Striimid on saadaval http://atdhe.tv/ ja minu finaaliennustus on Hispaania - Prantsusmaa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustKuskilt aadressilt saab vaadata neid mänge, mis sport balticu eetris on, vist isegi eesti kommentaariga, iga ülekanne on 9,5 Euri. Ei suutnud hetkel seda leida, aga ei tea kas selle vastu kellegil huvi on(näiteks neul, kellel VSBd pole)."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
http://www.sportlemon.tv/c-6.html
Lademeis mängude streame vali ainult õige.
Eile oli ka Leedu-Suurbritannia mäng seal saadaval ESPN UK variandina, nii et sai isegi aru mida kommentaator mulisess. Kuid see mula mida kommija ajas oli nii kallutatud, et paha hakkas. Kui kommenteerida siis ikka erapooletult... aga sellest ei tahtnud ma rääkida
Kommentaar
-
TV6 alustab siis veerandfinaalidest nagu lubatud. Kui alguses kartsin, et tuleb selline "üks mäng päevas - põnevama jaoks telli VSB" klassikaline homoporr, kuid kava.ee andmetel on kavas 14. ja 15.09 kõik 4 veerandfinaali, 16.09 mõlemad poolfinaalid ja 17.09 pronksimäng + finaal.
TV6 koduleht näitab esialgu kava kuni 11.09-ni, kuid vaevalt kava.ee ise asju välja mõtleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitustKuradi hale on see korvi EM. Mõnes mängus pole isegi tuhandet inimest saalis.
Ja mängud kus inimesi vähem kui 1000 olnud on toimunud päevasel ajal suuremalt jaolt, ehk siis kell 15:15 algava mängud. Isegi kossuhull riik Leedu ei suuda niisama saale täita. Ja paar mängu olid ka õhtul kell 21:00 mingite balkanirikide vahel kust fännidel ei ole ehk nii mugav liikuda Leetu omadele kaasa elama. Leedus vaevalt nii suur kogukond nende riikide toetajaid elab et saalidesse oleks tung. Mõtle vähe suuremalt ja süüvi asjadesse.
Aga ma lohutan sind nüüd, alates vahegruppidest on saalis kindlasti rohkem kui 1000 inimest
Kommentaar
-
Algselt postitas veltu69 Vaata postitustMiks Soome-Venemaa mängu ajal soomlastele 2 korda hümni mängiti? Kas esimene oli äkki Eesti oma?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar