Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustEsimese poolega võib nõus olla aga millel see teine pool põhineb, eriti viimane osa?
Leping hyundaiga pole kirikus kuulutatud ka veel. Sama ajakirjanik kirjutas 2017 septembris, et Ott lükkas Toyota pakkumise tagasi ja jätkab M Spordis. Kolm nädalat hiljem tuli samast sulest artikkel Tänaku lepingu kohta Toyotaga
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHyundai on kindlasti kogu paketti arvestades stabiilsem masin olnud. Viimastel rallidel tundub ka, et kiiruse poolest Toyota kätte saanud või isegi neist mööda läinud.
Leping hyundaiga pole kirikus kuulutatud ka veel. Sama ajakirjanik kirjutas 2017 septembris, et Ott lükkas Toyota pakkumise tagasi ja jätkab M Spordis. Kolm nädalat hiljem tuli samast sulest artikkel Tänaku lepingu kohta Toyotaga
Leave a comment:
-
Hyundai on kindlasti kogu paketti arvestades stabiilsem masin olnud. Viimastel rallidel tundub ka, et kiiruse poolest Toyota kätte saanud või isegi neist mööda läinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSeletage mulle lollile lahti, keda üldse see rallisport ei huvita tegelikult, miks Tänakul on plaanis vahetada tiimi mis töötab korralikult? Kuldne lause, et ei ole mõtet vahetada koosseisu välja mis niigi töötab, ei kehti selles maailmas?
Leave a comment:
-
Algselt postitas MartinEST Vaata postitustToyota kippuvat rohkem lagunema kui teised masinad ja võibolla Ott oma mehaaniku kogemustega näeb, et asi ei liigu paremuse suunas. Lisaks kui oled faktiliselt kiireim sõitja siis kindlasti soovid ka vastavat palka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSeletage mulle lollile lahti, keda üldse see rallisport ei huvita tegelikult, miks Tänakul on plaanis vahetada tiimi mis töötab korralikult? Kuldne lause, et ei ole mõtet vahetada koosseisu välja mis niigi töötab, ei kehti selles maailmas?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Seletage mulle lollile lahti, keda üldse see rallisport ei huvita tegelikult, miks Tänakul on plaanis vahetada tiimi mis töötab korralikult? Kuldne lause, et ei ole mõtet vahetada koosseisu välja mis niigi töötab, ei kehti selles maailmas?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOgieril peaks järgmiseks aastaks Shitroeniga siduv leping olema. Seejärel pidi pensile minema.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: