ja leedu sai veerandfinaalis makedoonialt suhhi.... uhuhuhuhuhhuh.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Ma ütlen nii, et isegi selline meeskond nagu Hispaania, ei saa ilma kodustatud afriklasteta (loe: meesteta/abiväeta)....
Leedu vähemalt üritab omade positega....
Aga noh.... jah.... ma ei oska mitte ühtegi normaalset kommentaari siia kirjutada, ilmselgelt ma rohkem seda EM kossulahingut edas ei vaata.... suht igavaks läheb, mulle kui Leedu poolehoidjale....
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSee kuradi kodustatud murjam oli lõpus uskumatu... Hull mäng oli.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMille üle sa nii õnnetu oled eesti kossupeded unistavad ju kogu aeg et saaks mõne neegri omale koondisse ära meelitada. Tundub ,et nüüd on saadud unistuste raketile uut kütust , sest delfi peldikuseinal on vastavasisuline teema üleval.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMille üle sa nii õnnetu oled eesti kossupeded unistavad ju kogu aeg et saaks mõne neegri omale koondisse ära meelitada. Tundub ,et nüüd on saadud unistuste raketile uut kütust , sest delfi peldikuseinal on vastavasisuline teema üleval.
Kui "kodustada" üldsegi kedagi, siis ei ole nahavärvil ega usulisel taustal ja rahvusel absoluutselt mingit olulisust. Tähtis on ainult see, et see keda kodustatakse oleks neendest kõikidest teistest Eesti kossumeestest peajagu üle, mitte oma pikkusega, vaid oskuste poolest. Kuid eelkõige ma seda asja ei poolda, kuid terve maailm liigub sinnapoole, et "kodustatakse" vajalikke sportlasi.
Ka Norra eest jookseb 200m naiste sprindis nii keerulisega nimega aafriklane, et tal endalgi seda keeruline välja hääldada. Näited on veel ja veel....
Katari riik võiks osta vist kogu maailma kossu, jalka, kergejõustiku jne koonised ära ja raha jääks ülegi. Iseasi kes ja kas tahavad sinna minna ja seda riiki esindada....
Kommentaar
-
Ma vist olen kah juba kossupedeks kehastunud ,kuna peale Leedu langemist olen Makedoonia fänn ja nad näitavad ka poolfinaalis , vähemalt praegu ,väga ilusat mängu. Peaaegu sama suur riik nagu meie aga jube kõvad vennad pea kõikidel pallialadel. Üldiselt tüüpiline post -jugoslaavia riikide probleem ongi see ,et sportmängudes on nad meeletult heal tasemel.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMidagi pole öelda.., kui Veidemanil habe kasvama hakkab, siis on nagu Navarro!
Ausalt...
See (Navarro visked ja see ühejalakolmene) olid koledad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustÜldiselt tüüpiline post -jugoslaavia riikide probleem ongi see ,et sportmängudes on nad meeletult heal tasemel.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Täna siis finaal Prantsusmaa-Hispaania ning pronksimäng Makedoonia-Venemaa. Kes mida arvab ?
Ise pakun et pronksimängus maksab Makedoonia kätte ja võtab kõikide üllatuseks medali.
Finaalis aga saab Hispaania ilus elu läbi ja leppida tuleb hõbedaga, ehk siis:
1) Prantsusmaa
2) Hispaania
3) Makedoonia
4) Venemaa
Kommentaar
-
Ma loodaks ja tahaks Prantsusmaa võitu, sümpaatne sats on olnud terve turniiri ajal minu jaoks. Väga raskeks see läheb, aga loodetavasti tehakse kahe aasta tagune igav finaal mitmekordselt tagasi ja tuleb kõva lahing. Ainult Parkeriga finaali ei võida, tervet meeskonda on vaja, aga küll prantslased oma meeskonna täna liikuma saavad.
Pronksimäng on tihtipeale olnud selline mäng, et kes rohkem seda võitu tahab ja kes rohkem viitsib peale poolfinaali kaotust veel pingutada, see saab ka võidu kätte. Arvestades, et Makedoonial, kes küll hispaanlastele lahingu andis, kuid lõpuks surus Hispaania ikkagi oma mängu niimoodi peale, et makedoodnlastel suurt võimalust polnud. Venemaal oli enne poolfinaali see finaaliunistus ja mõte veidi suurem ja omasid neid võimalusi prantslaste vastu ka ikka rohkem.
Niiet, Makedoonia ehk on motiveeritum meeskond, aga ei saaks ka ju Venemaa selle pronksiga nüüd väga pettunud olla, pakun, et venemaa võtab siiski napi võidu.Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustArvestades, et Makedoonial, kes küll hispaanlastele lahingu andis, kuid lõpuks surus Hispaania ikkagi oma mängu niimoodi peale, et makedoodnlastel suurt võimalust polnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar