Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Tennis

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Jasper
    Maldini Baresi Rivera
    • May 2003
    • 16175

Algselt postitanud kasutaja rohelineKonn poolt
    Ahoi reketipeded!

Kas keegi oskab midagi rääkida tennise rahvaliiga kohta või viidata, kuskohast selle kohta mingit vähegi pädevat infot võiks saada. Ennekõike huvitaks, et kui hea peaks üldse olema, et sinna kohale minna kannataks. Samuti oleks abiks lähikuude ajakava ja üldse muu selline, mida esmakordselt kätt proovida tahtja teadma peaks.

Konn

Võistlemiseks on sul vaja soetada ETL-i litsents(300 EEK, kehtib 12 kuud) - http://www.tennis.live.ee/?m1=93

Kolmandas liigas võid mängida ükskõik kui halvasti. Oktoobris on kolmandal liigal üks paarimänguturniir ainult - http://www.tennis.live.ee/?m1=366&m2=367&m3=375 ja üldse kipub turniirideinfo olema umbes kuu aega ette ja siis tuleb kontrollida, et inimestel on piisavalt huvi ka ehk turniir toimub.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

• rohelineKonn
      Kõiksuse Looja vend
      • Sep 2001
      • 3023

Okei, sänks. Seda sealt lugesin, aga näiteks rahvaliiga hooaaja alguse, ajakava, paarismänguturniiri olemasolu jms kohta polnud mingit teavet. Mõtlesin, et päris esimest korda minnes tuleks alustada põhjast. Aga eks ma siis kaalun 3 liiga poistel tuju heaks tegemise varianti.
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

• Jasper
        Maldini Baresi Rivera
        • May 2003
        • 16175

Kui ma ise eelmine aasta liigatennise kohta pärisin, siis suunati mind sinna. Mulle oli ka üllatuseks, et võistluskalender avaldub vaid ühe-kahe kuu lõikes, aga järelikult nii ongi. See süsteem lükati üles eelmine aasta, kui ma ei eksi, võib-olla tulevikus asi muutub.

See 'rahvaliiga' on mingi eraldi võistlussari või kasutad seda ülekantud tähenduses?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

• rohelineKonn
          Kõiksuse Looja vend
          • Sep 2001
          • 3023

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
          Kui ma ise eelmine aasta liigatennise kohta pärisin, siis suunati mind sinna. Mulle oli ka üllatuseks, et võistluskalender avaldub vaid ühe-kahe kuu lõikes, aga järelikult nii ongi. See süsteem lükati üles eelmine aasta, kui ma ei eksi, võib-olla tulevikus asi muutub.

See 'rahvaliiga' on mingi eraldi võistlussari või kasutad seda ülekantud tähenduses?
          Eih, sealt lugesin: http://tennis.live.ee/files/31/Yksik...ement_2010.pdf . No ja kirjelduse põhjal olen mina just see rahvaliiga.

Aga okei. Nüüd ütle veel palun seda, et kui kaua ja mis kujul sa tennist mänginud oled ja kuidas selle pealt III liigas hakkama saab? Mina näiteks alustasin kolmekümneselt, olen mänginud umbes kolm aastat korra nädalas tüdrukutega paarismängu, treeneriga olen trenni teinud alla 10 korra. Mõtlesin, et aeg-ajalt oleks tore ka teistsuguste tegelastega mängida, kui enda iganädalane punt. Samas võtab aga oponentide mäekõrgune ülekaal kiiresti tujutuks, ning nii ma siis nüüd üritangi olematu võrdlusmomendi pealt midagi arvata.

Kommentaar

• Jasper
            Maldini Baresi Rivera
            • May 2003
            • 16175

Algselt postitanud kasutaja rohelineKonn poolt
            Eih, sealt lugesin: http://tennis.live.ee/files/31/Yksik...ement_2010.pdf . No ja kirjelduse põhjal olen mina just see rahvaliiga.

