Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Oli jah sama video, ma tavaliselt seda hokilehekülge ei loe, seepärast ei pannud tähelegi. Eesti hoki lehele ei tahtnud seda videot panna, liiga suur kontrast.
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustPole küll päris NHL, aga ikkagi ja kahju noorest väravavahist, kes ei saanud millestki aru.
http://www.youtube.com/watch?v=i-DTZ...ure=popt11us03
Aga mitte sellele ei tahtnud ma tähelepanu pöörata. Pigem tahtsin mainida, et praegusel ajamomendil on üsna tore Chicago noortele täkkudele kaasa elada. Üks võit teise järel. Varsti naaseb Hossa ka jääle ja siis oleme pidurdamatud.
McN rõõmuks ka mõne sõnaga Montreali tegemistest. Esialgsete mängude tulemuste taustal tundub, et suurpuhastus pole sellist hüpperefekti mida loodeti veel andnud. Kuidagi väga visalt kipuvad need punktid kätte tulema. Eks näis, kas ning millal püss paukuma hakkab. Kui üldse hakkab tänavu. Gionta/Gomez/Cammalieri .. eks aeg annab siin arutus , kas need mehed nüüd just on need, kes Kanada hoki lipulaeva taas kõrgustesse tüürima peaks. Elame-näeme...
Leave a comment:
-
Pole küll päris NHL, aga ikkagi ja kahju noorest väravavahist, kes ei saanud millestki aru.
Leave a comment:
-
Algselt postitas olll Vaata postitusttäna öösel olin mina üleval , vaatasin ESPN pealt kuidas Buffalo hävitas võimsa Detroidi 6:2
LETS GO BUFFALO !!!
ja Patrick Kane kodulinna tagasi !
Leave a comment:
-
Algselt postitas olll Vaata postitustSen-il ikka veab - täna öösel ESPN näitab jälle Chicagot , seekord kodus Edmontoniga , kell 3.30
unereziimiga läheb jamaks
Let's Go Hawks !!!
Leave a comment:
-
-
Sen-il ikka veab - täna öösel ESPN näitab jälle Chicagot , seekord kodus Edmontoniga , kell 3.30
unereziimiga läheb jamaks
Leave a comment:
-
täna öösel olin mina üleval , vaatasin ESPN pealt kuidas Buffalo hävitas võimsa Detroidi 6:2
LETS GO BUFFALO !!!
ja Patrick Kane kodulinna tagasi !
Leave a comment:
-
Algselt postitas olll Vaata postitustsul Sen nüüd aega laialt käes et öösiti hokit jõuad vaadata
mis sellest Patrick Kane-st sai - millalgi suvel ta tümitas kodulinnas Buffalos mingit taksojuhti , 20 sendi pärast
Patrick on puhas poiss kuigi pidi vabandama kirjalikult ja aasta jooksul vist ei ole soovitatav 20 sendi pärast jamada. Kuradi taksojuht, otsigu siis peenraha poisile tagasi!
Leave a comment:
-
sul Sen nüüd aega laialt käes et öösiti hokit jõuad vaadata
mis sellest Patrick Kane-st sai - millalgi suvel ta tümitas kodulinnas Buffalos mingit taksojuhti , 20 sendi pärast
Leave a comment:
-
Täna öösel sai näha tõsist thrillerit, 5-0 kaotusseisust 5-6 võit!
Ja 5-0 kui mängitud oli vaid 11.43 !
53 sekundiga 3 väravat!?!? wtf!
Õnneks pidasin öösel lõpuni vastu ja see tasus täiega ära
Ja milline lõpp! Seabrook OT 26-ndal sekundil.
Let's Go Hawks !!!
Leave a comment:
-
Algselt postitas surfaja Vaata postitustKoondise eest oli hea vaadata kuidas Selänne ja S.Koivu omavaheline koostöö toimis.Sama loodaks ka klubi tasandil näha...
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=336973
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: