Algselt postitas päkapikk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Noo samas ega majanduskriis pole Eesti eralõbu. Ka teiste riikide klubid peavad kokkuhoidma ja seega legionäärid peavad leppima pisut tagasihoidlikumata lepingutega. See aasta on mõlemal klubil (Kalev Rock) asjalikud välismängijad ja kellestki loobuda pole kindlasti meeldiv, kuid Eesti korvpalli arengule vb see positiivne olla selles aspektis, et eestlased saaksid rohkem mänguaega. Hädavajalik, et tase väga ära ei kukuks on mõlemal teamil vaid keskmängija palkamine mujalt. Ülejäänud positsioonidele leiab ka eestlasi, kelle tase pole praegu küll nii hea, kuid kelle stabiilne kasutamine mängudes oleks koondise jaoks hädavajalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustAga kes seda ütles,et ilma võõrjõududeta Kalev ja Rock enam kaks Eesti parimat on?
Mina olen arvamusel,et puhtalt Eesti poistega kes praegu meeskondades mängivad,oleks favoriit ttü.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taidur Vaata postitustTTÜ-l on head võimalused järgmisel aastal tõesti. Eriti kui arvestada, et Kuusmaa on teel Keskerakonna rüppe, siis tõenäoliselt pudeneb sealt talle/tema meeskonnale linnarahva raha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustSee oli eile tõesti väga masendav uudis, et targa sportlasena tundunud Kuusmaa astus ka ühte paati Savisaarega. Ju siis Tallinnas tõesti teisiti ei saa... jama! Loodetavalt tulevatel valimistel saavad Tallinna eestlased aru, kui oluline on valimas käija ja suudetakse valida, endale selline linnavalitsus, kus keskerakonda pole!
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustNo oma jõududega jäämine tähendab seda,et pole ei rockil ega Kalevil järgmine hooaeg balti liigas sõnaõigust.
Eesti probleemiks muidugi see, et meie noortetöö tõenäoliselt võrreldes lõunanaabritega kehva, mistõttu saame ka tuleval aastal hirmus rahul olla, kui üks tiim nelja parema hulka saab.
Balti liiga üldse jätkata kavatseb? Nende olemasolu kardetavasti samuti üsna suurel määral sõltuv põhisponsoritest ja põhjus, et panganduses ja automüügis asi iga päevaga üha hapumaks läheb, võib uue hooaja alguses tähendada seda, et pitsitatakse ka sponsorluse koha pealt üsna kõvasti asi kokku.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMina arvan et uus väljakutse ootab eesti klubisid uuel hooajal ees. Iseenesest oleks tore kui Kurbased, Eichfussid saaksid rohkem mänguaega ja tõesti areneksid. Kõik kärbivad ja kannatavad. Võimalus tuleb noortele anda, muidu pole meil mingit koondist, kui vanad olijad lõpetavad.
.Aab sai 13 minutit,Eichfuss 6 minutit.Nüüd juba võiks ju nendele meestele võimaluse anda,aga nagu asjatundijad ütlevad et mänguaeg tuleb treeningul välja teenida.Ju siis need poisid sellega hakkama ei saa.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustNo täna oli pm. mitte midagi otsustav mäng rocki jaoks Kalevi vastu
.Aab sai 13 minutit,Eichfuss 6 minutit.Nüüd juba võiks ju nendele meestele võimaluse anda,aga nagu asjatundijad ütlevad et mänguaeg tuleb treeningul välja teenida.Ju siis need poisid sellega hakkama ei saa.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustlisaks jääb statistikat vaadates silma üks asi, Beard võttis vähem laudasid kui Giorgi, kuigi mängisid sama kaua. Kui kuskil noortele võimalust anda, siis miks mitte sellises kohtumises, ei saa aru:S
Kalevil sai Veski 16 ning Kurbas 17 minutit mängida,selle üle on hea meel.
No kurat,saame Veski näol enda koondisele arvestatava jõu või mitte.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustEsimeses Balti liiga veerandfinaalis Kalevi-rocki vahel võttis Kalevi poolt enim lauda Linehan(7),võrdluseks siis Lyde ja Kangur(6) ja Fox (5).
Kalevil sai Veski 16 ning Kurbas 17 minutit mängida,selle üle on hea meel.
No kurat,saame Veski näol enda koondisele arvestatava jõu või mitte.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustTore, kui ma eksin, aga ma arvan, et ei saa
Ma pigem eelistaks Veskit,ning kaua Kangur oma 2meetrise pikkusega seal rassida üksi jõuab.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar