgelt on näha, mis pidanuks tegelikult toimuma. Et see tiim oli 100% 10 mehe allesjätmisele orienteeritud. Kuna aga ma usun, et me ei saa lasta mõisaköit päris lohisema, siis ikkagi pakuks välja, et Spordi Magic jääb ilma esimese ringi valikust, mis tal eelmise hooaja tabeli järgi oli. Mitte siis tradega saadud, vaid vooru lõpupoole olnud pick.
                              Saalomon on rääkinud.

Kommentaar

Pakuks Kobe´i tradeks. Ootaks vastu nooremat ja pikemat poissi(või paari). Kui kellelgi huvi, saada privaatsõnum. Tänu.

Kommentaar

Working...
                                X