Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• jazzjansa
    replied
    Hommik!

Calgaryl, Montrealil ja Washingtonil siis täna öösel tõehetk saabumas. Kaotuse korral oldaks seerias 0-3 taga ning sisuliselt võidaks sellisel juhul juba asju pakkima hakata. Washingtoni 0-2 seis on muidugi vast enim üllatav seejuures, sest olgem ausad , sedavõrd kindlat ning kalkuleeritud esitust ei oleks never-ever Rangersilt kahes esimeses kohtumises oodanud. Eriliselt teened praeguses edus on muidugi Lundqvistil, samas mingeid põhjapanevaid ja lõplikke järeldusi siin võitjate osas veel vara panna. Hommikuks oleme kindlasti targemad juba.

Teistest paaridest on vast märkimisväärseim Anaheimi 2-0 eduseis Põhiturniiri võitja San Jose vastu. Kaks kodumängu ka veel ees. Soodne pinnas edasipääsuks on igatahes rajatud.. . Kus on Marleau, kus Setoguchi , kes küll mängiks üle kodanik Hilleri.. Tooge keegi palun Giguere tagasi ... siin ei aita muud kui mürk!!!

Vancouver on sammukese kaugusel järgmisesse ringi pääsemisest. 3-0 eduseis St.Louisi vastu ja kõik tundub roosiline

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Nii edasi siis näeb Sakut Kloteni hallis uisutamas varsti.
    Kovaljovi ka

Leave a comment:

• -Wiking-
    replied
    Niisiis Rangers kookis endale teise võidu, taas tasavägises võitluses. Seekord 1:0. Väga hea partii esitas Rangersi puurivaht Henrik Lundquist, tõrjudes 35 pealeviset. Capitalsi olukord läheb väga raskeks, kuna 2 järgmist mängu peetakse juba New Yorkis Madison Square Gardenis, kus Rangerid ennast tavaliselt on väga kindlalt tundnud.

Täna ees veel kolm mängu.

Red Wings võtab vastu Columbuse, oma panuse panen karikakaitsjale.
    Boston võtab vastu Canadiensi, siin panustaksin ka seekord esimestele.
    BlackHawks võtab vastu Flamesi, ka siin langem minu poolehoid esimesele teamile.

Minu lemmikud on läbi pikkade aastate olnud: Devils, BlackHawks, kelle Cup Grazy'le olen pikki aastaid oodanud ja kellel on lõpuks noor ja tugev meeskond ning Bruins, kes vahepeal elas samuti läbi tugeva mõõna. See hooaeg aga kui uuesti sündinud ja kõik teed on valla.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Meile täiesti sobival ajal ehk poole tunni pärast algab Capitals-Rangersi seeria teine mäng. www.atdhe.net pakub striimi kah.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Niipalju kui hommikul vaadata jõudsin, paistis Bostoni ja Montreali mäng teisel/kolmandal väga võrdne. Aga Canadiens sai väga valel hetkel kaheminutilise karistuse ja sinna need lootused läksid.
    Teine mäng tuleb Bostonis võita, muidu on asi väga jama.

Leave a comment:

• jazzjansa
    replied
    Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
    Nii kokkuvõteks veel isiklikud ennustused:

Boston - Montreal
    Washington - NY Rangers
    New Jersey - Carolina
    Pittsburgh - Philadelphia

San Jose - Anaheim
    Detroit - Columbus
    Vancouver - St.Louis
    Chicago - Calgary
    Õigeid valikuid oskab mul nelja ja poolene õepoeg ka teha, kui talle suund kätte anda.

Tegelikult kuulasin siin täna mingi hetk Jim Foxi(Yahoo keskkonna spordianalüütik) analüüse PO osas ja pean tõdema... mul temaga sama maitse.. Maccale muideks teadmiseks, et 4-1 skoori ennustas temagi.. ja no kuna kaks spetsialistid juba ju ei valeta, siis kaalud ehk maja pantimist

Leave a comment:

• Blue Rock
    replied
    Nii kokkuvõteks veel isiklikud ennustused:

Boston - Montreal
    Washington - NY Rangers
    New Jersey - Carolina
    Pittsburgh - Philadelphia

San Jose - Anaheim
    Detroit - Columbus
    Vancouver - St.Louis
    Chicago - Calgary

Leave a comment:

• -Wiking-
    replied
    Homme öösel siis peaks astuma jääle:
    Capitals - Rangers
    Devils - Hurricanes
    Penguins - Flyers
    Canucks - Blues

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Predators oleks just selline pisike klubi olnud, kelle vastu Red Wings pidevalt hädas. Selline lõhkuv stiil lihtsalt ei sobi nn uisutajatele. Columbust muidugi ei ole mängimas näinud, aga pakun et PO-s näeme hoopis teist Red Wingsi, võrreldes sellega mida me põhihooaja viimastes mängudes nägime.

Leave a comment:

• Blue Rock
    replied
    Järjekordselt ei jää muud üle, kui nõustuda edasiminejate suhtes. Iseenesest muidugi oleks positiivne, kui näiteks pisike Blue Jackets suudaks Red Wingsi auti koksata.

...ja seda ma just ei soovitaks.

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
    Haid ja Pardid. Kes tänavust hooaega vähem jälginud, siis seevõiks nagu mõelda, et tegemist kahe gigandi vastasseisusga, kust siis võitjana saab väljuda üks ja ainus meeskond. Teglikult aga päris nii ei ole. Tänavusi kohtumisi ja tegemisi silmas pidades võin mürki lausa selle peale võtta, kui San Jose siit paaris 5 mänguga edasi ei lähe. Vot nii kindel olen ma nende edus..

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pikka juttu ei aja, aga Montreal on Bostoni vastu ikka enamasti peale jäänud. 32 omavahelist play-off seeriat on peetud ja 24 on lõppenud Canadiensi võiduga. 21. sajandil on Montreal Bostonit võitnud nii kaheksanda asetusega esimese vastu kui seitsmendana teise vastu.
    Ja ehkki meeskonna viimaste voorude vorm oli ikka ääretult sant, tuleb ajaloost tuge otsida ja edasipääsu uskuda.

Leave a comment:

• jazzjansa
    replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Lääne:

Anaheim Ducks - San Jose Sharks
    Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
    St. Louis Blues - Vancouver Canucks
    Calgary Flames - Chicago Blackhawks

Blackhawks-Flames põhihooaja omavahelised mängud 4:0 Chicagole
    (6-1,5-2 kodus ja 3-2OT,5-2 võõrsil) väravate vahega 19-7
    Justnii ongi. St.Louisi võit tähendas seda, avaringis lähevad nüüd vastakuti Haid ja Pardid. Kes tänavust hooaega vähem jälginud, siis seevõiks nagu mõelda, et tegemist kahe gigandi vastasseisusga, kust siis võitjana saab väljuda üks ja ainus meeskond. Teglikult aga päris nii ei ole. Tänavusi kohtumisi ja tegemisi silmas pidades võin mürki lausa selle peale võtta, kui San Jose siit paaris 5 mänguga edasi ei lähe. Vot nii kindel olen ma nende edus.. vähemalt mis puudutab konverentside veerandfinaal vastasseisu.. , Tänavust Anaheimi ei oskagi nagu kuskilt otsast kommenteerida... Kindlamast kindlamat , kui mitte öelda kaljukindlat puurilukku pole.. Kaitse, mille nimistusse kuulub nüüd juba kolm suurte tähtedega potensiaalset Hall of Fame liiget, on ikka kohati olnud selline lasteaed et hoia ja keela.. Ründest on ainsa positiivse asjana märgimist väärt noorukese Bobby Ryani esiletõus.. seda et Getzlaf 100 res. punkti teeb(nojah tõsi päris küll ei teinud, aga palju ju puudu ei jäänud) , oli juba ju sügisel aimata.

Ennustus: San Jose vs. Anaheim .. 4-1 San Jose

Detroit Red Wings vs. Columbus Blue Jackets

Mäletab keegi seda aega kui liigasse ilmus selline võistkond nagu Columbus Blue Jackets.. mina mäletan.. mäletan veel seda ka, et sai siis uuritud ja puuritud USA kaarti, et kus kurat on selline linn nagu Columbus. No ei olnud siis arvutit mul, et saaks kiiresti otsingumootorisse toksida lühendi CBJ. Aga see selleks.. Columbus siis esmakordselt PO-s ja noh olgem ausad. nad ka väärisid seda kohta. Kui varasemalt räägiti, et meeskond , kus on ainult üks mängumees(keegi kodanik Nash) ja seegi pole päris Gretzky, kes üksi suudaks meeskonna PO-sse vedada, ei väärigi kohta tähte hulgas, siis tänavu nii ei olnud, et oleks tegemist olnu ühe mehe show tiimiga. Väga hästi toetas Nashi (vale ei oleks tegelikult lausa väita, et pigem toetas Nash Masonit) sensatsioonilise rookie hooaja teinud kiiper Mason.. Jutt siis Steve Masonist siis, mitte Chris Masonist nagu siin ehk mõned juba jõudsid mõelda..Tema fantastilised 10 SHO-d annavad isegi silmad ette ka kõige suurematele pessimistidele tema suhtes... avg 2,29 ja sellises satsis nagu Columbus.. hämmastav.. muljeltavadav.. Jään põnevusega ootama Steve Masoni järgmist hooaega.. Kas 12 või 15 SHO-d on teostatav? Nüüd vast tulekski eesmärgiks võtta aastaks 2020 purustada M.Brod. enim nillimänge rekord, kuigi see vast teostatav üksnes juhul, kui kodanik Martin selleks ajaks ikkka oma uisud virna riputab.. Aga jah paarist endast niipalju, et kahjuks tuleb tõdeda, et Columbusele jääb sedapuhku PO seeria üürikeseks. Kuid hoolimata sellest kurvast tõigast, eeldan ma siiski et poisid jäävad rahule oma hooajaga ja vähemalt saadi nuusutada seda Stanley Karika hõngu, millest eelmistel kordadel ilma on jäädud.
    Ennustus: Detroit vs. Columbus 4-0 Tõele au andes, ei imestaks kui seeria lõppeks 4 mänguga Detroidi kasuks.

Vancouver Canucks vs. St. Louis Blues

Ikka mäletate seda, et Vancouver hankis siin hooaja kestel enda ridadesse sellise mehe nagu Mats Sundini. Et jah olete mänguraportides tema nime märganud. Nuvot, nüüd on aeg, kus sellised poisid mängima hakkavad ja oma võimeid ühe hetkega kogu kohtumise saatus ära otsustada näitama hakkavad. Puurivaht Luongogi näitas kahe järjestikuse nullimänguga , et ka tema on PO mängudest valmis ja vormis ning kavatseb puurikraanid kinni keerata. Sinistel läheb ikka kuradima raskeks ja võib vaid aimata, kui suurt puudust tegelikult St.Louis tunneb kogenud mängumehest nimega Paul " Prääks Part" Kariya .. saab mängukõlbulikuks või mitte.. Viimased uudised on igatahes sellised : " Apr 12 LW Paul Kariya (hip) is undergoing tests in Colorado to see if he will be cleared to return to the lineup for the playoffs."

Ennustus: Vancouver võtab oma 6 mänguga

Chicago Blackhawks vs. Calgary Flames

Te ei taha teada, mida mu süda praegust teeb.. Lööb 200 lööki minutis ja iga tunniga, mis toob meid lähemale avakohtumise stardisireenile, hakkab ta järjest kiiremini lööma. .... Kane, Toews, Sharp .. need on poisid, keda tuleks karta.. Läinudöine 3-0 Detroidi alistamine oli selge hoiatus kõigile tiitlivõitust unistajatele. Arvestage Mustade Kullidega.. arvestage kohe väga.. Samas vastupidiselt mõningatest Chicago fännide foorumist loetuga(Calgary on kuke pea.. Kesgendume juba ikkagi teise ringi duelliks San Jose-ga) , ei ole Calgary minumeelest teps mitte sats keda võiks ja tohiks mütsiga lööma minna . Tegemist ikkagi ju vägagi kogenud meeskonnaga, kel kõik liinid ühtlaselt tugevad . Kaitsetale Phaneufi vigastust maksaks ka väga üle tähtsustada, kuna olen enam kui kindel et avakohtumiseks see poiss rivis nagu kaks kopikat. tõsisemaks ... kindlasti tunnete muret mida süda teeb.. 210 lööki minutis..

Ennustus: Chicago võidab 4-2, teisiti oleks nagu raske midagi mõelda, samas ei imesta üldse kui asi vastupidiselt läheb.

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas -Wiking- Vaata postitust

Läänes on paigas vaid 4 paar:

Blackhawks - Flames, kus võib tuliseid heitlusi oodata. Minu panused oleksid BlackHawks'il, kelle ridades palju andekaid noori tegijaid. Khabibulin näitas ka tänases viimases mängus, et enesetunne on hea. Võideti tiitlikaitsjat Red Wings'i 3-0, tõrjudes 37 pealeviset!
    Nüüdseks kõik paarid teada:

Ida:

Boston Bruins - Montreal Canadiens
    Washington Capitals - NY Rangers
    New Jersey Devils - Carolina Hurricanes
    Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

Lääne:

Anaheim Ducks - San Jose Sharks
    Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
    St. Louis Blues - Vancouver Canucks
    Calgary Flames - Chicago Blackhawks

Blackhawks-Flames põhihooaja omavahelised mängud 4:0 Chicagole
    (6-1,5-2 kodus ja 3-2OT,5-2 võõrsil) väravate vahega 19-7

Leave a comment:

• Blue Rock
    replied
    Algselt postitas -Wiking- Vaata postitust

Blackhawks - Flames, kus võib tuliseid heitlusi oodata. Minu panused oleksid BlackHawks'il, kelle ridades palju andekaid noori tegijaid. Khabibulin näitas ka tänases viimases mängus, et enesetunne on hea. Võideti tiitlikaitsjat Red Wings'i 3-0, tõrjudes 37 pealeviset!
    Selles paaris on sümpaatiad on mõistagi Chicago suunas. Muidugi samas oleks iseeenesest kobe, kui ka Kanadast leiduks tänavu keegi, kes suudaks USA tiimide võidukäiku kasvõi mingil määral pidurdama, kuid paratamatult Calgary, Vancouveri ja Montreali kaugele edenemisse on äärmiselt raske uskuda.

Leave a comment:

• -Wiking-
    replied
    Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
    Tegelikult väga põgur ülevaatlik pilk edaspidi toimuvasse ning üleüldse müts maha selle ees, et on viitsimist sedasi pikemalt kirjutada.

Edasipääsejate suhtes olen samal arvamusel, v.a. Devilsi ja Hurricanesi puhul. Kuigi Devilsi hulgalist kogemust playoffides ei tasu kunagi alahinnata, on ka meeskondade hetkeline vorm üsnagi märkimisväärne tegur. Carolina on viimasel ajal olnud sedavõrd muljetavaldavas lennus, et julgeksin väita, et keeristorm pühib platsi kuraditest puhtaks kõige hiljemalt kuuendas mängus.
    Mina jälle nii ei arva. On Devils ennegi kehvasid hooajalõppe mänginud ja siis po ringis taas hästi esinenud. Võtame või nende 2000 aasta hooaja kui Cup koju toodi. Hooaja lõpp oli koguni nii kehv, et vallandaqti treener. Minu panused igaljuhul Devils'ile. Usun, et kuradid püüavad keeristormi vähemasti kuu mänguga kilekotti kinni.

Leave a comment:

Working...
X