Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Markko Märtin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Markko Märtin\'

Loodame, et meie Marko suudab Britannias näidata, et mudas liigub Ford kõige paremini :P
    \\"For those ten seconds or less, i\\\'m free...\\"
    \\"You live by the sword, you die by the sword...\\"

Kommentaar

Originally posted by Ruud

Loodame, et meie Marko suudab Britannias näidata, et mudas liigub Ford kõige paremini :P
      Misvahet seal on kui kiirsti Ford liigub kui alati valitakse valed rehvid või on mingi rike või sõidetakse rajalt välja jne

Kommentaar

Originally posted by Loca

Misvahet seal on kui kiirsti Ford liigub kui alati valitakse valed rehvid või on mingi rike või sõidetakse rajalt välja jne
        Rajalt väljasõite on Märtinil küll imeharva,enamus katkestamisi on ikka tehnilistel põhjustel olnud.
        Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Originally posted by Hogarth

Rajalt väljasõite on Märtinil küll imeharva,enamus katkestamisi on ikka tehnilistel põhjustel olnud.
          Kes on rääkinud midagi katkestamisest?

Kommentaar

Täiesti ootamatu uudis, Richard Burns jääb viimasest MM-rallist Walesis kõrvale!

www.wrc.com

Haigus tabas Richardit eile õhtul ning hetkel viibib Burns Newporti haiglas. Juba on aga teada, et neljapäeval alguse saavale Walesi MM-rallile Burnsi startida ei lubata ning Peugeot on esitanud ametliku palve FIAle lubada starti ekipaaz Loix-Smeets.

Niisiis jääb tiitli eest võitlema kolmik Solberg, Sainz, Loeb.

Kommentaar

Väga hea. Märtini võidulootused suurenevad Igatahes loodame siis, et see Fordi risu vastu peab... Mis on võimalused et ta seda teeb? 50:50???
              \\"For those ten seconds or less, i\\\'m free...\\"
              \\"You live by the sword, you die by the sword...\\"

Kommentaar

Väga hea. Märtini võidulootused suurenevad Igatahes loodame siis, et see Fordi risu vastu peab... Mis on võimalused et ta seda teeb? 50:50???
                Minu arvates Burnsi eemalejäämine Märtini võiduvõimalusi mitte kuidagi ei suurenda, sest Burnsist ei ole talle lihtsalt enam vastast. Maailmameistrikandidaadid jagavad omavahel ära sel rallil 3-5 koha: Märtin loomulikult võidab ja Grönholm saab ka lõpuks oma selle hooaja ebaõnnest üle!

Kommentaar

Siiski 4-nda koha hõivamise teeb see Märtinile kergemax, nüüd tulex aint võit kotti pista ja neljas koht olex käes.

Kommentaar

Originally posted by efafan
                    Minu arvates Burnsi eemalejäämine Märtini võiduvõimalusi mitte kuidagi ei suurenda, sest Burnsist ei ole talle lihtsalt enam vastast.
                    kuulge asjatundjad, teile teadmiseks burns on maailmameister ja võitnud ainuüksi RAC rallit rohkem kordi kui märtin MM-rallisid üleüldse. nii et hooplemiseks ei ole siin küll mingit põhjust.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by efafan
                      Minu arvates Burnsi eemalejäämine Märtini võiduvõimalusi mitte kuidagi ei suurenda, sest Burnsist ei ole talle lihtsalt enam vastast.
                      kuulge asjatundjad, teile teadmiseks burns on maailmameister ja võitnud ainuüksi RAC rallit rohkem kordi kui märtin MM-rallisid üleüldse. nii et hooplemiseks ei ole siin küll mingit põhjust.
                      ometigi ei arva sa ju tegelikult, et praegune burns-206 kombinatsioon võiks meie onu markkost isegi koduseinte toel kiirem olla?
                      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Burns on jah maailmameister, aga selle tembu tegi ta ära Subarul. Peugeot`ga sõites ei ole ta ju teadupärast ühtegi sõitu võitnud (ja ei võida ka nagu täna selgus). Loomulikult ma tean, et Burns on Wales`i ralli kolm korda võitnud, aga tema esitused Peugeot` roolis on olnud vähem kui veenvad, kuui mitte öelda mannetud.
                        NB! Ka hooajal, mil Burns maailmameistriks tuli, võitis ta vaid ühe MM-etapi (ja see ei olnud mitte RAC Rally)!!

Kommentaar

Ka mina usun, et Burnsi kehvas esinemises tuleb suuresti ka Peugeot\'i süüdistada, sest see aasta on auto tõesti kehv olnud, õigemini teised autod on lihtsal paremad. Järgmisex aastax lubas Peugeot tuua uue auto, ex me siis näe, mis toimuma hakkab. Loodetavasti see Ford\'st ikka parem ei tule

Kommentaar

Originally posted by Hogarth

Kes on rääkinud midagi katkestamisest?
                            minu tähelepanematus,sry.
                            Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Originally posted by Neth

Ka mina usun, et Burnsi kehvas esinemises tuleb suuresti ka Peugeot\'i süüdistada, sest see aasta on auto tõesti kehv olnud, õigemini teised autod on lihtsal paremad. Järgmisex aastax lubas Peugeot tuua uue auto, ex me siis näe, mis toimuma hakkab. Loodetavasti see Ford\'st ikka parem ei tule
                              Mul on selline kahtlane tunne, et uue Peugeot 307 harjumisega läheb meeskonnal aega. Ütleme nii, et kui ta esimesel rallil saab poodiumile, siis on sel autol tulevikku, kui aga tulevad katkestamised ja kehvad kohad, siis peab masinaga veel tööd tegema.
                              Elame näeme!

Kommentaar

Ja nüüd terviseprobleemid ka... Ei ole midagi öelda, hooaja lõpp läks Burnsil ikka pärsis perse...
                                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Working...
                                X