Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Päris jube. Ühelt poolt oli võistkond, kes on üks maailma parimaid ja kellel kõik tuli justkui nii lihtsalt välja. Ja teisel pool võistkond, kes vist kartis kõike. Esimesel veerandil tehti kaks kahe punkti viske katset ja mõlemad läksid mööda. Ma ei oska öelda midagi rohkemat, mis näitaks kahe meeskonna vahet.
-
Vaadates neid viimaseid Kotsari uudiseid siis..
Leave a comment:
-
Püsivalt tahetakse Unibetis suurendada 8500ni, ajutiselt äkki litsuvad ka 10k käis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Või Lilleküla Arenale telk peale ja parkett maha?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustMis põnevat 60ndatel toimus?
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOkei vaadates seda Efesi ja Pana seeriat - see närvihaige Ataman on oma aja juba ära käinud, keegi võiks talle öelda, et tõmmaku normiks vms.
21, 22 ja 24 aasta euroliiga võitja on järsku oma aja ära käinud?
Täpselt samasugune oli ta 2016 kui Galatasarayga eurocupi võitsid!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitust1992.aasta Olümpiamängudel, kui kõik NBA tähtmängijad olid lõpuks koondatud ühte meeskonda, oli eurooplaste jaoks suurim šokk see, kui kiiresti ameeriklastel pall mängijate vahel liikus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustNBA ja Euroopa korvpall on kaks täiesti erinevat ja kohati võrreldamatud maailma.
Leave a comment:
-
Okei vaadates seda Efesi ja Pana seeriat - see närvihaige Ataman on oma aja juba ära käinud, keegi võiks talle öelda, et tõmmaku normiks vms.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
NBA-s algavad mängud play-in`idest. Ja samas on see meelelahutus ikkagi kõrgema taseme ja kvaliteediga kui eurokoss. Kes ei jõua ilmselt kunagi samale tasemele.
Nad võiks oma final fouri ka ikka araabiasse kolida.
Leave a comment:
-
Drelli avaetteastet Tenerife eest saab siis loodetavasti homme kl 19.30 GO3 pealt vaadata. Tenerife pingutama enam ei pea, eks näis, mis tasemel kossu seal näidatakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Mul täpselt sama suhe korvpalliga. Euroopa toodangut vaatan hea meelega. Aeg-ajalt olen ka proovinud NBAd vaadata kuid see on minu jaoks surmigav. Tundub et tegemist on rohkem mingi meelelahutuse vormiga kui tulemusele mängimisega. Ja noh, kui otse vaadata siis need pausid ja reklaamid - need on üle minu taluvuspiiri.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Mul täpselt sama suhe korvpalliga. Euroopa toodangut vaatan hea meelega. Aeg-ajalt olen ka proovinud NBAd vaadata kuid see on minu jaoks surmigav. Tundub et tegemist on rohkem mingi meelelahutuse vormiga kui tulemusele mängimisega. Ja noh, kui otse vaadata siis need pausid ja reklaamid - need on üle minu taluvuspiiri.
Nad võiks oma final fouri ka ikka araabiasse kolida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: