320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Oma lennuvõimet tõestati ka Stanley Cupi finaalis Chicagole, kui seeria võideti kuivalt. "Hawks can fly, penguins not" plakat ei pidurdanud neid sugugi

    Kommentaar


      Detroit ja Calgary panid eelmisel ööl päris korraliku show püsti. Mitmekülgsete sündmuste järel normaalaeg lõppes 5-5 viigiga, kuniks alles lisaaja järel värske täiendus Olli Jokinen lõi otsustava litri Red Wingsi puuriluku Ty Conklini selja taha. Jokineni algus uues klubis on olnud igatpidi kobe - viies mängus viis väravat.

      Kommentaar


        Montreal on uue tõusu asemel omadega päris rabas. Viimati saidi Torontolt lausa 2:5 ja play-off on juba väga tõsise küsimärgi all. Napilt veel idas kaheksandal kohal, aga Florida juba hingab kuklasse. Ärevad viimased nädalad ootavad.
        Läänes on kogu Kanada kolmik aga hetkel esikaheksas.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

        Kommentaar


          Aga parimad meie seast lähevad sügisel Helsingisse NHLi põhihooaja mängu vaatama, CHI - FLO vastamisi siis.

          Kommentaar


            Algselt postitas Tembu Vaata postitust
            Aga parimad meie seast lähevad sügisel Helsingisse NHLi põhihooaja mängu vaatama, CHI - FLO vastamisi siis.
            Aga mina lähen täna Chicago Blackhawks - New Jersey Devils mängu vaatama.
            Istekoht on kuskil lae all, ei tea kas sealt üldse litrit näebki

            Kommentaar


              Milleks seda litrit vaadata? Kui pasunad üürgama hakkavad siis on BlackHawks värava löönud. See peamine

              Kommentaar


                Algselt postitas Sen Vaata postitust
                Aga mina lähen täna Chicago Blackhawks - New Jersey Devils mängu vaatama.
                Istekoht on kuskil lae all, ei tea kas sealt üldse litrit näebki
                No ülevalt on päris hea vaadata. Mängulist osa vähemalt. Ma valisin Islanders-Hurricanes mängus päris alla koha ja ütleme, et muud actionit oli väga hea vaadata, eriti arvestades, et Carolina pink oli 5-6 meetri kaugusel, aga big picture jäi naglaks natsa. Aga noh - lõbus oli nii või teisiti ja seda buzzi on allpool ikka rohkem.

                Kommentaar


                  Ülevalt vaade mängule oli ikka väga super.
                  Kõrval istuv Blackhawksi fänn rääkis et ta istub alati seal, pidi kõige parem vaade olema.
                  Mäng ise oli ka väga hea, Blackhawks võitis üleajal 3-2 New Jersey Devils'it
                  Kane oli täiesti kasutu kuju väljakul, mängu parimad olid Havlat ja Keith ja muidugi Seabrook kes viskas võiduvärava sinise joone juurest.

                  Litri viskas mängu Dan Aykroyd - Ghostbusters ja The Blues Brothers staar, kes saabus Blackhawksi automobiiliga.


                  Chicago United Center oli muidugi vaatamisväärsus omaette.
                  20500 pealtvaatajat mahutav hall oli pilgeni täis, ametlikus protokollis 21617 inimest.
                  Superelamus igaljuhul!

                  Kommentaar


                    Veel üks nädal põhiturniiri ja Montreali seis veidi lootustandvam. Neljast järelejäänud mängust kaks on kodus ja just kahest võidust play-off koha kindlustamiseks piisakski. Hetkel on koht siis idas seitsmes, kolm punni Rangersist ja Panthersist rohkem ning mõlemast üks mäng rohkem pidada.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                    Kommentaar


                      Hommik!

                      Järjekordne põhihooaeg finišijoonel. Pidamata veel siis 4 kohtumist, mis edasipääsejate osas mingit tähtsust enam ei oma, kuid siiski kvaliftseeruvad need kui põhihooaja kohtumised. Naljakas oleks ju tegelikult iseenesest mõelda, et kui näiteks 65 kohtumisega saaksid kõik jätkajad selgeks, et siis otsustataks üksmeelselt, et lõpetame Põhihooaja ja lähme kohe Play-offidega edasi..Et nagu milleks või kelle jaoks neid järelejäänuid kohtumisi pidada.. Kuskil Eesti naiste käsipalli mv-stel oleks ehk jumet sel asjal, kuna seal nagunii osaleijaid mingi 2 ja põhiturniiri võiks üldse vahel jätta ja alustada kohe finaalseeriaga, aga NHL-is poleks see vast mõeldav.. aga nojah sürr teema see isenesest juba, seega jätame selle ulmeteadlastele edasi arutamiseks.

                      Niisiis kõik 16 jätkajata( kaheksa siis Idast ja 8 Läänest ) on seega juba nagu ka mainitud sai, varasemate kohtumistega selgeks tehtud ja järelejäänud mängud otsustavad siis üksnes asetuse järjekorra. Tegelikult on Idas asi koguni nii klaar, et asetused paigas ehk siis selgunud juba ka kõik Konverentside veerandfinaalpaaride koosseisud. Ainsa lahtise otsana on selgumata üksnes seik, kes saab koduväljakueelise omanikuks paaris Flyers vs. Penguins. Flyersil siin pisike eelis, kuna neil mäng NYR ees ja piisab üksnes härradel mäng lisaajale viia, et endale PO mängudeks igipõlise vastasega, kerge koduväljakueelis tagada. Samas need satsid on küll parematel, küll halvematel aegadel omavahel juba sadu ja sadu kordi piike päristanud, seega teab kas seal üldse emb-kumb pool mingit koduväljakueelist üldse omabki. . Tänavu kohtuti omavahel kokku ühtekokku 6 korda. ning omavaheliste mängude seis jäi siis 4-2 Pingviinidele. Kaks mängu(mõlemad muideks mängiti Pittsburghis) läks lisaajale , millest mõlemil korral suutis võitjana välja tulla kodumeeskond.
                      Ennustus: 4-2 Pingviinidele

                      Ülejäänud paaris siis idas sellised :

                      Boston vs. Montreal

                      Veel üks tore paar koos. Milliseid vastasseise on nende meeskondade osavõtul nähtud. Aaaargh.. Kasvõi võtame eelmise hooaja PO avaringi, kus Montreal näiliselt kerget võitu püüdma minnes , oleks vaat et kõrvetadagi saanud... mäletavasti saadi raske 4-3 võit toona. .. Tänavu rollid muutunud, kui mitte öelda et vastupidised. Suurepärase põhihooaja teinud Boston, on paari selge favoriit, samas kui minnakse de-ja-vu mütsiga lööma , võidakse väga valusalt haiget saada. Omavaheliste kohtumiste seis põhihooajal selgelt Bostonile (5-1). s-h võideti 5 viimast omavahelist kohtumist.

                      Kas ajalugu kordub? Vaevalt..
                      Ennustus: 4-1 Bostonile

                      Washington vs. Rangers

                      Kaks suurt linna omavahel vastamisi. Nüüd siis saab selgeks, kumb väärib tegelikult pealinna tiitlit
                      Paari võitja osas mul kahtlusi ei ole. Washington on tänavu näidanud vägagi küpset ja kohati lausa et fantastilist hokit, mis seab ta minu Cupi võitjate pingereas kui mitte esimesele, siis esimese kolme soosiku hulka kindlasti. Samas mingisugust kerget jalutuskäiku neil Rangersi vastu oodata ei ole. (Teab, kas PO-s üldse mingit kerget vastast on oodata.. .. kõik omamoodi tugevad.. ).. Rangersi hooaja avastart oli muidugi vaimustav ja eks ka seetõttu neis mingit potensiaali veel ka nähakse( vasikavaimustus pole veel möödunud või nii) . NYR kahjuks räägib selgelt fakt, et viimasel ajal on sedavõrd kahepalgelist hokit mängitud, et süda lausa läheb pahaks. Võõrsil ollakse tõelised hädapätakad kõigi vastu(ka NYI ) , kodus seevastu raudkindlad kui tinasõdurid. Kodus on alates veebruari lõpust muideks selg prügiseks tehtud kõigil, kes enda uisud Rangersi kodujääle tõstnud on ( 6-1 Colorado , 4-3 Boston, 4-1 Phi, 5-3 Buffalo , 2-1 Minnesota, 3-0 NJ, 3-1 Montreal, 2-1 Phi. ilus seeria või mis .. teab kas siin mõni ennustushuviline peale minu ka veel oli, kes seda seika juba ka varasemalt märkas ja ikka ja jälle rauda tagus, kuniks see kuum oli.. ennast kiitmast ma ei väsi )

                      Ennustus : 4-2 Washingtonile.

                      N.J Devils vs. Carolina

                      Koos Martiniga või ilma ( pidasin silma ikka seda legend Martinit, mitte hr. Martinit, kes meil siin proua Saagimi eraajakirjanikuks on ) , me ikka võidame.. Just nii võiks kokkuvõtvalt kirjeldada Kuradite hooaega. Sisuliselt 2/3 hooajast ilma oma legendist esikiiprita veetnud Kuradid säilitasid siiski härra vigastada saamise korral mängudistsipliini ja jäid truuks enda mänguskeemile, mis siis sätestab enda väravaesise puhtana hoidmist ja siis nõeltervate rünnakute vastase nõelamist. Well done!
                      Kunagine ammune Stanley karika võitja siit aegade tagant seevastu on hooaja tagasihoidlikule algusele viimasel ajal end vägagi leidnud ning positiivsest küljest näidanud. Eelkõige võib Carolina häid esitusi seostada kahe aspektiga. Esiteks, et liiga üks andekamaid ja domineerivaimaid mängumehi , herr mina olen kõige täkum Staal siin liigas, leidis ülesse enda kadunud mänguvormi. Ja teiseks, meeskonnaga liitus üleminekute tähtaja lõpus , korraks Edmontoni manu läinud Eric Cole.. jah seesamune põdurast Eric Cole, kelle juba kõik maha suutsid matta.. Nagu rusikas silmaauku sobib see mees Carolina mängujoonisesse..

                      Ennustus: Vaatamata Carolina hoogsale mänguvormile, kuulub eelistus siiski Kuraditele.. 4-3 N.J. Devilsile, Martinilt SHO otsustavas seitsmendas mängus..

                      Läänest siis niipalju, et selgunud on küll kõik 8 jätkajat, kuid kes kellega vastamisi läheb , on esialgu veel lahtine.. Tänaäised mängud aga annavad ka sellele küsimusele vastuse..

                      Seniks aga kui vastust küsimusele pole, koksigem kodus mune edasi!
                      Terve!
                      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

                      Kommentaar


                        Tegelikult väga põgur ülevaatlik pilk edaspidi toimuvasse ning üleüldse müts maha selle ees, et on viitsimist sedasi pikemalt kirjutada.

                        Edasipääsejate suhtes olen samal arvamusel, v.a. Devilsi ja Hurricanesi puhul. Kuigi Devilsi hulgalist kogemust playoffides ei tasu kunagi alahinnata, on ka meeskondade hetkeline vorm üsnagi märkimisväärne tegur. Carolina on viimasel ajal olnud sedavõrd muljetavaldavas lennus, et julgeksin väita, et keeristorm pühib platsi kuraditest puhtaks kõige hiljemalt kuuendas mängus.

                        Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                        Washington vs. Rangers

                        Kaks suurt linna omavahel vastamisi. Nüüd siis saab selgeks, kumb väärib tegelikult pealinna tiitlit
                        ...ja pole see Washington sugugi nii suur.Või no , oleneb muidugi sellest, kuidas asjale läheneda - kas pidada silmas ainuüksi linna või ka kogu seda ümbritsevat territooriumi. Kuid nii üldjuhul Washingtoni suurus kerkib pigem esile poliitilisel tasandil.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
                          Tegelikult väga põgur ülevaatlik pilk edaspidi toimuvasse ning üleüldse müts maha selle ees, et on viitsimist sedasi pikemalt kirjutada.

                          Edasipääsejate suhtes olen samal arvamusel, v.a. Devilsi ja Hurricanesi puhul. Kuigi Devilsi hulgalist kogemust playoffides ei tasu kunagi alahinnata, on ka meeskondade hetkeline vorm üsnagi märkimisväärne tegur. Carolina on viimasel ajal olnud sedavõrd muljetavaldavas lennus, et julgeksin väita, et keeristorm pühib platsi kuraditest puhtaks kõige hiljemalt kuuendas mängus.
                          Mina jälle nii ei arva. On Devils ennegi kehvasid hooajalõppe mänginud ja siis po ringis taas hästi esinenud. Võtame või nende 2000 aasta hooaja kui Cup koju toodi. Hooaja lõpp oli koguni nii kehv, et vallandaqti treener. Minu panused igaljuhul Devils'ile. Usun, et kuradid püüavad keeristormi vähemasti kuu mänguga kilekotti kinni.

                          Läänes on paigas vaid 4 paar:

                          Blackhawks - Flames, kus võib tuliseid heitlusi oodata. Minu panused oleksid BlackHawks'il, kelle ridades palju andekaid noori tegijaid. Khabibulin näitas ka tänases viimases mängus, et enesetunne on hea. Võideti tiitlikaitsjat Red Wings'i 3-0, tõrjudes 37 pealeviset!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas -Wiking- Vaata postitust
                            Läänes on paigas vaid 4 paar:

                            Blackhawks - Flames, kus võib tuliseid heitlusi oodata. Minu panused oleksid BlackHawks'il, kelle ridades palju andekaid noori tegijaid. Khabibulin näitas ka tänases viimases mängus, et enesetunne on hea. Võideti tiitlikaitsjat Red Wings'i 3-0, tõrjudes 37 pealeviset!
                            Selles paaris on sümpaatiad on mõistagi Chicago suunas. Muidugi samas oleks iseeenesest kobe, kui ka Kanadast leiduks tänavu keegi, kes suudaks USA tiimide võidukäiku kasvõi mingil määral pidurdama, kuid paratamatult Calgary, Vancouveri ja Montreali kaugele edenemisse on äärmiselt raske uskuda.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas -Wiking- Vaata postitust

                              Läänes on paigas vaid 4 paar:

                              Blackhawks - Flames, kus võib tuliseid heitlusi oodata. Minu panused oleksid BlackHawks'il, kelle ridades palju andekaid noori tegijaid. Khabibulin näitas ka tänases viimases mängus, et enesetunne on hea. Võideti tiitlikaitsjat Red Wings'i 3-0, tõrjudes 37 pealeviset!
                              Nüüdseks kõik paarid teada:

                              Ida:

                              Boston Bruins - Montreal Canadiens
                              Washington Capitals - NY Rangers
                              New Jersey Devils - Carolina Hurricanes
                              Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

                              Lääne:

                              Anaheim Ducks - San Jose Sharks
                              Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
                              St. Louis Blues - Vancouver Canucks
                              Calgary Flames - Chicago Blackhawks


                              Blackhawks-Flames põhihooaja omavahelised mängud 4:0 Chicagole
                              (6-1,5-2 kodus ja 3-2OT,5-2 võõrsil) väravate vahega 19-7

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Sen Vaata postitust
                                Lääne:

                                Anaheim Ducks - San Jose Sharks
                                Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
                                St. Louis Blues - Vancouver Canucks
                                Calgary Flames - Chicago Blackhawks


                                Blackhawks-Flames põhihooaja omavahelised mängud 4:0 Chicagole
                                (6-1,5-2 kodus ja 3-2OT,5-2 võõrsil) väravate vahega 19-7
                                Justnii ongi. St.Louisi võit tähendas seda, avaringis lähevad nüüd vastakuti Haid ja Pardid. Kes tänavust hooaega vähem jälginud, siis seevõiks nagu mõelda, et tegemist kahe gigandi vastasseisusga, kust siis võitjana saab väljuda üks ja ainus meeskond. Teglikult aga päris nii ei ole. Tänavusi kohtumisi ja tegemisi silmas pidades võin mürki lausa selle peale võtta, kui San Jose siit paaris 5 mänguga edasi ei lähe. Vot nii kindel olen ma nende edus.. vähemalt mis puudutab konverentside veerandfinaal vastasseisu.. , Tänavust Anaheimi ei oskagi nagu kuskilt otsast kommenteerida... Kindlamast kindlamat , kui mitte öelda kaljukindlat puurilukku pole.. Kaitse, mille nimistusse kuulub nüüd juba kolm suurte tähtedega potensiaalset Hall of Fame liiget, on ikka kohati olnud selline lasteaed et hoia ja keela.. Ründest on ainsa positiivse asjana märgimist väärt noorukese Bobby Ryani esiletõus.. seda et Getzlaf 100 res. punkti teeb(nojah tõsi päris küll ei teinud, aga palju ju puudu ei jäänud) , oli juba ju sügisel aimata.

                                Ennustus: San Jose vs. Anaheim .. 4-1 San Jose

                                Detroit Red Wings vs. Columbus Blue Jackets

                                Mäletab keegi seda aega kui liigasse ilmus selline võistkond nagu Columbus Blue Jackets.. mina mäletan.. mäletan veel seda ka, et sai siis uuritud ja puuritud USA kaarti, et kus kurat on selline linn nagu Columbus. No ei olnud siis arvutit mul, et saaks kiiresti otsingumootorisse toksida lühendi CBJ. Aga see selleks.. Columbus siis esmakordselt PO-s ja noh olgem ausad. nad ka väärisid seda kohta. Kui varasemalt räägiti, et meeskond , kus on ainult üks mängumees(keegi kodanik Nash) ja seegi pole päris Gretzky, kes üksi suudaks meeskonna PO-sse vedada, ei väärigi kohta tähte hulgas, siis tänavu nii ei olnud, et oleks tegemist olnu ühe mehe show tiimiga. Väga hästi toetas Nashi (vale ei oleks tegelikult lausa väita, et pigem toetas Nash Masonit) sensatsioonilise rookie hooaja teinud kiiper Mason.. Jutt siis Steve Masonist siis, mitte Chris Masonist nagu siin ehk mõned juba jõudsid mõelda..Tema fantastilised 10 SHO-d annavad isegi silmad ette ka kõige suurematele pessimistidele tema suhtes... avg 2,29 ja sellises satsis nagu Columbus.. hämmastav.. muljeltavadav.. Jään põnevusega ootama Steve Masoni järgmist hooaega.. Kas 12 või 15 SHO-d on teostatav? Nüüd vast tulekski eesmärgiks võtta aastaks 2020 purustada M.Brod. enim nillimänge rekord, kuigi see vast teostatav üksnes juhul, kui kodanik Martin selleks ajaks ikkka oma uisud virna riputab.. Aga jah paarist endast niipalju, et kahjuks tuleb tõdeda, et Columbusele jääb sedapuhku PO seeria üürikeseks. Kuid hoolimata sellest kurvast tõigast, eeldan ma siiski et poisid jäävad rahule oma hooajaga ja vähemalt saadi nuusutada seda Stanley Karika hõngu, millest eelmistel kordadel ilma on jäädud.
                                Ennustus: Detroit vs. Columbus 4-0 Tõele au andes, ei imestaks kui seeria lõppeks 4 mänguga Detroidi kasuks.

                                Vancouver Canucks vs. St. Louis Blues

                                Ikka mäletate seda, et Vancouver hankis siin hooaja kestel enda ridadesse sellise mehe nagu Mats Sundini. Et jah olete mänguraportides tema nime märganud. Nuvot, nüüd on aeg, kus sellised poisid mängima hakkavad ja oma võimeid ühe hetkega kogu kohtumise saatus ära otsustada näitama hakkavad. Puurivaht Luongogi näitas kahe järjestikuse nullimänguga , et ka tema on PO mängudest valmis ja vormis ning kavatseb puurikraanid kinni keerata. Sinistel läheb ikka kuradima raskeks ja võib vaid aimata, kui suurt puudust tegelikult St.Louis tunneb kogenud mängumehest nimega Paul " Prääks Part" Kariya .. saab mängukõlbulikuks või mitte.. Viimased uudised on igatahes sellised : " Apr 12 LW Paul Kariya (hip) is undergoing tests in Colorado to see if he will be cleared to return to the lineup for the playoffs."

                                Ennustus: Vancouver võtab oma 6 mänguga

                                Chicago Blackhawks vs. Calgary Flames

                                Te ei taha teada, mida mu süda praegust teeb.. Lööb 200 lööki minutis ja iga tunniga, mis toob meid lähemale avakohtumise stardisireenile, hakkab ta järjest kiiremini lööma. .... Kane, Toews, Sharp .. need on poisid, keda tuleks karta.. Läinudöine 3-0 Detroidi alistamine oli selge hoiatus kõigile tiitlivõitust unistajatele. Arvestage Mustade Kullidega.. arvestage kohe väga.. Samas vastupidiselt mõningatest Chicago fännide foorumist loetuga(Calgary on kuke pea.. Kesgendume juba ikkagi teise ringi duelliks San Jose-ga) , ei ole Calgary minumeelest teps mitte sats keda võiks ja tohiks mütsiga lööma minna . Tegemist ikkagi ju vägagi kogenud meeskonnaga, kel kõik liinid ühtlaselt tugevad . Kaitsetale Phaneufi vigastust maksaks ka väga üle tähtsustada, kuna olen enam kui kindel et avakohtumiseks see poiss rivis nagu kaks kopikat. tõsisemaks ... kindlasti tunnete muret mida süda teeb.. 210 lööki minutis..

                                Ennustus: Chicago võidab 4-2, teisiti oleks nagu raske midagi mõelda, samas ei imesta üldse kui asi vastupidiselt läheb.
                                Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                                "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X