Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Korvpall
Collapse
X
-
-
-
Muidugi tekib küsimus, et kas ERR laseb jälle video maha võtta ja keerab sellega viral-hiti pekki.Kommentaar
-
Nii on, Tiisler on kunn selles valdkonnas praegu, sobib igalepoole (minu arvamus)Tarmo Tiislergi reageeris vahvaltT. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Kommentaar
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kui selline värdjatemp peaks sündima, oleks see sigadus ruudus.
Enamus nendest ÕL, PM ja Delfi poolt pandud klippidest, mis algab sõnadega "HÄMMASTAV! Kas aasta korv?" jne, on ikka täiesti kusised selle Škele tembuga võrreldes. Nii mõnigi juutuubi vaatajast kossupede saab ilmselt tänu sellele klipile üldse teada, et selline koht nagu Eesti on olemas.
E: Ja kirjutamise ajal värdjad tegidki seda!Kommentaar
-
Kommentaar
-
vb on loll küsimus, sest tunnistan ausalt, et pole seadusandlusesse kaevunud, aga hakkas siin praegust asjade käiku vaadates huvitama, et miks niisugune vidjo ei võiks olla üleval ERRi enda youtube'i kanalis? säherdune mulk ju täiesti olemas ja ma hetkel küll ei suuda välja mõelda põhjust, miks seal ei tohiks näidata (selle asemel, et demonstreerida kuhjade viisi täielikku jaburust ehk mingeid 20 sek reklaamklippe oma saadetele. no sry, aga jumala eest kes ja miks ometi neid sealt vaatama peaks?)
kunagi foorumi etv-ekspert vist ka selgitas natuke seda youtubekanaliasja, aga ega küll enam ei mäleta, kust otsida.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
See video pannaksegi sinna ülesse.vb on loll küsimus, sest tunnistan ausalt, et pole seadusandlusesse kaevunud, aga hakkas siin praegust asjade käiku vaadates huvitama, et miks niisugune vidjo ei võiks olla üleval ERRi enda youtube'i kanalis? säherdune mulk ju täiesti olemas ja ma hetkel küll ei suuda välja mõelda põhjust, miks seal ei tohiks näidata (selle asemel, et demonstreerida kuhjade viisi täielikku jaburust ehk mingeid 20 sek reklaamklippe oma saadetele. no sry, aga jumala eest kes ja miks ometi neid sealt vaatama peaks?)
kunagi foorumi etv-ekspert vist ka selgitas natuke seda youtubekanaliasja, aga ega küll enam ei mäleta, kust otsida.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar