Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Markko Märtin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Markko Märtin\'

Paistab, et kaela hädad ikka kiusavad Märtinit. Täna jäigi siis ainult 1 etapivõit ning homset päeva alustatakse siis 3 kohalt. Ja peab lootma, et Panizzi rahuneb ka maha neil seal vahe ainult 2 seki või miskit siukest. Loodame parimat!
    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Originally posted by Pealik

Paistab, et kaela hädad ikka kiusavad Märtinit. Täna jäigi siis ainult 1 etapivõit ning homset päeva alustatakse siis 3 kohalt. Ja peab lootma, et Panizzi rahuneb ka maha neil seal vahe ainult 2 seki või miskit siukest. Loodame parimat!
      teine kolmas .. olgu või viies kuues .. peaasi et taas sõiduviga ei tule :S

Kommentaar

Mõtlen optimistlikult ja usun, et homse päeva lõpetab Markko samuti esikolmikus.

Kommentaar

Originally posted by Noonik

Mõtlen optimistlikult ja usun, et homse päeva lõpetab Markko samuti esikolmikus.
          Ma mõtlen veel optimistlikult ja usun, et homse päeva lõpetab Markko juba liidrikohal

Kommentaar

Originally posted by Epic

Ma mõtlen veel optimistlikult ja usun, et homse päeva lõpetab Markko juba liidrikohal

Tore on teie asjalikke mõtteid lugeda! See teema saaks mulle veelgi armsamaks, kui veel 40-50 foorumlast tuleks ja loodaks, et Marko võidaks, Eestis läheks elu Euroliitu saades paremaks, elektrihind jääks järgmiseks 5-ks aastaks samale tasemele ja et eesti naise ilu oleks samamoodi jääv nagu seda olid kunagi laulusalmis päike, taevas ja ema!
            Suur tänu!

Kommentaar

Ma loodan,et Märtin lõpetab selle ralli punktikohal

Kommentaar

Originally posted by vandersell

Ma loodan, et Markko võidab.
                Aitäh, et minu peale panustate
                308

Kommentaar

loodan, et Marko võidaks, Eestis läheks elu Euroliitu saades paremaks, elektrihind jääks järgmiseks 5-ks aastaks samale tasemele ja et eesti naise ilu oleks samamoodi jääv nagu seda olid kunagi laulusalmis päike, taevas ja ema!

Kommentaar

Yeeee.

Kommentaar

rahuneks nüüd äkki maha??

Kommentaar

hehh, :P , mu post oli Antzu õrritamiseks ja see õnnestus

PS. Kas see siin kaob mingi aeg..
                        Supplies!

Kommentaar

Markko sai veel ühe katsevõidu. Ta on nüüd katsevõitude poolest Gröönega ühel tasemel 48 võitu. Teine uudis see, et tänu Sainzi probleemidele tõusis Markko teiseks.

Kommentaar

Markko sai veel ühe katsevõidu. Ta on nüüd katsevõitude poolest Gröönega ühel tasemel 48 võitu. Teine uudis see, et tänu Sainzi probleemidele tõusis Markko teiseks.
                            kõik õige .. tõsiasi on ka see, et panizzi ohustab, olles võitnud kolmest kiiruskatsest kaks ning omades neljanadal kiiruskatsel üsna head kiirust.

Kommentaar

Markko sõidab siiski Panizziga ühes tempos ... Nendel katsetel, mille Panizzi võitis, kaotas Märtin alla sekundi.

Kommentaar

Urmo Aavast polegi juttu tehtud, mees igatahes liigub tõusvas tempos ning on tõusnud juba 5.kohale aga kui eespool sõitjatel mingeid probeeme ei teki jääb see 5.koht ka maksimumiks, Daniel Carlsson, kes on hetkel 4.kohal on minuti kaugusel, Aava võitleb ühe bulgaarlase ja ühe soomlasega 5.kohale

Kommentaar

Working...
                                X