laupäevane Superskills algab meie aja järgi kell 2 öösel
mingit muud ajakava vist polegi - ilmselt toimub kuidas jõutakse
leidsin sellise lingi
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Kas keegi oskab anda lingi või siis coppida, terve all-star weekendi ajakava? Vähe udu olen, ei suutnud nhl.com-i pealt leida tervet ajakava koos trikilöökide ja teiste asjadega
Leave a comment:
-
Viasat Hockey kavas ilusti olemas, 03.00
mäng 23.05 pühapäeval Viasat Hockey
Leave a comment:
-
all star mängu draft peaks olema öösel kell 3
kust näeb - ilmselt aitavad striimid
Leave a comment:
-
väike lugu nimedest mida lastakse seljale trükkida
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab öelda , mis kell tänane ASG draft hakkab ja kus oleks seda võimalik vaadata ?
Leave a comment:
-
Montreal küll võidab rohkem kui kaotab, aga sellele vaatamata ollakse vajunud Bostoni selja taha divisjonis ning ees seisab tavapärane surmaheitlus viimaste play-off kohtade nimel.
Seekord on heitlejaid küll endisest vähem. Uskumatud tasemevahed on idas: põhihooaeg sisuliselt poole peal, aga Devils ja Islanders paistavad juba praegu mängust väljas olevat. Nagu ka paraku läänes Edmonton.
Leave a comment:
-
Ei lase see Toronto ikka enda küljest lahti. Olin juba valmis neile käega lööma, kui nüüd viimasest viiest tublid 4 võitu. Kusjuures 5 mänguga suudeti visata 24 väravat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustWankover on kuidagi selline mõttetu tiim. Ei ole seal enam Naslundi ega keskit. Mina veel Torontot ei hülgaks, aga kui tõesti kuidagi teisiti ei saa siis järgmine Kanada valik oleks Flames.
Edit: Tahtsin veel küsida, et mis imeloom see valimiskümnis on? Kas see hulk riigikokku saanud tegelasi, kes pärast valimisi "vastaste" poole üle lähevad?
Ja dec wallpaper on ka väga äge
Leave a comment:
-
Wankover on kuidagi selline mõttetu tiim. Ei ole seal enam Naslundi ega keskit. Mina veel Torontot ei hülgaks, aga kui tõesti kuidagi teisiti ei saa siis järgmine Kanada valik oleks Flames.
Edit: Tahtsin veel küsida, et mis imeloom see valimiskümnis on? Kas see hulk riigikokku saanud tegelasi, kes pärast valimisi "vastaste" poole üle lähevad?
Leave a comment:
-
No ma ei tea. Võtame kaks kena võitu järjest ja siis saame hunniku mänge pähe. Siis jälle kaks kena võitu jutti ja nüüd hunnik õnnetuid kaotusi. Ma ei tea kas mehed ei oska või milles asi. Nagu mingid sotsdemokraadid juba, kes ükshetk saavad europarlamendi valimistel kolm kohta, siis ületavad vaevu vaevu kolmedel valimistel valimiskümnise. Siis saavad presidendiametikoha, siis jälle hädas valimiskümnistega. Ja vean kihla, et varsti saavad jälle presidendiametikoha ja sealt edasi läheb juba vanas taktis. Suht lõputu ring paistab olevat-tulevat.
Niiet kyps. Meil Torontoga on sitad lood. Kas jätkame või võtame kevadeks mõne teise satsi keda fännata. Vancouver on suht okeilt viimasel ajal pand. Kanada tiim ka. Võtame selle praegust ja siis vaatame kuda läheb ? Märtsiks tegelt võiks ära otsustada, et keda või mida pooldame. Aga üks on kindel juba praegust, keegi 30-st tiimist võidab. Tõenäosus seega et täppi paneme on 1:30-le. Suht okei mu meelest. Parem ikka kui lotot mängida.
Head jõulurahuaega!
Leave a comment:
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustMis küla meeskond? Erinevalt Chicagost, mille suurimaks saavutuseks on see, et sealt neegerpresident pärit, on tegu ikka pealinnaga.
Et suurusjärgud selgemad oled siis mastaapidelt umbes selline vastasseis nagu põhjanaabri pealinn Helsingi vs Antsla, mille suurimaks saavutuseks on see, et sealt Värnik pärit on
Pole neil ühtegi Karikat ega miskit ja isegi FC Flora on neist vanem (Ottawa Hockey Club ei lähe arvesse)
Aga võibolla on sul õigus, ma rohkem ei vaidle
Leave a comment:
-
Mis küla meeskond? Erinevalt Chicagost, mille suurimaks saavutuseks on see, et sealt neegerpresident pärit, on tegu ikka pealinnaga.
Et suurusjärgud selgemad oled siis mastaapidelt umbes selline vastasseis nagu põhjanaabri pealinn Helsingi vs Antsla, mille suurimaks saavutuseks on see, et sealt Värnik pärit on
Leave a comment:
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustKuidagi veider vaadata, st Sen mingi poolpehme Black Hawksi pooldajaks on hakanad, kui samas liigas mängib ka selline meeskond:
Let's Go Hawks!
Leave a comment:
-
Kuidagi veider vaadata, st Sen mingi poolpehme Black Hawksi pooldajaks on hakanad, kui samas liigas mängib ka selline meeskond:
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: