Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

vaatasin mängu uuesti lindilt läbi
    olgem ausad, kui ma oleks Fox, siis ma oleks Tsintsadzele vastu hambadi andnud
    noo nii kibestunud ka olla ei tasu, näita mänguga, et sa oled parem
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Saunanaised vabandavad.
      Kuid nüüdseks kinnitati, et mäng algab 18:50.
      Kuid MIKS???
      Eestis on ju spordihuviliste arv piiratud ja siis ka veel näkku panna, et kaks asja korraga, no ei saa mina aru, EI SAA!!!
      Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
        Saunanaised vabandavad.
        Kuid nüüdseks kinnitati, et mäng algab 18:50.
        Kuid MIKS???
        Eestis on ju spordihuviliste arv piiratud ja siis ka veel näkku panna, et kaks asja korraga, no ei saa mina aru, EI SAA!!!
        Teleülekande tõttu hakkab korvpall sellisel ajal, teleülekanne ETV2 kanalil.

Kommentaar

Pisut ebameeldiv situatsioon tõesti,isegi televaatajale,Tallinna inimesest rääkimata,telekas kaenlasse ja A le coqile

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
            Pisut ebameeldiv situatsioon tõesti,isegi televaatajale,Tallinna inimesest rääkimata,telekas kaenlasse ja A le coqile
            selline olukord näitab ära kes on kossusõber ja kes jalkafänn
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Eesti Rahvusringhääling, aga teeb näo et on spordisõber :S
              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Minu subjektiivne arvamus ütleb,et korvpall peaks siin järele andma ja mängu õhtutundidele viima,näit. 2 tundi hiljemaks.Ma usun,keegi ei pahandaks,sellest võidaks kogu eesti sport...ja korvpall eelkõige,kelle järeleandmine paljudele spordisõpradele meelehead teeks.

Ise endal pakett võetud ja lähen staadionile...ning situatsioon tundub pask küll olevat fänni jaoks-ei saa Suurhalli ega ka teleka ette...Mingi kemplemine selles vallas,või selle pooldamine ja õhutamine, tundub eriti arulage.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                  Saunanaised vabandavad.
                  po see Joel
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

vapsee värk. pean ilgelt klõpsima vist hakkama sisi etv ja etv2 vahelt. normull.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                      selline olukord näitab ära kes on kossusõber ja kes jalkafänn
                      Mina isiklukult olen spordisõber

Kommentaar

Jurtšenko TV4-s: kes on hetkel Eesti parim korvpallur? 2 aastat tagasi oleksite kindlasti pakkunud Müürseppa, aga nüüd?

Liivak ja Salumets pakkusid Linehani, Kuusmaa lisas ka Sanikidze ja kiitis ka Foxi.

Teemaks siis Eesti parim korvpallur.

Kommentaar

Kaspy on Kasperi väikeveli we
                          Muidu nõme jh, et jälle ühel ajal. Peab ikka nii olema, et kui pole siis pole midagi ja kui on mingid põnevad lahingud siis satuvad kõik ühele ajale nagu saatuse iroonia- kahte head asja või mitut head asja korraga ei saa.Ja keRRRt kui sul just pilt pildis pole siis pead jh kanaleid klõpsima või tooma kaks telerit ja siis valima kumba häält kuulda tahad. Aga oletan, et siin soccerneti foorumis ikka enamus valivad jalku mida vaadata. Eks niisamagi tv3 ja kõik topivad oma head saated kõik ühele ajale, et pärast tuleb kordusi vahtida ja kõike nagunii ei näe.Minu eelistus siis, et Kalev võidule- nad ehk suudaksid ka üldvõidu eest võidelda.Rock siiski hetkel nii tugev pole.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            Jurtšenko TV4-s: kes on hetkel Eesti parim korvpallur? 2 aastat tagasi oleksite kindlasti pakkunud Müürseppa, aga nüüd?

Liivak ja Salumets pakkusid Linehani, Kuusmaa lisas ka Sanikidze ja kiitis ka Foxi.

Teemaks siis Eesti parim korvpallur.
                            Jama jah, et mõlema klubi viimaste aastate tugevnemine on toimunud eelkõige võõrjõu tõttu. Kui hakata hindama eestlasi siis selle hooaja järgi saab välja tuua eelkõige Kanguri ja Taltsi. Kanguri stabiilsus on parem ja seetõttu vast ehk tema. Kuigi see "parim" muidugi vga vaieldav teema ja esitasin kõigest oma arvamuse.

Kommentaar

Ma esitaksin oma arvamuse, mis on ühtlasi ka ainus õige arvamus, et Kangur Kristjan on parim.

Kommentaar

Vaieldamatult Kangur.Kuigi kirutakse Eestlaste panust oma meeskonda siis minuarust Kangur on see aasta poole efektiivsem,kui eelmine hooaeg.Viskab punkte küll vähem,aga selle eest võitleb lauas ja kaitse rohkem,ning mis puutub Taltsi........väga hea,et valis endale selleks hooajaks Tartu meeskonna.

Kommentaar

Working...
                                X