Ma siiski pidasin silmas ikka massaaži, sest väga törr oleks, kui oled päev läbi pidanud sundasendis olema ja siis pärast pead, kaela ja õlgu muditakse.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Vägev mäng ja elamus (s.h Endla Vaheri poolaja show).
Väljudes said kaasa haarata (tasuta) kana- ja/või krevetisalati, mis oli jäänud müümata - väga timm asi. Kahju ainult, et õluga nii ei tehtud
Tuska tegi aga see, et Tondiraba hallis on mingi mitu sisse-väljapääsu - sul on pmst täismaja ja kasutad nendest vaid üht. Tra. Minge.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMis seis Tassil on? Polegi vist sel aastal veel platsile saanud Baxis
Kommentaar
-
Kullamäe on emotsiooni treener, kas ta ka mängijate arendamisel hea on, see on veidi teine teema. Aga jah, elab ja hingab korvpalli rütmis, seda küll.
Väga ägedad mängud on olnud Tartu ja Pärnu vahel. Olen käinud ka TÜSKi saalis ja seda on tunda ka meeleolus ja lärmis, mida tehakse. Isegi pasunamehed olid end kohale vedanud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Diz Vaata postitustArvatavasti Sarase viimane hooaeg Barcas ka. Mirotic oli küll üks suur nali eile (nagu ka eelmine hooaeg).
Jääb loota, et Olympiacos teeb homme samasuguse mängu nagu see 27-2 oli.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar