Algselt postitas MihkelK.
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Enne seda viimast mängu olin ma seisukohal, et Kalev on parim, aga Rock on ka tore. Kuna ma olen tartlane, siis käisin neid isegi Vene klubide ja Virtuse vastu vaatamas ja elasin kogu hingest kaasa. Nüüd on aga küll sihuke tera südames. Kui Final 4 Tartus toimub, siis on väga suur tõenäosus, et ma lähen tõesti Žalgirise poolehoidjana saali.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitust. Kui Final 4 Tartus toimub, .
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Ivar Valdmaa
Foto:Toomas HuikKorvpalli Balti liigas nelja parema seast välja jäänud BC Kalev/Cramo rahvusvaheline hooaeg on lõppenud ning klubi presidenti Ivar Valdmaad valdavad vastakad tunded. Kalevi nimisponsorit Cramot juhtiv Valdmaa rõhutas, et majandussurutise kiuste püütakse jätkata ning uue hooaja suunas hakatakse vaatama maikuus. Üks võimalus on jätkata TTÜ-laadse nooremapoolsetest mängijatest koostatud meeskonnaga, kirjutab Õhtuleht. «Arvatavasti ei suuda me viimastel aastatel saavutatud (rahastamise) taset hoida,» lausus Valdmaa ilustamata. «Võib-olla tekib tänastel pingipoistel suurepärane võimalus end näidata.»
No kui asjad nii lähevad siis on suht jama majas.kui jääda vaid omadega mängima siis kahtlen et suudetakse kokku saada tugev meeskond.no usun et sama kehv on seis ka rockil aga neil on võimalus sponsoritele end veel tõestada kuigi on juttu juba kuskil olnud et järgmine hooaeg nendegi eelarve väheneb kõvasti.tundub et eesti korvpall on uuel hooajal teel muttaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustIvar Valdmaa
Foto:Toomas HuikKorvpalli Balti liigas nelja parema seast välja jäänud BC Kalev/Cramo rahvusvaheline hooaeg on lõppenud ning klubi presidenti Ivar Valdmaad valdavad vastakad tunded. Kalevi nimisponsorit Cramot juhtiv Valdmaa rõhutas, et majandussurutise kiuste püütakse jätkata ning uue hooaja suunas hakatakse vaatama maikuus. Üks võimalus on jätkata TTÜ-laadse nooremapoolsetest mängijatest koostatud meeskonnaga, kirjutab Õhtuleht. «Arvatavasti ei suuda me viimastel aastatel saavutatud (rahastamise) taset hoida,» lausus Valdmaa ilustamata. «Võib-olla tekib tänastel pingipoistel suurepärane võimalus end näidata.»
No kui asjad nii lähevad siis on suht jama majas.kui jääda vaid omadega mängima siis kahtlen et suudetakse kokku saada tugev meeskond.no usun et sama kehv on seis ka rockil aga neil on võimalus sponsoritele end veel tõestada kuigi on juttu juba kuskil olnud et järgmine hooaeg nendegi eelarve väheneb kõvasti.tundub et eesti korvpall on uuel hooajal teel muttaAILTON
Kommentaar
-
No oma jõududega jäämine tähendab seda,et pole ei rockil ega Kalevil järgmine hooaeg balti liigas sõnaõigust.
Erinevalt Rocki fännidest kes miskipärast arvavad,et justkui nagu Kalev toetuks vaid välismängijatele,kuid rockis on tegijad ikka omad poisid,arvan mina,et tekib mõlemal meeskonnal oht langeda ülejärgmiseks hooajaks challence cuppi.
Rockil on veel võimalus final fouris midagi ilusat korda saata,ning sellega natuke ennast aidata,Kalevil võimalused kuskil silma hakata nüüd juba puuduvad.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustChallenge Cupi ohtu minu teada siiski pole, sest kõigi kolme riigi kahele paremale on koht kõrgemas divisjonis kindlustatud. Muidu poleks halvema variandi kohaselt enam tegemist Balti Liigaga.
Mina olen arvamusel,et puhtalt Eesti poistega kes praegu meeskondades mängivad,oleks favoriit ttü.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar