Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Millise rolli saab Saks Keilas? Küllap sama nagu Rakveres. „Kaido on meie jaoks kindel valik, kuna teame üsna täpselt, mida võime temalt oodata. Usun tema võimesse, olla tänu kogemustele meeskonna üheks vaimseks liidriks. Komplekteerimist alustades oli kohe eesmärk tuua meeksonda suurte kogemustega mängija. Kaido sobib sellesse rolli ideaalselt,“ selgitas valikut Keila meeskonna peatreener Peep Pahv, kes ühtlasi on minu ülemus Delfis. Ja ma olen katseajal.
Kodanik Eikal ikka supper huumor. Nii palun jätkata! Neid artikleid lugedes on hea tuju mõneks ajaks garanteeritud!
seletage nuud lollile lahti kossuspetsid, miks viga ei tehtud kui korduvalt oli selleks voimalus vaid lasti lopuni minna kui 17 sekki jai lopuni, mustika.
mis selle taktika eesmark oli? pariselt ka huvitav muidu, sest kossust ei tea mitte emmigi, aga loogika utles, et seal tuli viga teha, ei?
Tuli jah viga teha kuid enam ei jõutud. Laso tegi strateegilise vea kui hakkas tegemata vigu liiga hilja kasutama. Viimase poole minutiga on küll mitte võimatu aga raske 4 viga ära kasutada.
Loodeti enne kätte saada asi, see et seal mehed 7 sekundit selle õhus oleva palli pärast udisid polnud ilmselgelt plaanis.
Kui võiksin anda Sinule
ühe omaduse,
annaksin Sulle
võimaluse näha iseennast
nii, kuidas teised näevad Sind.
Siis võiksid tähele panna
kui võrratu Sa oled!
seletage nuud lollile lahti kossuspetsid, miks viga ei tehtud kui korduvalt oli selleks voimalus vaid lasti lopuni minna kui 17 sekki jai lopuni, mustika.
mis selle taktika eesmark oli? pariselt ka huvitav muidu, sest kossust ei tea mitte emmigi, aga loogika utles, et seal tuli viga teha, ei?
Loodeti enne kätte saada asi, see et seal mehed 7 sekundit selle õhus oleva palli pärast udisid polnud ilmselgelt plaanis.
Leave a comment: