Oma lennuvõimet tõestati ka Stanley Cupi finaalis Chicagole, kui seeria võideti kuivalt. "Hawks can fly, penguins not" plakat ei pidurdanud neid sugugi

) , kodus seevastu raudkindlad kui tinasõdurid. Kodus on alates veebruari lõpust muideks selg prügiseks tehtud kõigil, kes enda uisud Rangersi kodujääle tõstnud on ( 6-1 Colorado , 4-3 Boston, 4-1 Phi, 5-3 Buffalo , 2-1 Minnesota, 3-0 NJ, 3-1 Montreal, 2-1 Phi. ilus seeria või mis .. teab kas siin mõni ennustushuviline peale minu ka veel oli, kes seda seika juba ka varasemalt märkas ja ikka ja jälle rauda tagus, kuniks see kuum oli.. ennast kiitmast ma ei väsi
)
) , me ikka võidame.. Just nii võiks kokkuvõtvalt kirjeldada Kuradite hooaega. Sisuliselt 2/3 hooajast ilma oma legendist esikiiprita veetnud Kuradid säilitasid siiski härra vigastada saamise korral mängudistsipliini ja jäid truuks enda mänguskeemile, mis siis sätestab enda väravaesise puhtana hoidmist ja siis nõeltervate rünnakute vastase nõelamist. Well done! 
, Tänavust Anaheimi ei oskagi nagu kuskilt otsast kommenteerida... Kindlamast kindlamat , kui mitte öelda kaljukindlat puurilukku pole.. Kaitse, mille nimistusse kuulub nüüd juba kolm suurte tähtedega potensiaalset Hall of Fame liiget, on ikka kohati olnud selline lasteaed et hoia ja keela.. Ründest on ainsa positiivse asjana märgimist väärt noorukese Bobby Ryani esiletõus.. seda et Getzlaf 100 res. punkti teeb(nojah tõsi päris küll ei teinud, aga palju ju puudu ei jäänud) , oli juba ju sügisel aimata.
Nüüd vast tulekski eesmärgiks võtta aastaks 2020 purustada M.Brod. enim nillimänge rekord, kuigi see vast teostatav üksnes juhul, kui kodanik Martin selleks ajaks ikkka oma uisud virna riputab.. Aga jah paarist endast niipalju, et kahjuks tuleb tõdeda, et Columbusele jääb sedapuhku PO seeria üürikeseks. Kuid hoolimata sellest kurvast tõigast, eeldan ma siiski et poisid jäävad rahule oma hooajaga ja vähemalt saadi nuusutada seda Stanley Karika hõngu, millest eelmistel kordadel ilma on jäädud. 
Kommentaar