Aga okei. Nüüd ütle veel palun seda, et kui kaua ja mis kujul sa tennist mänginud oled ja kuidas selle pealt III liigas hakkama saab? Mina näiteks alustasin kolmekümneselt, olen mänginud umbes kolm aastat korra nädalas tüdrukutega paarismängu, treeneriga olen trenni teinud alla 10 korra. Mõtlesin, et aeg-ajalt oleks tore ka teistsuguste tegelastega mängida, kui enda iganädalane punt. Samas võtab aga oponentide mäekõrgune ülekaal kiiresti tujutuks, ning nii ma siis nüüd üritangi olematu võrdlusmomendi pealt midagi arvata.
            Ma olen noortetasemel mängumees olnud. Minu nägemuse järgi jagunevad liigad umbes nii:
            • I A-kategooria on mängumehed, kes pidevalt reketit käes hoiavad.
            • I B-kat. mitteregulaarselt mängivad, kuid mingitel aegadel ikka tõsisemalt trenni teinud mehed.
            • II liiga - regulaarselt toksivad tüübid, kes on võistlemist alustanud liigatennises
            • III liiga - päris algajatest kuni teise liiga tippude tasemeni välja.

Kolmandas liigas on vahed kõige suuremad. Võib vastu sattuda sell, kelle võitmine ei paku mingit pinget või vastupidi. Tasub uurida ehk mängitakse mõnel turniiril kõik kohad välja. Siis saaks hea ülevaate, kuhu tase küündib ja lisaks on garanteeritud, et saad oma raha eest mitu mängu. Tuju pärast ei tasu muretseda. Reket läheb väga kergelt lendu eriti, kui sa näed, et vastane ei tee muud, kui ajab palli lihtsalt üle kuni sa lõpuks eksid. Ja see peaks kolmandas liigas olema kõige tavalisem võidutaktika.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

• rohelineKonn
              Kõiksuse Looja vend
              • Sep 2001
              • 3023

ok, sänks.

Kommentaar

• keenjus250
                Eesti koondislane
                • Nov 2008
                • 3814

Nadal sai vist selle aasta kolmanda kaotuse. Loodetavasti hakkabki tema tase nüüd langema

Kommentaar

• L.Messi123
                  Amatöör
                  • Jan 2007
                  • 360

9. kaotus siiski.
                  Fan of Manchester United and FC Barcelona.

Kommentaar

• lenc
                    Eesti koondislane
                    • May 2004
                    • 3756

Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt
                    Nadal sai vist selle aasta kolmanda kaotuse. Loodetavasti hakkabki tema tase nüüd langema
                    Oled kõvasti pea peale kukkunud?

Kommentaar

• mcnamara
                      Möirgav mölder
                      • Nov 2001
                      • 29208

Jajah, Murray on kolmesetikunn. Aga ausalt öeldes ei tähenda need ATP turniirivõidud ja ränkingupunktid mulle midagi, tennises on olulised ikka suured slämmid. Ja nendes on Andy endiselt algaja.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• mcnamara
                        Möirgav mölder
                        • Nov 2001
                        • 29208

MAROON GROUP
                        Caroline Wozniacki
                        Francesca Schiavone
                        Sam Stosur
                        Elena Dementieva
                        WHITE GROUP
                        Vera Zvonareva
                        Kim Clijsters
                        Jelena Jankovic
                        Victoria Azarenka

Naiste tennis ei innusta hetkel. Clijsters võidab kui viitsib end kokku võtta, sest enamik neidudest on stabiilsed tagujad, aga paraku neetult igavad jälgida. Näiteks see maailma nr 1 Wozniacki.
                        Schiavone on õieti ainsana sellest seltskonnast veidi huvitavam nähtus.

Kommentaar

• lorenzo
                          pagulane
                          • Dec 2003
                          • 12458

Jankovic jääb arvatavasti viimaseks
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

• zaz
                            eduheidik
                            • Sep 2003
                            • 4587

Tänased mängu on küll huvitavad olnud. Ei julge seda viimast vaatama hakatagi, äkki läheb ka 3 seti peale...
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• stairway to heaven
                              Amatöör
                              • Nov 2008
                              • 94

zvonarjova pani siis täna clijsters paika, nüüd tuleb veel see noor taani neiu maa peale tuua...
                              igatahes loodan,et zvonarjova paneb selle doha kinni!
                              ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

• mcnamara
                                Möirgav mölder
                                • Nov 2001
                                • 29208

Pagan Roddick, kui sa mängid servi ja vollet, siis mängi. Niimoodi poolkõvalt Nadalile tagajoonelt vastu tulistada lõpebki lihtsalt palliga võrgus või audis ja kaotusega.

Kommentaar

Töötlen...