Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Uhh milline sitkus Hewittilt. Seda on aussiel alati jagunud. Aga pelgalt sitkusega Djokot ei võida. Ma ei teagi, kuidas Djokot võidetakse. Seda juhtub nii harva tänapäeval.

Niisiis veerandid.
    Djokovic vs Ferrer
    Murray vs Nishikori
    Del Potro vs Federer
    Berdych vs Nadal
    Ettearvatav on meeste tennis juba mõnda aega olnud ja eriti sel turniiril. Asetuse järgi on üllatajad Del Potro ja Nishikori, aga reaalselt võttes siiski vaid jaapanlane. Del Potro oskusi teavad kõik. Esinelikul on läinud üpris kergelt, Ferreril kah.
    Ei usu, et neis paarides üllatust sünnib. Võib-olla võiks just Del Potrolt miskit loota, aga Fed on hetkel vist liiga võimsas vormis. Ferreril on Djokoga sedavõrd sarnane stiil, et parem peaks ikkagi parem olema.

Wozniacki vs Clijsters
    Azarenka vs Radwanska
    Makarova vs Sharapova
    Errani vs Kvitova
    Esimesed kaks paari pole üldse pahad. Enamasti vist oodatakse, et Clijsters teeb taas stabiilsuskuningannale ära, aga ma poleks väga kindel. Azarenka on hirmus hea, Radwanska samamoodi. Makarovat ega Erranit pole õigupoolest näinudki, aga suuremat neilt oodata ei julge.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kei Nishikori on küll üks külm kala. Hommikukama kõrvale otsustavad punktid Tsonga vastu. Mõlemad mehed rampväsinud palavusest viiendas setis, aga noor jaapanlane mängib just need õiged punktid oma servil ja ei pinguta vastase servigeimide ajal raasugi. Äge värk.
    Aga jah, Murray pingutas täna 49 minutit, Nishikori 3,5 tundi. Võib arvata, mis seisus kumbki veerandile vastu läheb.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Kanepi alistanud Jekaterina Makarova teeb päris kaunist turniiri. Zvonarjova'st sai jagu eelmises ringis ja nüüd langes ka Williams. Veerandfinaalis tuleb vastu Šarapova või Lisicki.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Mnjaa, vaatasin mingi täna jõusaalis tennist kõvasti. Kõigepealt otse Caro-JJ lõpp ja siis see kuulsusrikas NaLi mahamängimine teise tie breigis. Poleks ma duublit teinud NaLi ja Görgese hcp, mis niikuinii kaotas oleks ma päris närvis olnud.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    ärkad hommikul üles ja kõik on juba läbi

ära parem räägigi- jäi vaid salvestusest imestusega vaadata,
    et Na Li suutis tõesti 6/4, 6/6 seisul kiires lõppmängus 4 matšpalli maha mängida

Leave a comment:

Working...
X