Kas keegi kuulis mida Serena just praegu ütles, et Eurospordi kommentaarid vabandama hakkasid? Ei keskendunud sellele parasjagu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKas oled järjekordne imelik, kes ei kujuta ette, et vasakukäelised teevad oma vasaku käega kõike täpselt samamoodi, nagu paremakäelised paremaga.
Mcnamarale lohutuseks, et võib-olla Eurosport täna õhtal/öösel enne otselülituse algust kordab.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTeevad küll kuid kui Andy vasakukäelise vastu mängib siis vastase eeskäsi võimaldab oma tagantkätt väga efektiivselt kasutada. Paremkäeline lööks diagonaalis talle ka tagantkätt ning antud pall mitte kohe ei põke ega keera talle sobivalt tagantkäe alla. Kui sa kulla mees vaataksid mõnda pallivahetust eilsest mägnust siis ehk taipaksid mis eelised olid Andyl eile antud olukordades...
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNing täpselt samasugune oli olukord kui Murray lõi Nadalile tagantkäe alla. Seepärast ma ei saagi aru, miks sellest rääkida?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustParemkäeline lööks diagonaalis talle ka tagantkätt ning antud pall mitte kohe ei põke ega keera talle sobivalt tagantkäe alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMiks ei põke ega keera? Oled ise palli "diagonaalis" proovinud lüüa? Pole vahet, mis käega vastane mängib, point on hoopis mujal. Neppi kasutab selle kohta vist sõna keermed.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustNägid sa eilset mängu, et tead analüüsida mõlemat mängijat. Asi ongi selles, et üks mängija oli vasakukäeline ja teine parema, kuid kui sa aru saada ei taha siis ei saagi tahtma.
Vabandan, et jaurasin nii kaua mõttetul teemal inimesega, kes räägib diagonaalidest(arvasin, et mulle püütakse lollikindlalt seletada). Meenub üks asjapulk, kes olevat küsinud nii: "Räägi, Saarne, kas sa reguleerid ka seda pallipõrget?!"
Kommentaar
-
Tänan info eest, et Murray mängu hailaite öösi kella 1 paiku näha saab. Suutsingi oma ööplaani vastavaks timmida ning vaatasin ära. Sisuliselt üks nõrkusehetk 7:6, 4:1 Murray eduseisul oli kõik, mida Nadal vajas. Eks see ole suure meistri tunnus. Shotlasel tuleb sellisele tasemele jõudmiseks veel tööd rügada. Ega nüüd saa talvel-kevadel muud eesmärki seada kui maailma edetabelis aina ülespoole rühkida. Seda hiljem peab turniiridel Nadalide/Federeridega heitlema.
Aga täna! Ennäe imet, kuhu Serena juba välja jõudnud on. Nüüd seisab ees mini-Sharapova ehk teise nimega Vaidisova. Tea, kas on veel plikast poolfinaalis asja.
Meestest oli Federer vs Roddick juba enne turniiri masinasse programmeeritud. Shveitslasel peab ikka väga väga halb päev juhtuma, et seal üllatust sünniks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSisuliselt üks nõrkusehetk 7:6, 4:1 Murray eduseisul oli kõik, mida Nadal vajas. Eks see ole suure meistri tunnus. Shotlasel tuleb sellisele tasemele jõudmiseks veel tööd rügada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustNo rsk, kui ikka trenni ei tee, siis pole midagi head loota. Ses suhtes, et kõik kohad praegu hullult valutavad rsk. Jalad ja selg eriti. Uni läks ka kell 5 ära.
Aga üldiselt pold väga hullu. Rahvast oli seal rohkem, kui ma oskasin oodatagi - 32'ne tabel ikka. A ega mul väga kehvasti ei läinudki. Hetkel nelja parema hulgas.Täna siis poolfinaalid ja finaal, kuigi ma ei usu, et minust enam mängumeest on.
Siin üks väike stiilinäide kah minu sitast mängust.
Ahjaa... Tembu'lt paar aastat tagasi ostetud reket on ka täitsa klikokei!DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustThe other line moves faster.
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustSiin üks väike stiilinäide kah minu sitast mängust.
Ahjaa... Tembu'lt paar aastat tagasi ostetud reket on ka täitsa klikokei!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMis punkt, auti lõi ju?
Minu muppetismailiga küsimus oli sõbralik tögamine. Väljend "su parim punkt" vihjab sellele, et scuudil polnud paremat esitust pakkuda.(mõttepaus)Videomaterjalina.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar