Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

WRC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• _AI_
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Covidi olukord hakkab riigis käest ärs minema. Ma ei suuda kujutada ette olukorda, kus Rally Estonia ei saa uueks koldeks. Jah, seal võib piiratud ligisaadavus olla, aga teades kuidas inimesed reeglitest kinni hoiavad... Ma loodan, et eksin.
    Viirus on siiani levinud siiski peamiselt läbi siseruumide, alkoholi koosmõjul. Pea kõik kolded on sealt. Need tegurid on ralli puhul küll miinimumi viidud. Siiani nagu on inimeste enam-vähem usaldamine toiminud, äkki usaldaks vähe rohkem?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Covidi olukord hakkab riigis käest ärs minema. Ma ei suuda kujutada ette olukorda, kus Rally Estonia ei saa uueks koldeks. Jah, seal võib piiratud ligisaadavus olla, aga teades kuidas inimesed reeglitest kinni hoiavad... Ma loodan, et eksin.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    2020 ei väsi üllatamast
    Rally Estonia ja Eesti autospordiliit tegid ühisavalduse, kus teatasid, et WRC-promootor on teinud Eestile ettepaneku korraldada 2020. aastal autoralli MM-etapp. Lisaks selgus, et Rally Estonia meeskond ja alaliit on omavahelised erimeelsused lahendanud, lõppenud on ka kohtuvaidlus.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas dnb Vaata postitust
    lükatakse edasi
    Ma arvan, et reaalselt see jääb ära.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Paneme ikka siia ka.

Ott Tänaku filmis olnud segment oli kõvasti paremini tehtud. Muidugi neid ei saa võrrelda ka.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Paneme ikka siia ka.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Argentiina ralli jääb ära.
    lükatakse edasi

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Pühapäevased sõidud jäävad ära. Paremusjärjestus pannakse paika tänase päeva lõpuks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Argentiina ralli jääb ära.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ei maksa sporti ja majandust ikka täiesti eraldi ka võtta. https://sport.ohtuleht.ee/994673/kas...i-eelmine-tiim

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Teiste rahade eest - sa süüdistad, et RE korraldab üritust kellegi teise rahade eest.
    Aga mida siis ettevõtlik inimene tegema peab, kui tal endal raha pole, aga asju korraldada oskab? Kogu pangandus ja investeerimine on teiste rahadega millegi tegemine.
    aa, ei, ega ma ei süüdista. Mulle tundub aga, et veidi liialt vähe kaalu pannakse siiski sellele, et RE ei võrdu täielikult Urmo Aava, kuigi juriidiliselt võib seal tema nimi all olla. Aga see ei ole nüüd liialt tähtis ja mulle tundub, et konkreetselt praegu me räägime lihtsalt mööda üksteisest. Ma keskendusin oma jutus rohkem sellele vibele, mis vincenti pikast jutust tekkis.

Ja ka pigem rohkem OG kontekstile, sest tema saab siinkohal teenimatult palju kriitikat. Kusjuures see kriitika enamasti väga mingite sõnastuste ja hoiakute baasil. Kasvõi see "ma tulen ja tõmban joone alla" või "ma räägin Otiga, küll ta tuleb" suhtumine, mis tundub ülbe ja matslik või kõvataja või mida iganes. Esiteks - põlvkondade vaheline erinevus, teiseks... konkreetne vend ning nendel sõnadel on täpselt selline sisu taga nagu ta ütleb.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Muidugi on workarounde, aga tundub, et küsimus polegi enam 100th EURis, vaid selles kuidas asju aetakse ja seda nn noortetöö raha küsitakse.
    Miks muidu OG ka ütles, et see 100th polnud kivisse raiutud (kuigi Janis Kaal sellest loobuda ei tohtinud) ja et nad tahtsid lihtsalt vestelda, seetõttu 50 või 6 korda suurem summa küsiti (oleneb, kas võtta arvesse litsentsitasu 2000 või kogu makstud raha 17th EURi).

Teiste rahade eest - sa süüdistad, et RE korraldab üritust kellegi teise rahade eest.
    Aga mida siis ettevõtlik inimene tegema peab, kui tal endal raha pole, aga asju korraldada oskab? Kogu pangandus ja investeerimine on teiste rahadega millegi tegemine.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Loe Maailm Kontoris blogi, siis sa näed, et 100th abikõlbmatut arvet on kordi raskem tasuda kui 1miljon abikõlblikku.

Ja mis mõttes teiste raha eest? Suuri asju tehaksegi toetajate ja investorite abiga. Muidu saakski midagi korraldada vaid käputäis inimesi. On olemas eraldi ettevõtlus harud ja platformid, mis mis püüavad ühendada raha ja ettevõtlikud inimesed.
    Ma ei saa kummastki lõigust aru tbh. Kui esimene lõik on dealbreaker, siis... workarounde on sellele kindlasti omajagu.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Loe Maailm Kontoris blogi, siis sa näed, et 100th abikõlbmatut arvet on kordi raskem tasuda kui 1miljon abikõlblikku.

Ja mis mõttes teiste raha eest? Suuri asju tehaksegi toetajate ja investorite abiga. Muidu saakski midagi korraldada vaid käputäis inimesi. On olemas eraldi ettevõtlus harud ja platformid, mis mis püüavad ühendada raha ja ettevõtlikud inimesed.

Leave a comment:

Working...
X