Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Korvpall
Collapse
X
-
Hollandi koondisega on siia saabumas selline härra nagu Craig Osaikhwuwuomwan.
Rohkelt mänguminuteid talle ja palju õnne sellele, kes antud mängu kommenteerib.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Noh, võta see nimi lahti. Osaik-wu-wom-wan. Pole ju raske?Hollandi koondisega on siia saabumas selline härra nagu Craig Osaikhwuwuomwan.
Rohkelt mänguminuteid talle ja palju õnne sellele, kes antud mängu kommenteerib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
No ma usun et nad Craig hakkavadki ütlema, kui mehel just selja peal miskit kolmandat, nn. hüüdnime moodi asja pole!!!
Aga ennustaks homme Eestile vajalikku +9 võitu.Kommentaar
-
-
Kuigi jah, jalkafoorumis(loodetavasti Rootsi Kunn ja Co annavad andeks), siis ikkagi peab tõdema, et praegust koondist on hea vaadata. Sokk tüürib käesolevat materjali õiges suunas ja pigistab võistkonnast parima välja. Ammu oli juba aeg hakata meestel jaksama ja kõrget pressi vastastele peale panema. Kogu Euroopa on ses suunas juba ammu astunud, kes ei jõua, jääb lihtsalt maha. Vastane hoiti ülevälja pinges ja nii pole kerge kellelgi. Kui vaja, tehti õige viga ja suruti mõnuga. Kui rünnakul koostöö ladus ja vise ka veel läheb, on mäng igati viimase peal.
Eks see käib laias laastus vutimeeste kohta samuti, tuleb õppust võtta ja jaksama hakata, küll siis ka väravaid ja võite tuleb.Kapten TrummKommentaar
-
Eks siit see kossu-vuti valikmängude süsteemi erinevus välja tuleb. Ühel on suvi otsa aega laagerdada, teisel 2-3 päeva enne mängu.Kommentaar
-
Rumal võrdlus. Mitu mängu peab aastas jalkakoondis ja mitu kossu oma? Jalkas on veel enamikel meestel hooaeg poolepeal ja ei tohiks võhma ning oskustega mingeid probleeme ju olla? Aga reaalsus on tiba teine ...
Mis kossukoondisse puutub siis seni kuni korraliku kolli korvi all pole, seni me suurte poiste mängumaale ei roni. Kehv keskmik ei enamat. Uus valiktsükkel , uue süsteemiga, paar võitu vast nopitakse. Ei enamat.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Seda ma räägingi, et Sokk & co võib mehed oma äranägemise järgi valmis timmida, kuid Rüütli sõltub pea täielikult koduklubides tehtavast tööst. Muidugi on variant, et Tarmo helistab kord nädalas mehed läbi ja uurib, et palju keegi peale trenni veel metsajooksu teinud on.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar