Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustlükatakse edasi
Kommentaar
-
2020 ei väsi üllatamast
Kommentaar
-
Covidi olukord hakkab riigis käest ärs minema. Ma ei suuda kujutada ette olukorda, kus Rally Estonia ei saa uueks koldeks. Jah, seal võib piiratud ligisaadavus olla, aga teades kuidas inimesed reeglitest kinni hoiavad... Ma loodan, et eksin.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustCovidi olukord hakkab riigis käest ärs minema. Ma ei suuda kujutada ette olukorda, kus Rally Estonia ei saa uueks koldeks. Jah, seal võib piiratud ligisaadavus olla, aga teades kuidas inimesed reeglitest kinni hoiavad... Ma loodan, et eksin."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustViirus on siiani levinud siiski peamiselt läbi siseruumide, alkoholi koosmõjul. Pea kõik kolded on sealt. Need tegurid on ralli puhul küll miinimumi viidud. Siiani nagu on inimeste enam-vähem usaldamine toiminud, äkki usaldaks vähe rohkem?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas siis, kui Fordi mehhaanikul tuvastatakse Covid, siis üritus jäetakse ära?
Edit: ma saan aru, millele vihje. Loe varasemad postitused selles eurosarja mängude teemas läbi, seal on vastus juba olemas, pole vaja korrata."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustTema lähikontaktsed sõitma/rajaäärde vms ei pääse, vaid eneseisolatsiooni.
Edit: ma saan aru, millele vihje. Loe varasemad postitused selles eurosarja mängude teemas läbi, seal on vastus juba olemas, pole vaja korrata.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo sa ju saad aru, kui terve Hyundai tiim eneseisolatsiooni peab minema, siis ei toimu ka rallit."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo sa ju saad aru, kui terve Hyundai tiim eneseisolatsiooni peab minema, siis ei toimu ka rallit.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo sa ju saad aru, kui terve Hyundai tiim eneseisolatsiooni peab minema, siis ei toimu ka rallit.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOleneb ju.. Vaata Sergio Perez @ F1. Sai viiruse väljaspool võistlust ja jäi üksi eemale, kedagi teist see ei mõjutanud. Kui pole kontakte olnud, ei pea mingi terve tiim isolatsiooni jääma.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSul läks küll telekavaataja mõte veidi kõrvust mööda. Võrreldav olukord oleks siin see kui Perez oleks enne publikuga Mehhiko GPd positiivse proovi andnud.
Ogier või Neuville annaks positiivse proovi, peale seda kui pole otseselt meeskonnaga koos olnud - ei tohiks kogu meeskonda mõjutada, see oleks lihtsalt lamp võrreldes F1-ga.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEi läinud? Publik või mitte, see ei loe. Kuna ta andis proovi peale seda kui oli meeskonnast lahus olnud, nädalane vahe sarjas - siis ei puutunud kokku ülejäänud meeskonnaga.
Ogier või Neuville annaks positiivse proovi, peale seda kui pole otseselt meeskonnaga koos olnud - ei tohiks kogu meeskonda mõjutada, see oleks lihtsalt lamp võrreldes F1-ga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar