Algselt postitas marcello
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma vist olen midagi vahepeal maha maganud või mis, igatahes ETV spordiuudistes tundus ühe mehe kommentaar a la "eks Iisraeliga hakkame 3. koha peale võitlema, äkki saaks Serbiat ja Montenegrot üllatatud ja neilt mõni punkt võtta" ikka väga koomilisena."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma vist olen midagi vahepeal maha maganud või mis, igatahes ETV spordiuudistes tundus ühe mehe kommentaar a la "eks Iisraeliga hakkame 3. koha peale võitlema, äkki saaks Serbiat ja Montenegrot üllatatud ja neilt mõni punkt võtta" ikka väga koomilisena.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTäna sai Cramo hea kaotuse. Sõber mainis, et 9 punniga Euroliiga 16 hulka pääsenule alla jääda on saavutus, näiteks Flora mängus Valenciaga lööduks puur korralikult täis. Täpset tsitaati ei mäleta.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Tere!
Kas oleksite huvitatud osa võtma korvpalli turniirist mis toimuks jaanuari lõpus.
Turniiri süsteem: 2 alagruppi (kõik mängivad omavahel läbi). Veerandfinaalid: A1-B4, A2-B3, A3-B2, A4-B1. Mängude pikkus 2x15 minutit, kolmanda koha mäng ning finaal 4x10 minutit.
Auhinnad: 1.-3. kohta autasustatakse karikate, diplomite ning õlledega. Välja pandud ka turniiri MVP auhind.
Võistkonnas max. 12 mängijat.
Osavõtumaks 70 eurot.
Huvi korral/küsimuste korral ootan tagasisidet.
Kommentaar
-
Üks 24 sekundi kelladest ei töötanud ja Kalev ründas viimased veerandid sinna korvi. Kui mängida oli 12 ja 6 sekundit, siis lauast üks tädi röökis seda. Selle peale hakkasid mehed rabistama ja kiirustama, võeti vastu naljakaid otsuseid, eriti pablama hakkas Škele. Võimalik, et kaotus tuli just selle pärast.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustTartu Ülikool kaotas Pärnule 93:99. Pärnul lasta 99 silma visata + lauapallide kaotus 32:44.
Perse
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar