Just arutasin papsiga täna hommikul, et kui Mäkkinen laseb meestel üksteise vastu nii suruda, siis Meeke ja Latvala lõpetavad kas kuskil kraavis või katuse peal. Ott tundub, et sõitis ikkagi ka täna väikese varuga, aga sellest tema puhul teatavasti piisab, et kiire olla. Latvala ja Meeke surusid aga viimase piiri peal. Juba eile tegelikult.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Selles mõttes nii ja naa. Reede ja laupäeva hommik on ju nö ralli mõttes esimene pool. Toyota oleks pidanud siis käskima Latvalal ja Meekel vaiksemalt sõita, et Tänak teepuhastajana püsiks ees? Igati õige ju, et kõik sõidavad vastavalt enda võimetele, paraku nende kahe võimed lihtsalt viimasel ajal veavad alt tihedamini, kui võiks. Oleks tegu pühapäeva hommikuga, siis võiks Toyota ehk mingit taktikat teha. Aga praeguse üldseisu mõttes peaksid nii Meeke kui Latvala andma niipalju hagu kui võimalik, et Ogieri ja Neuville käest võimalikult palju punkte ära noppida. Tänak on kiire ning tema suudab ise kõrge koha peale sõita. Mida tagapool aga konkurendid on, seda parem.
-e-: Midagi räägiti ka nendega:
Kommentaar
-
Täna ei puhastanud Ott mingit teed. Hommikul oli tiimi koosolekul öeldud, et teised Oti kiirusega kaasa ei läheks aga ...
Kivi kukkus pärast Oti möödasõitu sinna kraavi või? Või hoopis proovisid egod Oti kiirust hoida ja läksid sõidujoonest välja?
Meekele võiks kohe kinga anda, tüüp on täis retard ikka. Noor Rovanperä hooaega lõpetama, hullemaks ikka ei läheINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustAga praeguse üldseisu mõttes peaksid nii Meeke kui Latvala andma niipalju hagu kui võimalik, et Ogieri ja Neuville käest võimalikult palju punkte ära noppida.
Vähemalt saab Meek jälle 5punkti püüdma minna, lol.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustAga praeguse üldseisu mõttes peaksid nii Meeke kui Latvala andma niipalju hagu kui võimalik, et Ogieri ja Neuville käest võimalikult palju punkte ära noppida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Diz Vaata postitustSuudaks nad mõnel rallil seda teha ka siis...
Vähemalt saab Meek jälle 5punkti püüdma minna, lol.
Kommentaar
-
Tänase teise katse järel ma kirjutasin ühte kohta, et emb-kumb paneb katuse varsti. Katust ei tulnud, aga mõlemad feilisid. Mõlemal on kogemust tohhuja, aga peaaegu alati "punane udu" lõpetab kõrgele kohale sõitmise ära. Mina Toyota asemel ei lubaks Meeke'i sõitma homme, mis kasu team sellest saab? Okei, mingis olukorras Neuville'i ja Ogieri eest punkte võtma. Nii kaua kui Ott sõidab, siis pole sellel mingit mõtet.
Makkinen tundub liiga hea inimene olema, et Meekele mitte tala anda kuigi viimane vääriks seda. Järgmine hooaeg näeks Oti kõrval Lappit ja Rovanperät. Toyotas siis ikka.
Kommentaar
-
Imo mõttetu Meeke ja Latvala süüdistada. Ebajopp lihtsalt.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustImo mõttetu Meeke ja Latvala süüdistada. Ebajopp lihtsalt.
Kommentaar
-
Ma ka aru ei saa. Latvala ju ise tunnistas, et eksis. Meeke jaoks on kõik kivid üllatused.
Edit: Mäkineni intervjuu pärast Meeke'i katkestamist ja Latvala rehvi lõhkumist
Kommentaar
-
Palju on Meeke'il sel hooajal neid avariisid olnud? Täpselt ei mäleta aga minu arust on enamus rallidest ta tahapoole vajunud lõhkiste rehvide jms jama tõttu. Samuti on Meeke'il punkte pisut rohkem kui Latvalal. Mulle tundub, et puid saab ta praegu rohkem varasemate teenete eest. Sõidumehi ongi praegu sarjas vähe aga ma enne vabaneks siiski Latvalast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar