Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTäiesti ajuvaba. Eurospordil on kaks kanalit üks näitab Fight Clubi ja teine päevase kohtumise kordust.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTäiesti ajuvaba. Eurospordil on kaks kanalit üks näitab Fight Clubi ja teine päevase kohtumise kordust.
(Samas ilmselt oli see Eurospordi enda otsus, et teleülekannet tehakse ainult neljast mängust per päev)
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustHomseks Eurosport vähemalt lubas peale Clijstersi-Dokici näidata praeguse mängu võitja kohtumist Dominika CIBULKOVAga,niiet lootus sureb viimasena ja elame siis homme kaasa,kui ikka kõik läheb nagu peab minema...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTäiesti ajuvaba. Eurospordil on kaks kanalit üks näitab Fight Clubi ja teine päevase kohtumise kordust.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Erinevalt Cibulkovast pidas esimeses setis Kaia närv päris hästi vastuMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kahjuks esimest setti ei näinud aga teises ei taha meie plika üldse võidelda!Kas ma peaks teleka kinni panema?Muidu olen mina jälle süüdi kui Kanepi ei võida aga looda,et täna see needus saab murtud!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustPukikohtunik on kahtlane või aint mulle tundub...
Isegi mina oma võrdlemisi kehva striimiga nägin, et pall päris õigesse kasti ei maandunud.
Jalg tal ka üsna kehvas seisus, seega ...May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar