Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tallinec
    replied
    Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
    Samas minu puhul on ikkagi küsimus mängu kvaliteedis.
    Eksisteerib paradoks: korvpalli-, hoki- ja jalgpallistaadionite külastatavus ei vähene, kuid nende spordialade teleülekannete (täismängude, mitte väljavõtete) vaatamine on viimase 20 aasta jooksul kordades vähenenud (seda tean oma lähedaste ja kaugemate tuttavate põhjal).

Ja seda hoolimata sellest, et telepildi kvaliteet on paranenud ja paraneb jätkuvalt.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Nüüd on lisatud "eestlaste mäng" Bilbao ja Tenerife vahel Go3 Sport 1 kavasse. Küll väikse hilinemisega alguses. Kell 19:15 peaks ülekanne algama, mäng ise meie aja järgi 19:00.
    Go3 äpp ütleb et hoopis Sport3 ja kell 18

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    On üks oluline tegur – NHL-i ja NBA mängude vaatamine toimub Eestis enamasti salvestusena. Vähesed vaatavad mänge öösiti otseülekandes.

Isiklikult teeb minu jaoks täismängude vaatamine salvestusena mängu vähem põnevaks, kuid samas dünaamilisemaks (reklaamid on eemaldatud).

Siiski, mängude salvestusena vaatamine vähendab emotsioone miinimumini isegi siis, kui tulemus pole teada.
    See võib olla lisategur küll. Samas minu puhul on ikkagi küsimus mängu kvaliteedis. Vaatan seda NBA-d otseülekandes ja ei suuda üle paari minuti seda teha, sest mängul puudub see keerukus, mis on isegi Eesti-Läti ühisliigas olemas (ehk siis kaitsemäng lisaks ründele). NHL on teine tera. Seal on ainus asi, mis mulle ei meeldi, et lisaks hokile on legaliseeritud mängu sisene poks. Aga eks vägivald "müüb" USA-s. Ise eelistan hokit ja poksi vaadata teineteisest eraldatuna

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Mina ei suuda nautida ei NBAd ega USA "soccer"-i taset.
    On üks oluline tegur – NHL-i ja NBA mängude vaatamine toimub Eestis enamasti salvestusena. Vähesed vaatavad mänge öösiti otseülekandes.

Isiklikult teeb minu jaoks täismängude vaatamine salvestusena mängu vähem põnevaks, kuid samas dünaamilisemaks (reklaamid on eemaldatud).

Siiski, mängude salvestusena vaatamine vähendab emotsioone miinimumini isegi siis, kui tulemus pole teada.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Huvitav, et sel nädalavahetusel ei näita GO3 ühtki ACB liiga mängu. Kas keegi asjapulk oskab öelda, milles on probleem?
    Nüüd on lisatud "eestlaste mäng" Bilbao ja Tenerife vahel Go3 Sport 1 kavasse. Küll väikse hilinemisega alguses. Kell 19:15 peaks ülekanne algama, mäng ise meie aja järgi 19:00.

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    Sellest hoolimata on NBA meeskonnade spordihallid täis pealtvaatajaid.

Euroopa korvpalli tase on selline, et iga NBA klubi põhikoosseisu püsiv mängija saab kogu Euroopa korvpalli liidriks.
    "
    Eks küsimus on selles, mis neid pealtvaatajaid sinna kokku toob. Kas selleks on pigem šõu või mängu tase. Kui vaadata Euroliigat, siis samuti publikut piisavalt, aga on ka mida vaadata, sest mäng on tehniline. Mulle tundub, et siin tuleb välja ka USA ja Euroopa pallimängude filosoofia erinevus. NBAs ja jalgpallis (soccer) pole USA-s kaitsetöö oluline, peaasi on minna rünnakule ja hiilata seal. Euroopas ei ole mängutempo niivõrd oluline, oluline on tehnilisus ja ka kaitsemäng. Eks inimesed on erinevad ja millega keegi on harjunud ja mida keegi naudib. Mina ei suuda nautida ei NBAd ega USA "soccer"-i taset.

Samas mingi tase nendel NBA omadel kindlasti on, et nad Euroopas hästi läbi löövad, ja ilmselt siis finaalides tuleb see ka esile, sest väidetavalt on NBA finaalid vaatamist väärt, enne seda toimub lihtsalt mingi statistika.

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Viimastel aastatel olen mõned korrad üritanud vaadata mõnd NBA mängu ja tõesti olen seda siiralt üritanud ja lootnud, et seal on midagi vaadata. Aga kuna mängud on maruigavad (füüsilist kontakti välditakse, jookse-viska-tee tsirkust šõu taktikalise mängu asemel), olen pidanud mõne minuti pärast "kanalit" vahetama. Isegi NCAAd on huvitavam vaadata kui tänapäevast NBA-d, seega tore, et on nüüd põhjust ka Tenerife mänge vaadata.
    Sellest hoolimata on NBA meeskonnade spordihallid täis pealtvaatajaid.

Euroopa korvpalli tase on selline, et iga NBA klubi põhikoosseisu püsiv mängija saab kogu Euroopa korvpalli liidriks.

Jalgpalli näitel kõik sõltub vastusest küsimusele – "mis on jalgpalluri arenguks kasulikum: mängida Madridi Reali põhikoosseisus Hispaania noorteliigas või mängida põhikoosseisus Harju JK Laagris-s ?"

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Äkki lihtsalt liiga palju asju korraga ja kava täis?
    GO3 Sport4 on täiesti vaba sel ajal.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Huvitav, et sel nädalavahetusel ei näita GO3 ühtki ACB liiga mängu. Kas keegi asjapulk oskab öelda, milles on probleem?
    Äkki lihtsalt liiga palju asju korraga ja kava täis?

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Drell siis liikus vähemalt hooaja lõpuni Tenerifele ja loodetavasti saab teda koos Kullamäe ja Raiestega näha ACB liigas. Selles mõttes väga hea uudis, et saab seal harjutada korralikku Euroopa korvpalli NBA-Gliiga palagani asemel. Viimastel aastatel olen mõned korrad üritanud vaadata mõnd NBA mängu ja tõesti olen seda siiralt üritanud ja lootnud, et seal on midagi vaadata. Aga kuna mängud on maruigavad (füüsilist kontakti välditakse, jookse-viska-tee tsirkust šõu taktikalise mängu asemel), olen pidanud mõne minuti pärast "kanalit" vahetama. Isegi NCAAd on huvitavam vaadata kui tänapäevast NBA-d, seega tore, et on nüüd põhjust ka Tenerife mänge vaadata.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    Leedu mitmes sats meil vastas oli? 2.?
    Pmst 3. koosseis

Aga , selline koosseis panna sellist pressi tegema nagu nad tegid esimesed 2 veerandit on tiba lihtsam kui Valanciunas panna sedasi rügama. Eelmine MM seda juba näitas, kuidas toona Leedu on väga individuaalne ja meeskondlikkus puudus.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Ei tea, kuid see esimese poolaja sadu on ikka julm.
    Julm pressing ning see töötas. Näha oli ja timeoutides oli kuulda et eesmärk oli Kullamäe ära nullida ning see ka Leedul õnnestus. Kullamäel ei õnnestunud mingi moment enam midagi ja teist samaväärset mängujuhti meil tagataskust võtta polnud. Rannula lõpuks julges Vaaksi rohkem mängu lasta ja see mingil määral ka töötas, kuid päris lõpuni Vaaks välja ei vedanud.

Aga seda julma alguse pressi vaadates mõtlesin kohe, et nad ei jõua seda lõpuni üleval hoida. Nii ka läks, kuid meie omadel polnud enam lõpuni jaksu tagasitulekus kinni hoida. Visketabavus jättis ka soovida, samas Leedu ladus pea igast asendist sisse.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    sellist pressi nagu leedu tegi alguses vaevalt hakatakse toimetama emil. ühesmängus voib vastase ara suretada, long termis turniiri raames suretavad ennast ise ara, ole sa nii klassiga vend nagu oled.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ei tea, kuid see esimese poolaja sadu on ikka julm.

Leave a comment:

Working...
X