Kruus on vähe rohkem emotsionaalsem vend, aga ega Tiislergi kehva ole. Gotta give Škele some credit!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Aílton Vaata postitustTarmo Tiislergi reageeris vahvalt
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustSee video pannaksegi sinna ülesse.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kui sattusid filmima või pildistama vaidlusalust hetke vahetult enne seda, kui Kalev/Cramo mängija Armands Šķēle tabas palli päästes keskjoone lähistelt hullumeelse kolmepunktiviske, siis saada video meile! Delfi annab esimesele video saatjale 300 eurot puhtalt kätte.
(seda pole ju mainitudki, et joonele astumine ise peaks klipis/pildil üldse näha olema)armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKas Dorbek sai resultatiivse söödu ka kirja ikka?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Finaalis siis mingi klubi Tartust ja Kalev/Cramo. Ise arvan,et tõeline finaal oli juba Kalevil Tarva vastu ära. Pigem siin vaid teemaks,et kas mingi klubi Tartust saab ühe võidu või saavad teist hooaega jutti kuivalt. Ise küll ei näe küll varianti,et Kalev kaotama peaks aga kuna vastaseks on mingi klubi Tartust , siis viimasel on alati võimalus toetust saada 3lt kohtunikult!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Eile Andres Sõbra seljataga istumine oli päris äge. Umbes nagu stand-up komöödiat vaataks.
nt Sõber Hallikule: "KURAT HALLIK, MÕTLE KA MIDA SA TEED. EI, TEAD, ÄRA TEGELIKULT MÕTLE. TEE LIHTSALT NAGU MA ÜTLEN" või publikus istuvale Aare Hallikole "NÄED SA MIS TOIMUB? NÄED? PANE SEE OMA VÄIKSESSE MÄRKMIKUSSE KIRJA (järgnes Halliko ülipunanstav nägu)" jne räuskamine. soovitan.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEile Andres Sõbra seljataga istumine oli päris äge. Umbes nagu stand-up komöödiat vaataks.
nt Sõber Hallikule: "KURAT HALLIK, MÕTLE KA MIDA SA TEED. EI, TEAD, ÄRA TEGELIKULT MÕTLE. TEE LIHTSALT NAGU MA ÜTLEN" või publikus istuvale Aare Hallikole "NÄED SA MIS TOIMUB? NÄED? PANE SEE OMA VÄIKSESSE MÄRKMIKUSSE KIRJA (järgnes Halliko ülipunanstav nägu)" jne räuskamine. soovitan.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Täpselt nii, korduvalt lasi sinna suunas. Ise alguses mõtlesin, et Sõber räuskab mõne ulja pealtvaatajaga (selliseid "MINGE PTSI, TE OLETE VÄRDJAD" hüüetega uljaks joonud vendi oli ikka väga palju"), aga siis jagasin ise ka ära, et mölin oli suunatud Hallikole (ja äkki ka tema kõrval istunud Suslov2.0le).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar